Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis, beneficiari ai unui wildcard, s-au calificat, joi, în finala probei de dublu de la Australian Open. Cei doi se vor înfrunta în ultimul act cu o altă pereche australiană, formată din Matthew Ebden și Max Purcell.

Nick KyrgiosFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kokkinakis şi Kyrgios au trecut, joi, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, de cuplul Marcel Granollers/Horacio Zeballos (Spania/Argentina), cap de serie numărul 3.

Ebden şi Purcell au învins, cu scorul de 6-3, 7-6 (9), perechea Rajeev Ram/Joe Salisbury (SUA/Marea Britanie), cap de serie numărul 2.

Câştigătorii probei de dublu vor primi un premiu total de 425.000 de euro şi câte 2.000 de puncte ATP. Învinşii vor încasa un cec total de 227.000 de euro şi câte 1.200 de puncte ATP.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Nick Kyrgios/Thanasi Kokkinakis și Marcel Granollers/Horacio Zeballos.

Tot joi, a fost stabilită şi finala la dublu feminin. Echipa cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul 1, a învins, cu scorul de 6-2, 6-3, cuplul Veronika Kudermetova/Elise Mertens (Rusia/Belgia), cap de serie numărul 3.

În cealaltă semifinală, perechea Anna Danilina/Beatriz Haddad Maia (Kazahstan/Brazilia) s-a impus, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, în faţa cuplului japonez Shuko Aoyama/Ena Shibahara, cap de serie numărul 2.

Finala masculină de dublu va avea loc sâmbătă, iar cea feminină, duminică, conform News.ro.

Ultimul punct al semifinalei lui Nick Kyrgios:

sursa: Eurosport

Te-ar putea interesa și: