Simona Halep a ajuns până în optimile de la Australian Open, fază a competiției unde a fost învinsă de Alize Cornet. Cu toate că a spus în urmă cu doar câteva luni că are "cei mai buni antrenori", fosta lideră a ierarhiei WTA s-ar fi despărțit de Daniel Dobre și Adrian Marcu.

Simona Halep si Adrian MarcuFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Conform surselor Digisport, Simona i-a anunțat pe cei doi antrenori că nu vor mai continua colaborarea, acestu lucru venind după participarea la Australian Open. La Melbourne, Halep a fost însoțită de Adrian Marcu.

Halep a anunțat venirea lui Adrian Marcu în luna septembrie a lui 2021 (cei doi colaboraseră și în 2013), la scurt timp după despărțirea de Darren Cahill.

Daniel Dobre a fost antrenorul Simonei atunci când sportiva a cucerit titlul de la Wimbledon (2019), iar revenirea în echipa acesteia s-a produs în mai 2021.

"Mă bucur că am cei mai buni antrenori din România în echipa mea. Sunt persoane minunate și mă simt grozav cu ei.

Îmi oferă încredere și cred că acesta e cel mai important lucru pentru o jucătoare. Atunci când zâmbești, mereu ai șansa de a juca din ce în ce mai bine. Vreau să le mulțumesc", transmitea Simona Halep pe durata Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Următoarele competiții la care Halep a anunțat că va participa suntDubai (14-19 februarie 2022) și Doha (20-26 februarie).

Simona a postat imagini din sala de fitness, acolo unde în cursul zilei de luni s-a pregătit sub îndrumarea lui Teo Cercel și a lui Alexandru Tănase.

Notă: Până în acest moment, Simona Halep nu a confirmat oficial despărțirea de antrenorii săi.