Calificată în optimi la Australian Open după ce a eliminat-o pe Naomi Osaka (ultima campioană de la Melbourne), Amanda Anisimova a vorbit despre colaborarea cu Darren Cahill (fostul antrenor al Simonei Halep) și despre îmbunătățirile pe care australianul a reușit să le aducă jocului său.

Amanda AnisimovaFoto: Captura YouTube - Australian Open

"Darren Cahill a completat excelent staff-ul meu în ultimele săptămâni. Încearcă să mă ajute să fiu calmă și să mă relaxez, iar la meciul de astăzi mi-a dat încrederea necesară pentru a învinge. Cred că face o treabă grozavă.

Intervine atunci când trebuie, îmi spune să mă relaxez și mă ajută să joc cel mai bun tenis al meu. Sunt recunoscătoare că am o asemenea echipă în jurul meu și, fără ei, probabil că această victorie n-ar fi fost posibilă" - Amanda Anisimova, la conferința de presă de după meciul cu Naomi Osaka.

De știut:

  • Amanda Anisimova are numai victorii (opt la rând) de când colaborează cu Darren Cahill (americanca a câștigat Melbourne Summer Set 2 la începutul acestui an). La Australian Open, americanca a trecut deja de Arianne Hartono (189 WTA), Belinda Bencic (22 WTA) și Naomi Osaka (14 WTA).

  • În optimi, Amanda Anisimova va da peste Ashleigh Barty, după ce lidera mondială a învins-o pe Camila Giorgi, scor 6-2, 6-3

Ce a spus Amanda Anisimova după meciul cu Naomi Osaka: