Daniil Medvedev și Stefanos Tstsipas nu au scăpat nepedepsiți după scandalul din semifinala de la Australian Open. Iritat de faptul că tatăl lui Stefanos i-ar oferi acestuia sfaturi în timpul meciului, rusul și-a vărsat nervii pe arbitrul Jaume Campistol.

HotNews.roFoto: Hotnews

Medvedev a fost amendat cu 8.000 dolari (7.000 euro) pentru "obscenități" și cu 4.000 de dolari (3.500 euro) pentru "conduită antisportivă".

Rusul şi-a cerut scuze şi a explicat apoi că a fost agasat de faptul că tatăl lui Tsitsipas vorbea mult în timpul meciului.

De asemenea, Stefanos Tsitsipas a fost amendat cu 5.000 de dolari (4.500 de euro) pentru coaching (a primit sfaturi de la tatăl său, lucru interzis de regulament).

Momentul în care Daniil și-a pierdut cumpătul a avut loc după ce și-a cedat serviciul în setul al doilea la scorul de 4-4. De altfel, rusul a cedat manșa (6-4).

"Ești prost? Cum ai ajuns să arbitrezi o semifinală de Grand Slam? Uită-te la mine când vorbesc cu tine", i-a spus, printre altele, rusul arbitrului de scaun.

În cele din urmă, Medvedev s-a impus în patru seturi, scor 7-6(5), 4-6, 6-4, 6-1, iar în marea finală îl va întâlni pe Rafael Nadal.

Ieșirea nervoasă a lui Medvedev poate fi văzută mai jos:

Sursa video: Eurosport

S-ar putea să te mai intereseze și:

VIDEO Daniil Medvedev, criză de nervi la adresa arbitrului: "Ești prost?"

VIDEO Stefanos Tsitsipas, amuzat de ieșirea nervoasă a lui Daniil Medvedev: "Nu este cea mai matură persoană"