Australienii Nick Kyrgios şi Thanasi Kokkinakis au produs marea surpriză la dublu masculin, după ce i-au învins pe Mate Pavic şi Nikola Mektic (lideri ai ierarhiei mondiale și principali favoriți ai Grand Slamului de la Antipozi). După meciul din turul secund de la Australian Open, Kyrgios susține că el și partenerul său au fost amenințați cu bătaia.

Nick KyrgiosFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meciul s-a desfăşurat într-o atmosferă incendiară, lucru care nu a fost apreciat de croaţi: "Aveam o echipă slabă de învins, iar noi pur şi simplu am eşuat", a declarat Mektic după meci, citat de News.ro.

Deja prezentă pe teren, tensiunea s-a resimţit şi la vestiare. Furioși, membrii din echipa croaților ar fi vrut chiar să se lupte cu preferaţii publicului, a dezvăluit Kyrgios într-un tweet.

"Vă anunț că după festivalul de ieri de la dublu, antrenorul și preparatorul fizic al adversarilor noștri ne-au amenințat că ne vor bate în sala de forță. Tenisul este un sport atât de delicat. Asta doar pentru că m-am mișcat și i-am lovit cu o minge de tenis", a spus Nick Kyrgios.

Câteva momente mai târziu, Kokkinakis a răspuns pe reţeaua de socializare: "A fost o nebunie. Au crezut că este UFC".