Novak Djokovic a părăsit Australia cu direcția Dubai, iar de acolo ar fi trebuit să meargă spre Marbella (Spania), conform presei din Serbia. În ultimul moment, liderul ATP a schimbat direcția, după cum informează Blic.rs.

Novak DjokovicFoto: Patrick Hamilton / Zuma Press / Profimedia

Inițial, Blic.rs scrisese că Djokovic va merge la Marbella (Spania), acolo unde ar fi urmat să se liniștească după tot scandalul de la Melbourne alături de soție și de copii.

"Novak s-a urcat într-un avion spre Belgrad, unde va ajunge după 11 zile de luptă juridică cu autoritățile din Australia", scrie blic.rs.

Novak Djokovic, pe aeroportul din Belgrad

Sursa foto: captură Blic.rs

Novak Djokovic, așteptat de mulți fani și de presă pe aeroportul din Belgrad

Este de așteptat ca în următoarea perioadă liderul mondial să facă unele declarații de presă. Dacă nu el, atunci familia sa.

Lumea refuză să plece acasă, cu toate că este tot mai clar că Nole a părăsit deja Aeroportul "Nikola Tesla" evitând întâlnirea cu presa și cu fanii.

Conform Blic.rs, Novak Djokovic ar fi părăsit deja aeroportul. Așteptat de un număr important de fani și de mulți reprezentanți ai presei, liderul mondial nu a dorit să agite și mai mult apele scandalului vizei de intrare în Australia.

"Suntem aici să ne susținem favoritul, i-au făcut o nedreptate și am venit aici să-i arătăm că suntem alături de el. El va fi mereu cel mai bun pentru noi", a precizat unul dintre fanii liderului ATP.

În mod evident, este un mare interes în jurul sosirii lui Nole la Belgrad.

La Belgrad, Nole este așteptat de mulți fani, aceștia strigându-i numele.

Sunt mulți reprezentanți ai presei, printre aceștia aflându-se și jurnaliști britanici de la Independent pe Aeroportul "Nikola Tesla".

Imagini de la sosirea lui Djokovic la Belgrad:

Novak Djokovic, în avionul care l-a dus la Belgrad

Sursa foto: captură Blic.rs

S-ar putea să te intereseze și: