Viza lui Novak Djokovic, anulată de autoritățile australiene - Liderul ATP se va întoarce în detenția pentru imigranți, iar cazul a fost mutat la o altă instanță

de Red. Sport     HotNews.ro
Vineri, 14 ianuarie 2022, 8:58 Sport | Tenis


Novak Djokovic
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
Ministerul imigrației din Australia a anunțat că i-a anulat viza jucătorului de tenis Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP. Într-un comunicat preluat de presa australiană, Alex Hawke (ministrul imigrației) și-a motivat importanta decizie luată după zile de amânări. Avocații lui Nole au făcut recurs, iar decizia finală va fi luată, cel mai probabil, duminică.

Așa cum presa australiană anunța deja, avocații lui Nole au pregătit recursul, astfel încât liderul mondial să aibă timpul necesar pentru ca în cazul unui rezultat favorabil să poată juca la Australian Open (17-30 ianuarie).

Desfășurarea evenimentelor de vineri în cazul anulării vizei lui Djokovic

---------------------------

20:55 Noi controverse stârnite de Charlie Hebdo care publică un set de caricaturi cu Djokovic

Jucătorul de tenis care se crede de neatins a plecat într-adevăr în Australia pentru a juca un turneu acolo, dar, neavând un plan complet de vaccinare, și-a văzut viza aruncată la gunoi și, prin urmare, este izolat într-un hotel în așteptarea unei posibile expulzări din țară. Vino în Franța Djoko, îți vei găsi fericirea printre antivacciniștii noștri! ”, scrie Charlie Hebdo care publică un set de caricaturi cu campionul sârb pe care-l ironizează pentru antivaccinismul său.

Una dintre caricaturi, care îl prezintă pe Nole în cimitir, pe marginea unui gropi, a stârnit un adevărat scandal în presa sârbă.

20:38 Ce scrie presa din Serbia despre cazul Djokovic: ”Vă bateți joc de Novak și de întreaga noastră nație” / Supărare mare pentru caricaturile din Charlie Hebdo

Secretarul de stat din MAE de la Belgrad, Nemanja Starovic, acuză Australia pentru tratamentul aplicat lui ND si atentioneaza că relatiile diplomatice ar putea avea de suferit, scrie b92.net. Vucic il ataca pe omologul Australian: Vă bateți joc de Novak și de întreaga noastră nație, potrivit Net.hr. În ziarul Blic este prezentată opinia lui Danilo Andjusic, baschetbalistul lui Monaco și al naționalei Serbiei, care aduce drept argument cazul lui Bernard Tomic. Ziarul Mondo acuză Australia că a schimbat legea peste noapte datorită reacției din online.


17:17 Fostă lideră a ierarhiei WTA și câștigătoare a șapte titluri de Grand Slam, Justine Henin (39 de ani) este de părere că pentru Novak Djokovic cel mai bine ar fi să plece din Australia.

"Nu spun că nu ar trebui să lupte (n.r. pentru participarea la turneu), pentru că asta a crezut el că este corect să facă, dar cred că în punctul în care ne aflăm s-a văzut deja că mulți australieni nu vor ca el să participe la Melbourne. Poate e mai bine pentru toată lumea, pentru tenis, pentru turneu și poate și pentru el, să nu joace la Australian Open" - Justine Henin, citată de Marca.com.

16:45 Autoritățile australiene au mai precizat că liderului mondial i se va permite să petreacă timp împreună cu avocaţii săi, atât sâmbătă (15 ianuarie), cât şi duminică (16 ianuarie). Djokovic încearcă să obțină viza de ședere în Australia pentru a putea participa la Australian Open, acolo unde este campion en-titre (are 9 titluri la Melbourne).

15:51 Conform DPA, apelul formulat de avocații lui Novak Djokovic va fi judecat duminică (16 ianuarie) de un tribunal federal.

15:10 Autoritățile australiene au fost de acord, la cererea avocaților lui Novak Djokovic, ca el să fie "ridicat" sâmbătă dimineața (n.r. pentru a fi dus în detenția pentru imigranți) dintr-un loc care să nu fie dat publicității. Vorbim aici despre motive de siguranță și despre evitarea unui "circ mediatic". Nole va fi nevoit să se prezinte la ora locală 08:00 la audieri cu oficiali ai Forţei de Frontieră.

14:49 Jurnaliștii de la The Age scriu că Nole a pierdut meciul în fața unui prim-ministru Scott Morrison care a calculat bine costul politic al afacerii cu doar câteva luni înainte de alegerile din Australia.

"În politică, la fel ca în tenis, toată lumea ține scorul, iar Novak Djokovic tocmai a pierdut un meci în care factorul politic a contat decisiv. Scott Morrison (primul ministru al Australiei) a luat decizia rațională de a-l trimite acasă pe starul tenisului, după ce a calculat enormul cost politic în cazul în care Djokovic beneficia de tratament special.

Ar fi fost o greşeală enormă să îi permită jucătorului de tenis, care e nevaccinat, să rămână în Australia, în contextul în care a indus în eroare oficialii de frontieră cu privire la călătoria sa în Spania și a fost prins în public, în Serbia, în timp ce era infectat cu coronavirus. Pedeapsa adevărată e dacă i se va interzice intrarea în Australia timp de trei ani sau nu" - The Age, conform Eurosport.

14:11 Judecătorul Kelly a ordonat agenților de frontieră să nu-l scoată pe Novak Djokovic din Australia în timp ce se află în curs de soluționare a contestației sale din justiție.

De asemenea, a decis că Djokovic va fi dus în detenția pentru imigranți după ce va fi intervievat de oficialii de frontieră mâine dimineață (sâmbătă).

I se va permite să stea cu avocații săi în timp ce aceștia pregătesc pledoariile de mâine și să se prezinte la o altă audiere duminică dimineață.

14:04 Judecătorul Anthony Kelly a decis ca dosarul să fie transferat la Curtea Federală, ceea ce reprezintă un set pierdut pentru Djokovic, ai cărui avocați îl îndemnaseră să rămână la această instanță (Circuitul Federal), pentru a grăbi lucrurile.

13:34 Audierea de vineri este mai degrabă pe teme procedurale decât pe chestiunea anulării vizei.

Este vorba despre ce instanță va lua decizia pe fond, programarea ședințelor și procedurilor, măsuri precum plasarea sau nu în detenție, subliniază Guardian. Se pare că ședința decisivă va fi duminică.

13:23 Judecătorul Kelly a spus că pandemia a avut un impact enorm asupra vieții oamenilor din Australia și din întreaga lume (în ceea ce privește sănătatea, economia, sănătatea mintală), iar regula vaccinării este o problemă de politici publice.

Această declarație ar putea indica faptul că ar putea să paseze cazul la o instanță federală, spune jurnalista australiană Sarah Danckert.

Kelly ar putea lua o decizie în acest sens în această noapte și ar putea da și dispoziții privind posibila punere în detenție a lui Novak Djokovic.

Avocații guvernului nu renunță la solicitarea de reținere a jucătorului mâine, la 08:00 dimineața, urmând să i se permită să meargă la biroul avocaților săi în cursul zilei de sâmbătă, dar să fie plasat în detenție sâmbătă noapte. Avocații lui Nole cer însă ca acesta să nu fie reținut mâine dimineață pentru că totul se va transforma într-un circ mediatic.

Judecătorul a luat o pauză. Amintim că la Melbourne este mult mai târziu, la ora acestui update fiind ora 22.23.

13:18 Malcolm Knox, editorialist al celor de la The Age, le cere lui Craig Tiley (directorul Australian Open) și conducătorilor Federației de Tenis din Australia să aibă demnitate și să-și prezinte demisiile.

12:55 Dr. Sangeetha Pillai, renumit avocat constituțional în Australia, spune că o întoarcere a cazului în favoarea lui Novak Djokovic (primirea vizei) va fi mult mai dificil de realizat acum decât a fost prima dată, relatează The Age.

12:49 Dacă Novak Djokovic nu va reuși să întoarcă în favoarea sa problema vizei, atunci Australian Open 2022 nu va avea la start campionii din ultimele 12 ediții: Nole (8 titluri), Roger Federer (3) și Stanislas Wawrinka (2014).

12:45 Wood a trecut de argumentele procedurale și a ajuns să susțină că ideea centrală a cazului este că ministrul a avut o decizie "binară": fie rămânerea lui Djokovic la Melbourne, ceea ce ar putea provoca "entuziasm" în comunitatea anti-vaccinistă, fie îndepărtarea forțată a unui om de bună reputație care are o contraindicație medicală.

Wood spune că există o "clară eroare jurisdicțională" de "iraționalitate", în sensul că motivul de "accentuare a sentimentului anti-vaccinist" are ca premisă faptul că Djokovic va avea acest impact doar dacă rămâne în Australia.

"El nu are nicio bază rațională pentru a spune" că rămânerea lui Djokovic ar provoca mai mult sentiment anti-vaccinist, a susținut Wood.

Judecătorul Anthony Kelly, cel care a dat jucătorului dreptate la prima anulare de viză, a condus o audiere în acest caz vineri seară, în Australia (orele prânzului în România).12:38 Avocatul lui Novak Djokovic, Nick Wood, a declarat în fața judecătorului că dorește să ceară o măsură reparatorie în ceea ce privește decizia de anulare a vizei liderului ATP, un ordin judecătoresc care să împiedice scoaterea sa din Australia și un ordin obligatoriu care să solicite eliberarea sa din detenția pentru imigranți.

Wood a precizat în fața instanței că Djokovic nu a fost încă plasat în detenție pentru imigranți, și că un avocat din partea guvernului australian l-a informat că nu intenționează să-l rețină pe jucător în această seară.

De asemenea, Wood a solicitat un ordin care să împiedice ca Nole (clientul său) să fie intervievat de către oficialii de imigrare sâmbătă dimineața. El a susținut că ar fi mai bine să petreacă timp cu echipa sa de avocați pentru a-și pregăti contestația legală urgentă.

El a spus că "timpul este prețios", având în vedere că Australian Open începe luni.

"Înțelegem că instanța se află sub o presiune considerabilă, nu vreau să adaug la asta, dar, după cum stau lucrurile, domnul Djokovic ar putea fi programat să joace luni seara sau marți seara. Suntem foarte preocupați de faptul că timpul trece", a mai spus avocatul.
12:02 "Nu o să-l lovesc pe Novak când este la pământ. S-a lungit totul prea mult şi nu este bine pentru tenis, nu este bine pentru Australian Open şi nici pentru Novak. Evident, mulţi oameni au criticat de asemenea guvernul aici" - Andy Murray.

11:45 "Toată lumea a greșit și a ieșit un dezastru. Novak (n.r. Djokovic), TA (Federația Australiană de Tenis), Guvernul din statul Victoria, Guvernul Federal.

Ar fi trebuit să fie o regulă dură de intrare în această țară, având în vedere prin ce au trecut oamenii. Vaccineaza-te si vino sa joci la Australian Open, sau, dacă nu, poate ne vedem în 2023. Fără spațiu de manevră" - Darren Cahill pe contul personal de Twitter.

11.25 În această seară, la ora 20:45 (11:45 ora României) va avea loc o audiere în fața judecătorului Anthony Kelly, cel care a decis în favoarea lui Nole la prima anulare a vizei. Audierea, transmisă în direct pe YouTube.

11:23 "Djokovic nu avea ce să caute în Australia, iar cel care a luat hotărârea ca el să plece acasă a procedat corect. Nu uitati că australienii au suferit enorm din cauza restricțiilor din țara lor, iar ceilalți de pe tablou trebuie respectați.

Păi, Nadal e mai fraier? Băiatul ăla de ce a înțeles cum stă treaba și cum e regulamentul, iar Nole s-a încăpățânat? Legea este lege pentru toată lumea. După părerea mea părinții lui Nole au greșit grav cu toate acele declarații. I-au facut mult rău" - llie Năstase, fost lider ATP, pentru Prosport.

11:17 Lui Novak Djokovic i s-a cerut să se prezinte mâine, sâmbătă, la un interviu cu autoritățile de imigrare din Australia, scrie The Age. Departamentul de Afaceri Interne discută în prezent cu avocații jucătorului. Deocamdată, el va rămâne unde se află până la interviu și până la orice acțiune judiciară. Nu este clar când plănuiesc oficialii din domeniul imigrației să îl mute într-o unitate de detenție pentru imigranți.

10:46 Conform BBC, Djokovic nu-și va petrece noaptea în "Hotelul ororilor" (n.r. Hotelul Park), el urmând să se întâlnească sâmbătă dimineața cu oficiali ai departamentului pentru imigrație.

10:34 Presa de la Antipozi vorbește despre faptul că Nole riscă chiar o interdicție de 3 ani la intrarea în Australia.

10:32 Presa sârbă vorbește despre unul dintre cele mai mari scandaluri sportive ale secolului, anunțând "Vești socante din Australia".

10:14 Jurnaliștii de la skynews.co.au spun că o posibilă scăpare pentru Nole ar putea veni de la faptul că are de acum 11 ani un pașaport diplomatic. Rămâne însă de văzut cât l-ar putea ajuta acest lucru.

09:46 Abul Rizvi, fost secretar adjunct al Departamentului de Imigrare din Australia, a explicat la televiziunea ABC ce se va întâmpla în continuare, inclusiv readucerea lui Djokovic în detenție.

"Decizia înseamnă că acum Novak Djokovic trebuie să fie reținut. Presupun că se va întoarce în același hotel de detenție în care a fost anterior. Presupun că avocații săi vor solicita o revizuire judiciară a acestei decizii. Și, instanța va trebui să ia în considerare orice cerere pe care avocații domnului Djokovic o vor face.

Presupun că solicitările vor fi pentru ca Novak Djokovic să fie eliberat într-un fel sau altul, probabil ca judecătorul să-l oblige pe ministru să îl elibereze pe dl Djokovic cu o viză provizorie care să îi permită să joace la Australian Open. Judecătorul va lua în considerare acest lucru și va lua o decizie" - Abul Rizvi, citat de The Guardian.

09:35 Reuters, care citează anumite surse, precizează că Novak Djokovic (alături de echipa sa) analizează în aceste momente opțiunile pe care le are.

Motivația lui Alex Hawke, ministrul imigrației


Într-un comunicat preluat de presa australiană, Alex Hawke (ministrul imigrației) și-a motivat decizia în cazul anulării vizei lui Novak Djokovic.

"Astăzi mi-am exercitat prerogativa, în conformitate cu secțiunea 133C(3) din Legea privind migrația, de a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic din motive de sănătate și ordine publică, pe baza faptului că este în interesul public să fac acest lucru", a declarat ministrul imigrației, Alex Hawke, într-un comunicat.

Ce urmează pentru Novak Djokovic după anularea vizei


Abul Rizvi, fost secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Imigrări, a explicat care sunt următorii pași după ce o viză este anulată.

Expert în imigrație, acesta a spus că liderul mondial va fi preluat de bărbați înarmați și în uniforme negre, indiferent de locul unde s-ar afla (chiar și pe terenul de tenis).

Va fi dus într-un centru de detenție al imigranților (a mai fost în "Hotelul ororilor"), acolo unde va rămâne până la soluționarea finală a cazului (discutarea recursului avocaților lui Nole).Djokovic știa că are Covid-19 când s-a întâlnit cu un jurnalistNovak Djokovic a recunoscut, miercuri, că s-a întâlnit cu un jurnalist când ştia că are Covid-19, descriind acest fapt drept o "eroare de judecată".

Liderul ATP a precizat că după ce a primit rezultatul pozitiv a participat, totuşi, la centrul său de tenis din Belgrad, 18 decembrie, la un interviu pentru L’Equipe”, deoarece "s-a simţit obligat" şi "nu a vrut să-l dezamăgească pe jurnalist".


Djokovic a mințit în declarația de călătorie, dar dă vina pe agentul săuDjokovic a mai spus că declaraţia incorectă completată la 1 ianuarie, înainte de călătoria în Australia, "a fost depusă de echipă în numele său”.

"Agentul meu îşi cere sincer scuze pentru greşeala administrativă de a bifa caseta incorectă despre călătoria mea anterioară înainte de a veni în Australia. Aceasta a fost o eroare umană şi cu siguranţă nu deliberată", a adăugat el.

Liderul ATP este încă în vizorul autorităţilor australiene. Acestea reexaminează documentele completate de numărul 1 mondial, nevaccinat şi cu scutire medicală pentru a ajunge la Melbourne.

Potrivit presei australiane, Djokovic ar fi susţinut într-un formular că nu a călătorit în cele 14 zile premergătoare zborului său către Australia. Cu toate acestea, el ar fi părăsit Serbia pentru a se antrena în Spania, în perioada Anului Nou.

S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă:


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

78246 vizualizari

 • +66 (168 voturi)    
  Omg (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:01)

  fat.cat [utilizator]

  Credeam ca n-o vor face pana la urma, daca s-au tarat atata. Incredibil ce scandal a putut crea Djokovic. Si numai el are de pierdut.
  • -53 (95 voturi)    
   o sa joace ! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:02)

   icarag [utilizator] i-a raspuns lui fat.cat

   proces cu guvernu, pina termina cu tennisul 2-3 saptamini . regula nu are justificare stiintifica , poate sa si cistige .
   • +45 (91 voturi)    
    Regula nu are justificare stiintifica? :))) (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:28)

    bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui icarag

    Si cine stabileste daca regula are sau nu justificare stiintifica? Cautarile pe google? Discursurile Shoshoacei? Ca din cate stiu comunitatea stiintifica e de parere ca vaccinul protejeaza!
    • -30 (44 voturi)    
     Shosoaca baaaa (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:36)

     Crop [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

     https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-14/omicron-less-severe-even-for-unvaccinated-s-african-study-says?srnd=premium-europe


     Sa-l pun si pe ala cu 20 000 zile pentru eliberare documente vaccin? Tot de comunitatea stiintifica e cerut.

     Stiu stiu. Sosoaca? Haur?
     • +6 (30 voturi)    
      care e relevanta? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:28)

      bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Crop

      Da, omicron e o forma mai usoara de boala. Asta nu e ceva nou. Dar asta nu inseamna ca vaccinatii nu-s mai protejati decat nevaccinatii, si asta se vede in raportul dintre cazuri si decese din tarile vaccinate. In 2-3 saptamani vei vedea iarasi la noi spitalele nemaifacand fata cererilor.
     • -13 (17 voturi)    
      Citiți acest articol, din linkul de mai jos (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:19)

      ex nihilo [utilizator] i-a raspuns lui Crop

      (fragment)
      Pentru tenismenul sârb din Australia a fost întinsă o capcană; o răzbunare, pentru că cineva a vrut să-l servească fierbinte și abia aștepta să-l găsească pe propriul teritoriu.

      De ce el și de ce în Australia?

      În 2006, compania minieră Rio Tinto a descoperit rezerve de jadarit (un silicat de bor de litiu utilizat în principal în bateriile auto și telefoanele mobile) în regiunea Loznica, un oraș situat în partea central-vestică a țării, la 130 de kilometri de Belgrad. , și a început să cumpere bunuri, dar nu a început să extragă materialul. A fost nevoie de aprobarea Guvernului pentru această ultimă operațiune, venită în persoana premierului Aleksandar Vukic, care a vorbit despre o investiție de 2,12 miliarde de euro a lui Rio Tinto și 600 de milioane de venituri anuale pentru următorii 50 de ani.

      https://www.francescoamodeo.it/vi-racconto-perche-hanno-bloccato-djokovich-proprio-in-australia-e-perche-vogliono-fargli-fare-la-fine-di-maradona/
      • +2 (2 voturi)    
       Din 2006? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 20:02)

       Alui [utilizator] i-a raspuns lui ex nihilo

       A castigat de 9 ori in Australia.
    • -30 (58 voturi)    
     nu avetzi habar ! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:52)

     icarag [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

     immunitatea naturala e mai buna decit 2pfizere pt varianta omicron . studiul facut de britanici, dar presa ori e proasta ori se preface. djoko a facut de 2 ori covid , are mai multa immunitate decit majritatea vaccinata.
     • +18 (34 voturi)    
      ???? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:21)

      T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui icarag

      Care imunitate? Avocatii lui Djikovic se dau de ceasul mortii ca acesta sa nu fie interogat maine de oficialii-imigratie: le e teama sa nu mai scoata niste prostii si sa se afunde si mai mult.

      "Mr Wood has also sought an order to prevent his client from being interviewed by immigration officials on Saturday morning."

      Si chiar presupunad ca testul lui era pozitiv, faptul ca a mananca rahat ca a aflat de-abia a doua zi seara rezultatul este o minciuna crasa, in afara de plimbarile lui pe 18 decembrie , pozitiv fiind, in afara de minciuna cu voiajul in Spania.
      Toate minciunile astea se pedepsesc.
     • +17 (27 voturi)    
      care imunitate??? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:49)

      relax1 [utilizator] i-a raspuns lui icarag

      Ca Djokovic a spus ca s-a infectat de 3 ori si nu e vaccinat....deci care imunitate....ca mie nu-mi este clar
   • +27 (57 voturi)    
    despre ce naiba vorbesti ? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:51)

    Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui icarag

    despre ce naiba vorbesti ? a mintit in formualrul de intrare in tara.

    Sportivul tot sportiv ramane, fara creier, fara logica.
  • +31 (61 voturi)    
   Sa vezi ce o sa croncaneasca tribul lui (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:13)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui fat.cat

   din Serbia, acum. Regulile sunt pentru toata lumea, poate reuseste sa inteleaga macar acum, asta, Djokovic altfel n-am avea civilizatie.
   • +17 (47 voturi)    
    Sosokovic si balcanii (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:01)

    numaiamnume [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

    Netflix pregateste un serial cu maimute.
  • -31 (55 voturi)    
   scandal ? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:29)

   Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui fat.cat

   II retragem viza ca asa vrem
   BTW daca asta chiar are pasaport diplomatic iese nasol de tot. Nici corea de nord nu ignora un pasaport diplomatic
   • +29 (39 voturi)    
    Uhm (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:41)

    tudor74 [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

    Si cu pasaport diplomatic poti fi data afara dintr-o tara, se numeste persona non grata.
    • -21 (25 voturi)    
     Persona non grata (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:52)

     Shoshok [utilizator] i-a raspuns lui tudor74

     se aplica atunci cand nu mai esti primit deloc pe teritoriul tarii respective, nu in cazul acesta. El si-a luat doar un simplu REJECT. Poate veni maine in Australia ca turist, dar nu participa la concurs, deoarece nu e vaccinat. Legea e lege.
     • +24 (34 voturi)    
      ??? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:22)

      T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Shoshok

      Ca turist nu poti intra in Australia daca nu esti vaccinat. Doar daca ai o mare problema medicala ce interzice vaccinarea, dar nu e cazul aici.
      • -6 (14 voturi)    
       Poti si daca ai trecut initial prin boala (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:15)

       Shoshok [utilizator] i-a raspuns lui T-Ora

       si ai certificat pt max 180 zile.
       • +9 (11 voturi)    
        fals (Vineri, 14 ianuarie 2022, 18:00)

        T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Shoshok

        Este valabil doar pentru australienii sau rezidentii australieni care sunt in alte tari: pot intra in Australia daca aduc dovada ca au contractat boala in ultimele 6 luni. Nu este valabil pt straini. Nici macar daca esti student acolo , sau lucrezi in Australia pe un termen limitat, nu poti avea viza daca nu esti complet vaccinat.
        • -1 (7 voturi)    
         Inseamna ca (Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 3:40)

         Shoshok [utilizator] i-a raspuns lui T-Ora

         Australia a adoptat nazismul, deoarece din cate spun britanicii, vor da drumul la imunizare naturala in curand. Insa Australia si Austria (tara lui Hitler) au readoptat nazismul. Multi il aproba, la fel cum si nemtii l-au aprobat pe Hitler si genocidul acestuia. E o situatie nasoala, sper sa invinga totusi libertatea umana.
     • +9 (13 voturi)    
      Nu mai vine nici ca turist, (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:25)

      bancher [utilizator] i-a raspuns lui Shoshok

      daca justitia mentine definitiva intedictia de a intra in Australia, ea va ramane pe timp de 3 ani de zile. Adica Djokovic nu va mai putea participa nici la urmatoarele 3 editii ale turneului de grand slam de la Melborune.
 • +43 (173 voturi)    
  Foarte bine!!! Legea e la fel pentru toti! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:03)

  AnticoruptieinRomania [utilizator]

  Va fi expulzat ca ultimul om, ceea ce si este! O rusine de om, un balcanic violent si mincinos!
  • +35 (59 voturi)    
   sa nu dam vina pe balcanici, (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:44)

   bancher [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

   sunt si balcanici care respecta legea (spre ex eu). In acest caz particular este vorba de triumful legii asupra vedetismelor: un celebru jucator de tenis (care s-a intamplat sa fie balcanic) a intrat in Australia incalcand legile australiene, si a cerut ca, datorita faptului ca este vedeta, sa se faca o exceptie si sa fie lasat sa ramana. Ei bine, dupa cateva balbaieli, justitia australiana pune legea in aplicare si il trimite inapoi de unde a venit.
   Nu este ceva nou si neuzual pentru Australia sa respecte legea. Sa nu uitam ca si Mike Tyson are interdictie de a intra in Australia de cand a violat-o pe Desiree Washington si a stat in inchisoare din 1992 pana in 1995. De atunci o singura data a intrat in tara, cu o viza de o zi, acordata prin dispensa speciala. Si actorul Sylvester Stallone are interdictie de a intra in Australia, ptr ca a fost prins la aeroport cu anabolizanti in valiza. A fost expulzat pe loc si de atunci nu a mai dat pe acolo.
   Asa ca nu ma mira ca justitia australiana si-a facut treaba si cu Djokovic, asa cum a procedat si cu Mike Tyson si Stallone.
   • -23 (49 voturi)    
    Pai stai... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:39)

    Crop [utilizator] i-a raspuns lui bancher

    Decizia justitiei australiene a fost de anulare a anularii vizei. Dupa a venit ministrul si a anulat din nou dar fix in ultimul moment ca sa nu poata sa joace la AO si sa nu aiba timp de contestatie. Ministrul e politic, nu justitie.

    Deci justitia i-a anulat viza sau politicul? Ma bagi in confuzie. Hai sa ne lamurim.
    • +21 (27 voturi)    
     Anulare (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:19)

     emilm [utilizator] i-a raspuns lui Crop

     Anularea anularii vizei a fost pe motive tehnice, de procedura, nu pe fond. Prin urmare reanularea are sanse mari sa fie definitiva, daca ministrul australian si-a facut treaba si a pregatit dosarul "ca la carte". Legea in Australia zica ca n-ai voie sa intri decat vaccinat, iar printre eventualele exceptii nu se afla si faptul ca si avut COVID in ultimele 6 luni. Buna, rea, asta e legea acolo si toti trebuie sa o respecte!
   • +21 (41 voturi)    
    ba balcanismul e buba ! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:01)

    sfarleaza [utilizator] i-a raspuns lui bancher

    Nu vezi in alta parte a Europei mai mult scandal, agresivitate, marlanie, prost gust si metehne de cocalar decat in Balcani, asta'i realitatea cruda. Dar ca de obicei, adevarul cam doare...
    • +8 (24 voturi)    
     Du-te prin cartierele rau famate (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:12)

     bancher [utilizator] i-a raspuns lui sfarleaza

     din America de Nord (sau de Sud) si agresivitatea si scandalul balcanicilor ti se va parea o joaca de copil fata de ce fac aceia.
     Tu condamni balcanicii ptr ca ii compari cu nordicii sau nemtii, dar altii sunt mult mai rai.
    • -13 (25 voturi)    
     Exact, in alta parte (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:25)

     Shoshok [utilizator] i-a raspuns lui sfarleaza

     vezi un Hitler, un Mussolini, un Putin, un Jong-Um etc. Vezi intregi continente depopulate prin masacru pentru a crea colonii. Vezi genocid organizat peste tot, defrisari ale Amazonilor, insa.. Balcanii sunt de vina. Bata-i vina pe Balcani! Noi americani in devenire, gandim corect si trebuie sa ne stergem rusinea blamandu-ne identitatea. P.s. Sclavule.
    • -9 (25 voturi)    
     era sa uit (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:33)

     Shoshok [utilizator] i-a raspuns lui sfarleaza

     mergi in USA, pe strazile din Philadelphia. Vei realiza cat de copil in judecata esti. Balcanii sunt parfum pe langa ce vei vedea prin State, in afara de zgarie-nori si filmele hollywoodiene..
     • +7 (17 voturi)    
      Nu compara mizeria din Balcani cu SUA! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:55)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Shoshok

      Orice negru, hispanic sau american sunt mai destepti de cel putin doua ori decat orice balcanic fie ca sunt din Philadelphia, Wats sau Brooklyn. De aia sunt cu 50 de ani inaintea noastra.
      Chiar trebuie sa intelegi si sa te obisnuiesti cu faptul ca 50 de ani de comunism au facut praf toate tarile supuse acestei tragedii umane, in care incompetentii, oamenii de la tara fara studii si prostii au pus stapanire pe aceasta regiune, fara a avea o opozitie.
      • -2 (8 voturi)    
       Esti sclav orb de tot si spalat la creier (Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 3:45)

       Shoshok [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

       Eu nu cred ce spui, nici tu nu crezi, doar ai ambitia sa contrazici adevarulȘ majoritatea americanilor sunt prosti de bubuie, inculti, lipsiti de educatie si fara cunostinte geografice mai mari decat ale unui balcanic de clasa a 12-a. Nu exagera, am fost in SUA si tot ce spun spun din ce am vazut. Mergi in Detroit, vezi si pe acolo adevarata USA si mai vorbim.
   • -17 (21 voturi)    
    Tu respecti legea? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:18)

    Shoshok [utilizator] i-a raspuns lui bancher

    Legea este munca. Ce cauti tu zi si noapte la comentarii pe Hotnews? Astia ca tine vor salarii mari si striga in gura mare "eu respect legea". La munca ba, nu la tocit tastaturi pe banii lui mama si lui tata. Vremea trece, vei imbatrani inutil, la fel ca majoritatea din cei de pe aici.
  • -32 (96 voturi)    
   Ticaloasa decizie luata Vineri, nedreptate! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:55)

   Gryphus [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

   Fanaticii vaccinului sunt si ticalosi, i-au luat viza VINERI ca sa NU aiba timp sa faca recurs si sa il priveze de DREPTUL de a-si cere dreptatea in instanta
   • +16 (54 voturi)    
    hahaha plange mujicul din tine... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:52)

    Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

    hahaha plange mujicul din tine...
    • -14 (28 voturi)    
     Sclavi vor exista mereu (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:36)

     Shoshok [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

     Se vede ca provii dintr-o societate comunista. Gandirea ta nu poate fi "alterata" in bine. Esti condamnat pe vecie sa fii incuiat la minte.
   • +17 (31 voturi)    
    sunteți (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:13)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

    deplasat total.
    Djokovic a mințit ordinar și a încălcat minimele cerințe de protecție a celor din jurul său. S-a dus cu bună știință că e infectat cu SARS-Cov 2, la întâlnirea cu jurnalistul francez, la fel la întâlnirea cu copii, la fel în Spania (apropo, cât o fi mituit și pe cine, ca să poată intra în Spania?), la fel în declarația dată la aterizarea în Australia (e tot răspunderea lui chiar dacă a pus un lăbuș s-o scrie înm locul său).
    Regula clară de la început a fost că la AO participă doar cei vaccinați. Și totuși, Djoikovic a recurs la tot felul de mânăreli ca să participe. De ce? Nu putea renunța la banii pe care-i primea pentru participare? E dreptul lui (ca și al dvs.) să nu se vaccineze (indiferent că are vreo motivație credibilă sau e doar un kknar căuia îi e frică de înțepătură), dar asta nu înseamnă că e deasupra legii în casa unde se duce.
  • +22 (40 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:07)

   [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

  • -19 (65 voturi)    
   Mai întâi este vaccinul bun (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:20)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

   dupa care îl susți cu o lege.Tomic, vaccinat fiind, a jucat infectat în calificări și a răspândit virusul pe terenurile de tenis, deci legea are același efect ca și cum ar interzice gravitația.
  • -22 (40 voturi)    
   legea a zis deja ca guvernul nu are dreptate (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:30)

   Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

   dar probabil pe tine nu te intereseaza ce a zis legea ci esti fericit ca i-au dat-o
   cu deastia ca tine o sa duca naibii pamantul ca in do not look up
  • -17 (35 voturi)    
   mai putin pt politicieni (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:00)

   Itsoc [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

   care au exceptii de calatorie si pot da petreceri in lockdown cand vor ei.

   oile insa respecta stapanii deci nu pot sa vada asta.
  • -15 (41 voturi)    
   Dar prima viza tot australienii i-au dat-o LEGAL (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:01)

   Boshoarca [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

   Atunci nu a mai fost lege? Adica inviti un sportiv de renume mondial, ii apropi viza, dupa care faci circ si tot tu i-o retragi ca sa-l trimiti inapoi exact inainte de inceputul campionatului? Eu inteleg ca Djoko trebuia sa fi plecat acasa din prima si era acum un gentleman, insa nici cursul intamplarilor si deciziilor oficiale nu a fost intreg la minte. Ca unii aveti ura pe el deoarece este numarul 1, asta explica frustrarile. Caci, legal, tot oficialitatile australiene au dat si retras vizele, nu Djokivic. Ei au facut circul, nu jucatorul.
   • +5 (19 voturi)    
    si-au permis ca intre timp (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:13)

    bancher [utilizator] i-a raspuns lui Boshoarca

    sa fie mai destepti.
   • +10 (20 voturi)    
    a fost acordata in baza (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:16)

    ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Boshoarca

    unei declaratii pe proprie raspundere

    aplicantul a mintit atunci si acum se incapataneaza sa spuna ca e curat ca lacrima...
  • +2 (6 voturi)    
   Balcanism si nerespectarea legii. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 19:39)

   Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

   Exista o explicatie pentru atitudinea mai deosebita a celor din Balcani fata de respectarea legii. Este o legătură între istoria administrativa a țarilor din Europa si respectul fate de lege. In vestul european unde administratiile si-au castigat de-a lungul secolelor increderea populatiei prin onestitate si eficienta, cetatenii tind in mai mare măsură sa aiba simt civic: atat sa respecte legea cât si sa le pese de concetatenii lor. Mergand spre est, intrăm în zona Imperiilor. In Imperiul Austriac (la sfarsit Austro-Ungar), puteau fi considerate acceptabile în rândul nationalitatilor dominate, necinstea fata de administratia străină, trișarea acesteia și incălcarea unor legi. Dar cum administratia era totusi eficienta si destul de civilizata, respectand ea insasi legile, , se mentinea un anumit simt civic al populatiilor si mai ales onestitate, respect si grija fata de proprii conationali. In Imperiul Otoman insa, administratiile au fost atat de dezastruoase prin ineficiență și coruptie crasa, incat s-a ajuns la moartea oricarui simt civic. Concluzia a fost atât că ai dreptul să înșeli și să furi, dacă poți, administratia coruptă, cât si că poți să incalci legea in orice circumstante, inclusiv furandu-i și înșelându-i pe conaționalii tăi. S-a ajuns la un primitiv "fiecare pentru el", la un distructiv "cine respectă orice ordin sau lege e sclav sau prost, sau ambele" si la admirarea egoistilor, smecherilor, si cocalarilor. Efectul acestor traditii administrative se simte si astazi la noi, după cum se vede si din realitatea politică, dar și din multe comentarii de aici.
   • -1 (7 voturi)    
    nu a furat pe nimeni (Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:15)

    ovi84 [utilizator] i-a raspuns lui Mihai Bucur

    omul este perfect sanatos si nu a furat pe nimeni. ia mai terminati cu prostiile astea cu legea trebuie respectata ca de spalati pe creier suntem satuli
 • +44 (148 voturi)    
  Foarte bine (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:05)

  ploiesteanu [utilizator]

  Și la recurs probabil că Djocovic va primii același rezultata. Dacă l-ar lăsa să joace ar fi o ofensă pentru ceilalți participanți care au respectat regulile. Un sârb mincinos. talent mare, caracter mic.
  • -28 (70 voturi)    
   sclavule (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:40)

   ovi84 [utilizator] i-a raspuns lui ploiesteanu

   ai de capul meu ce mentalitate de sclav ai
   • +28 (54 voturi)    
    curiozitate (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:59)

    Arlecchino [utilizator] i-a raspuns lui ovi84

    Am si eu o curiozitate, daca poti sa imi raspunzi, m-as bucura sa inteleg. Sa nu ai mentalitate de sclav inseamna sa:
    - accepti ca oamenii cu bani sunt privilegiati
    - tolerezi minciunile si ilegalitatile cat timp sunt spuse/facute de o vedeta.
    Asa e? Pentru ca aici nu e vorba de legea australiana, eu pot fi de acord ca legea proasta. Aici e vorba de faptul ca o persoana nevaccinata obisnuita nu poate sa intre in Australia si nu poate sa joace la AO, Djokovic s-a folosit de toate posibilitatile sale de multi milionar privilegiat si, pe deasupra, cum nici asta nu era suficient, a mintit masiv, aproape ca nu poti gasi doua lucruri consecutive adevarate spuse de el. Deci, asta cu campionul lumii libere si asa mai departe e o gargara. El nu a incercat niciodata sa schimbe regula, a incercat sa se strecoare el si gata.
    • -27 (41 voturi)    
     mentalitea de bastinas (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:31)

     ovi84 [utilizator] i-a raspuns lui Arlecchino

     iti pune eu ce inseamna sa fii sclav
     Sa stai drep in fata altuia si sa respecti intocmai ce ti se dicteaza. Adica DICTATURA. Ai inteles? Data aviatoare pune mana pe carte si nu te mai uita la detalii, uita-te in profunzime la problema. Te legi de niste prostii, maruntisuri. Poate nu stii, dar pana la revolutie in 89 toti erau sclavi, pana l-au impuscat. Habar nu ai in ce lume traim, dar tie fix de aia iti pasa ca a intrat domnul in tara si tu nu. Ca asta ne roade pe noi...
     • +28 (38 voturi)    
      dar ce ne roade? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:47)

      Arlecchino [utilizator] i-a raspuns lui ovi84

      Ca despre asta e articolul, daca Djokovic a intrat corect in Australia. Nu e vorba daca legile din Australia sunt bune sau proaste. Parerea mea este ca sunt proaste. Este nerelevant, australienii isi fac propriile lor legi, sper ca esti de acord ca au acest drept. Noi facem legile cum ne pricepem noi, ei cum se pricep ei. Acum, hai sa-ti explic cum stau lucrurile cu dictatura ca pari foarte sigur pe tine si nu foarte temeinic. Sa zicem ca in Romania Guvernul da o lege care spune ca oamenii cu ochi albastri nu mai au voie sa circule pe strada. Sper ca esti de acord cu mine ca ar fi o lege tembela. Sa nu fii sclav, cum zici tu, inseamna sa protestezi public, sa iesi pe strada chiar cu riscul de a fi arestat, sa faci lobby pentru schimbarea legii, sa aduni un grup de presiune, sa faci manifestatii, in fine, multe alte lucruri. Daca tu iti pui o pila la Guvern pentru ca il cunosti pe un ministru si se da o exceptie pentru tine dupa care nu iti pasa de ceilalti deloc, nu esti un luptator pentru libertate. Esti doar un sclav cu pile care accepta sistemul. Despre asta e vorba. Daca Djokovic ramane in Australia ramane pentru ca are pile si a inselat sistemul nu pentru ca e vreun campion pentru oamenii de rand. Asta voiam sa spun nu ca nu am eu voie sa intru in Australia...
      • +8 (14 voturi)    
       Nu aveți cu cine dialoga (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:35)

       ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui Arlecchino

       nu vă mai osteniți degeaba.
       • +6 (14 voturi)    
        mi se pare important (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:56)

        Arlecchino [utilizator] i-a raspuns lui ploiesteanu

        Impresia mea este ca foarte multi romani au inteles ca democratie inseamna ca legile sunt facultative. Si, din pacate, unii dintre acestia fac parte din, cum sa spun, elita politica. Exista aceasta impresie sincera ca, daca respecti legea, esti un fraier si un sclav. Este posibil ca aceasta abordare sa functioneze foarte bine in Romania pentru unele persoane, de fapt, si unele legi din Romania sunt facute, de multe ori, asa, in gluma, cei care le fac stiu si ei ca nu vor fi respectate, au prevederi contradictorii si tot asa. Pe de alta parte, cat timp vom continua asa, tara nu se va schimba, dimpotriva, ar putea sa regreseze. Societatea va ramane divizata, impartita intre smecheri si nesmecheri, care se dispretuiesc si se detesta reciproc si tot asa. Nu vom avea o tara functionala pana nu intelegem ca trebuie sa fim o societate functionala in care ne respectam unii pe altii. Incerc sa pun si eu umarul la asta, chiar si o opinie schimbata conteaza :)
      • -2 (10 voturi)    
       Prea elaborata" explicatia (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:28)

       sipu [utilizator] i-a raspuns lui Arlecchino

       Mult prea multe cuvinte pt un sclav" , oare or exista si sclavi destepti !?...............
     • +14 (20 voturi)    
      nu intelegi.... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:25)

      T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui ovi84

      Ce nu intelegi tu este faptul ca Djokovic se poarta ca un mic dictator, care poate face ce vrea. Il putem compara fara probleme cu Nicu Ceausescu: facea ce avea chef, pentru ca nu-i era teama de nimeni si nimic, Djokovic a crezut ca daca este sustinut de presedintele si primul ministru al Serbiei nu o sa se atinga nimeni de el.
      • -7 (13 voturi)    
       asta sa o crezi tu (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:24)

       ovi84 [utilizator] i-a raspuns lui T-Ora

       dictator e ala care impune nu ala care se strecoara. tu poate nu intelegi ca judecatorul l-a eliberat pt ca era tinut de politic pt ca vezi doamne a intrat fara vaccin. singura lui greseala este ca nu a boicotat o tara dictatoriala. munciti fraierilor ca altii culeg pe munca voastra
       • +6 (14 voturi)    
        nu ai inteles subtilitatea (Vineri, 14 ianuarie 2022, 17:14)

        T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui ovi84

        Exact: el a impus celor de la tenis Australia sa participe la acest turneu fara sa fie vaccinat. Cum este vorba de un mare jucator de tenis (asta nu contesta nimeni) si deci de multi bani in joc (audienta, sponsori, bilete etc) s-au dat peste cap sa-i gaseasca o portita de scapare, in colaborare cu autoritatile locale ale statului Victoria, trecand peste legile federale.
        • -3 (3 voturi)    
         Deci (Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 11:18)

         Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui T-Ora

         Cine a incercat sa eludeze legea, trebuie sa fie tras la raspundere. Totusi, cum se face ca cehoaica a intrat in tara si a jucat si un meci, din cate stiu la intrarea in tara tot legea federala s-a aplicat.
   • +6 (14 voturi)    
    Dacă respecți regulile unei societăți (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:30)

    ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui ovi84

    înseamnă că ești sclav?
    • -7 (15 voturi)    
     da, in acest context da (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:27)

     ovi84 [utilizator] i-a raspuns lui ploiesteanu

     da, daca regulile sunt absurde exact asta inseamna. SCLAV. ai produs suficient azi sa mananci si sa-i adolezi pe prea iubitii tai conducatori? te-ai intepat de 5 ori asa cum ti s-a impus? putem continua... impuneri peste impuneri peste niste legi imbecile care incalca grav drepturile omului. Ai inteles despre ce e vb? sai inca mai pupi niste manutze?
     • +6 (12 voturi)    
      ??? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 17:16)

      T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui ovi84

      Daca legile australiene ar fi absurde atunci oamenii nu i-ar mai vota pe cei care apara aceste legi.
      Sau iti imaginezi ca australienii sunt toti batuti in cap si s-a trezit nea Ovi cu oile la pascut sa le dea lectii de democratie?
      • -3 (3 voturi)    
       Vor face acest lucru (Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 11:19)

       Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui T-Ora

       La alegeri.
   • +2 (8 voturi)    
    da ce ma (Vineri, 14 ianuarie 2022, 19:18)

    Contrache [utilizator] i-a raspuns lui ovi84

    tu esti ceva luptator? probabil te lupti cu nervii, la cum arata treaba.
  • -8 (36 voturi)    
   ofensa (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:11)

   noi2013 [utilizator] i-a raspuns lui ploiesteanu

   Tenis Australia a insistat sa se duca si i-a dat scutirea
 • -41 (149 voturi)    
  Incredibil (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:05)

  Mazeta [utilizator]

  Politica a intervenit in Justiție.
  • +10 (38 voturi)    
   Ha ha (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:53)

   cato [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Jos pălăria! Mazeta reușește de ani de zile să enerveze lumea cu comentariile lui aberante. Nimeni nu se prinde că omul e pus pe glume nonstop :-))))
   • +15 (27 voturi)    
    Cea mai mare gluma e chiar el! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:40)

    Leo55 [utilizator] i-a raspuns lui cato

    N-am spus ca e o gluma buna!
    As zice chiar ca... dimpotriva.
   • +11 (17 voturi)    
    io din simpatie (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:43)

    ..13 [utilizator] i-a raspuns lui cato

    mereu dau minus.

    Insa nu pot sa nu remarc ca in ultima vreme a schimbat registrul dar regula mea este mereu regula: mazeta constant minus.
 • +29 (113 voturi)    
  O decizie previzibila ! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:13)

  Susufler0 [utilizator]

  A incalcat legea australiana a imigratiei !

  Mincinosul sa se duca la ei acasa unde oricum nu o sa pateasca nimic pt ca nu a respectat izolarea imusa de legea sarba sub sanctiunea pedepsei cu amenda sau inchisoare !
  • -17 (51 voturi)    
   Ei stiau ca e nevaccinat si cand i-au dat VIZA (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:56)

   Gryphus [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   daca nu voiau sa lase nevaccinati in tara puteau sa ii spuna atuinci cand a cerut viza ca trebuie sa fie vaccinat
   • +18 (34 voturi)    
    ei stiau ca a spus adevarul (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:00)

    justin [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

    nu ca are un certificat fals, ca a uitat sa spuna ca a calatorit prin alte tari, ca e balcanic cum ar veni.

    asta se intampla cand fortezi legea, intr-o tara care chiar o respecta
   • +11 (15 voturi)    
    1. Dar nu stiau ca a calatorit (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:22)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

    cu mai putin de 14 zile inainte de a se imbarca pt Australia, pt ca doar pe aeroportul din Adelaide a fost pus sa completeze formularul in care se gasea rubrica ce i-a cauzat atatea neplaceri.
    2. Atunci le-a spus ca se inadreaza intr-una din exceptiile de la obligativitatea de a se vaccina !

    PS. Voi chiar aveti o imposibilitate funciara de a intelege ca a incalcat legea ? Ca daca nu o incalca nu se ajungea la toata tarasenia asta !

    3. Voi va simtiti confortabil sa aparati pe unul care a incalcat legea propriei tari, a creat, constient fiind, un pericol de a imbolnavi pe cineva care venise sa ii ia un interviu, dupa care a incalcat si legea australiana, facand declaratii false ?
    • -3 (3 voturi)    
     Cehoaica (Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 11:20)

     Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     A fost lasata sa intre in Australia si a jucat si un meci. Cine a lasat-o a incalcat legea asadar.
     • +4 (4 voturi)    
      Desi e un forum, desi scriem sub protectia (Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 12:27)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

      anonimatului si putem sa spunem aproape orice fara sa ne doara prea tare capul, eu nu procedez asa.
      Prin urmare, despre cazul cehoaicei atat stiu cat stii si tu si ai spus aici, nimic mai mult. Despre Djokovic insa stiu ca a mintit de doua ori, minciunile lui avand consecinte penale la o adica iar ultima are legatura importanta cu incalcarea legii australiene a imigratiei. Cand a ajuns in Australia a declarat ca nu a mai calatorit in vreo alta tara cu 14 zile inaintea sosirii sale pe aeroportul din Melbourne. Intrebarea nu e pusa de florile marului. Djokovic infestat cu covid si nevaccinat putea contacta o boala (dpdv al australienilor chiar covid) si era un potential purtator de virus ! Atentie si pt a doua anulare a vizei nu conteaza ca Djokovic este sanatos, conteaza ca a incalcat legea si a fost la un moment dat un pericol pt sanatatea celorlalti, inclusiv pt ordinea publica. Inj mod cert anularea vizei are la baza faptul incalcarii legii de catre tenismanul sarb !

      PS. Cred ca cel mai corect este sa vedem ce o sa se intample in fata judecatorilor si mai apoi putem discuta pe marginea unui subiect improspatat, pt ca acum aproape ca s-a ajuns la saturatie si atat tabara Djokovic cat si tabara cealalta si-au tras toate "gloantele" pe care le aveau,
  • -2 (16 voturi)    
   ....stimati comentatori... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:13)

   tacanel [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   ....singurul care a prevazut anularea vizei lui djokovic este LE CLAIRVOYANT: susufler0....toate celelalte comentarii au fost in afara subiectului....À BAS LE CHAPEAU susufler0...clubul ii multumeste si il roaga sa se exprime in continuare deoarece avem multe de invatat de la susufler0....felicitari rudelor de familie care i-au dat aceasta porecla:susufler0...mai multe detalii pe website-ul: www.susufler0.com...
  • -2 (12 voturi)    
   Citind noul act de anulare a vizei emis de (Vineri, 14 ianuarie 2022, 18:59)

   FortApache [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   Aceeasi autoritate comunista motivata doar de considerente politice de la un cap la altul constatam urmatoarele :

   Noua anulare a vizei a fost facuta conform motivelor (puerile) de "ordine si sanatate" in baza "interesului public" de a proceda in felul acesta. :)))

   Motivare politica mai tare decat asta nu exista pe lume...unde mai pui ca in USA toate...dar toate curtile de justitie din 50 de state si inclusiv curtea suprema au desfiintat toate mandatele/impunerile/obligarile de vaccinare emise Neconstitutional de Administratia bideu. Asta este cauza pentru care ofiterii de imigration nu-ti cer la intrare nici cartonul cu vaccinarea si nici test negativ...treci ca prin branza (L.A. si Miami pe propria-mi piele).

   Tarile care n-au modificat constitutia in sensul posibilitatii ingradirii drepturilor oamenilor...nu vor putea ingradi juridic niciodata nimic...in schimb pot fortza prin metode comuniste opresive si politice de moment pe cei care se lasa fortati si nu cunosc drepturile din motive cel mai probabil determinate de dezinteres si efectul turmei :)))

   Nu vreau sa mai spun de ce justitia australiana nu are jurisdictie asupra actului emis de Serbia si nici asupra incalcarii eventualei carantine de care este acuzat....cert este ca intr-un final telenovela se va incheia cu un act in favoarea lui Djokovic in baza Constitutiei Regatului Unit sau a Australiei (ca nu stiu ce lege guverneaza puscaria comunista).

   Asta e parerea mea, sa nu intram in dezbateri ca ne pierdem prea mult timp. Succes :)))
  • -1 (9 voturi)    
   mincinosii ar trebui impuscati (Vineri, 14 ianuarie 2022, 22:28)

   zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   TOTI !! asa-i?
   • +2 (6 voturi)    
    Da, toti ! (Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 13:13)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui zaboo

    Minciuna prin ea insasi este o manifestare egoista si este de condamnat chiar si atunci cand o spui ca sa feresti pe destinatarul ei de un rau si mai mare decat il reprezinta ea.
 • -13 (95 voturi)    
  Bravo aplauze! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:14)

  Gigi Kent [utilizator]

  Nevaccinatul a fost infrant!
  • +12 (24 voturi)    
   Nu s-a cam prins nimeni ca e la misto comentariull (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:57)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Ca de fapt esti din tabara cealalta !

   PS. Gigi, Gigi, cine-mi esti ! :))))
   • -11 (17 voturi)    
    lol (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:32)

    Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

    dovada ca sunt dusi in ambele tabere nu ?
    • +4 (10 voturi)    
     Dupa cum esti taxat cu minusuri la greu (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:25)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

     ce concluzie tragi tu ? :)))
     • -2 (16 voturi)    
      anormalul a devenit normal (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:12)

      wweesstt [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      Orice om normal la cap intelege ca cel mai mare tenismen al tuturor timurilor, nu era si nu este un pericol pt nici-un australian, el este super sanatos, se poate testa si de 100 de ori pe zi (pe banii lui)! mai degraba australienii erau un pericol pt el! doar niste lasii nu vor sa vada asta! si se ascund dupa legile si ordonantele abuzurile, date de guverne in ultimii doi ani! nu va mai ascundeti dupa aceste legi abuzive care incalca toate drepturile si libertatile fundamentale, aceste legi din ultimi 2 ani nu pot fi repere decat pt nevertebrate! nu puteti intra cu forta in corpul cuiva! e dreptul lui fundamental! e abuz! le doresc celor ce considera normale aceste legi si ordonante si lipsiri de drepturi si libertati din ultimii doi ani sa traisaca pana la moarte cu masca si vacin la 4 luni (poate chiar mai frecvent) si ei si copiii si nepotii lor! asa ar merita toti ipohondri spalati pe creier te televiziuni!

      Djokovici este oglinda lasitatii multora, aceeia vor sa sparga acea oglinda, sa nu se mai vada in ea!
      • -1 (15 voturi)    
       Normal e adevarul, minciuna-i anormala ! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 17:33)

       Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui wweesstt

       Normal este sa respecti legea (legea tarii tale, legea tarii in care vrei sa intrii), anormal este sa o incalci !

       Este anormal sa pui in pericol pe cineva care nu stie ca esti infestat cu covid, este anormal sa faci fals in declaratii si sa mai ai apoi pretentia ca odata prins sa fii lasat in pace ca si cum nimic nu s-a intamplat !

       PS. In Serbia, daca Parchetul belgradean nu se va sesiza din oficiu si nu va porni o procedura penala impotriva lui Djokovic pt ca a parasit izolarea punand in pericol sanatatea unui semen de-al sau, anormalul va deveni normal. In rest autoritatile au actionat normal, chiar daca balbait la un moment dat !
   • -10 (18 voturi)    
    Ai dreptate (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:08)

    Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

    Deoarece este frig afara, nu mai sunt in tabara la Navodari ci la Predeal.
    • +6 (10 voturi)    
     Acum ar fi fost culmea sa imi spui (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:32)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

     ca esti la Eforie Nord si te tratezi de reumatism, artrita si alte alea, in loc sa zburzi ca un zeu pe partie la Predeal ! :))

     PS. Doamne, fereste de boli ! Noi mai si glumim aici , suntem relaxati, calmi, bineinteles in masura in care nu ne-am inrolat cu arme si bagaje intr-o - ptiu Drace ! - tabara sau alta ! :)))
 • +46 (132 voturi)    
  o decizie corecta (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:14)

  relax1 [utilizator]

  1. Djokovic a mintit in legatura cu faptul ca era pozitiv
  2. Testul COVID este fals
  3. A mintit in declaratia de la vama
  4. A recunoscut chiar el ca a mintit si ca nu trebuia sa faca asta

  Este un pericol public...cred ca daca are avea si Ebola, Djokovic tot ar merge sa dea interviuri si sa se intalneasca cu lumea.
  • -22 (56 voturi)    
   Dar daca avea cancer si era imbarcat pe Titanic? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:54)

   Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui relax1

   In cazul COVID Djokovic a avut boala (acum 2 ani in lockdown) si a trecut cu bine prin ea (dupa petrecerea aceea). Deci boala probabilistic nu ii face nimic, asa cum nu ii face unui om sanatos si atletic si care nu are alte probleme genetice.

   Pentru ceilalti, in caz de infectie, el transmite infectia celorlalti ca oricare alt vaccinat in cazul omicron.

   DECI: in cazul lui vaccinul nu e necesar iar in cazul celorlalti (care SUNT vaccinati) vaccinul lui este inutil.

   Daca maine se da o lege intr-o tara ca sa ai asupra ta o patura ignifuga, banuiesc ca tu ai lua-o cu tine si la plaja si cand faci baie in apa. Just in case si pt ca legea e lege, scrisa cu degetul de laser al lui Moise, nu de catre niste muritori de rand alesi de oameni PENTRU oameni.

   Iar daca australienii ar fi tinut la legile lor ca sfintii de tamaie, NU I-AR FI DAR EXCEPTIE adica VIZA in primul rand. Faptul ca cineva i-a dat inseamna ca exista oameni care au decis ca in cazul de fata se poate da o exceptie tot legal. De unde stim ca legal? Simplu: pentru ca un judecator a decis asta.

   In rest ma doare in cot de Djokovic si tenis. Din partea ma sa joace si cu pinguinii la pol. Ce ma doare este insa sa vad (eu ca vaccinat) cum oamenii sanatosi nu mai au libertati pe baza unor legi date arbitrar. Ah, daca era infectios, evident trebuia izolat. DAR NU E. Este un om sanatos care si-a pierdut libertatea de a calatori si de a decide daca sa faca sau nu un vaccin si asa inutil pentru organismul sau.
   • +16 (34 voturi)    
    Legea se respecta (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:36)

    bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

    Doar in acceptiunea dacului liber legea se respecta doar atunci cand iti convine. In tarile cu apa calda (nonstop), legea se respecta fara exceptii. Si daca se consiera ca o lege e gresita, se modifica sau se abroga. Dar in nici un caz nu se incalca pe motiv ca e ilogica.

    In plus, fiecare tara are dreptul sa-si faca propriile legi. Si daca australienii considera ca nevaccinatii nu au ce cauta la ei in tara, parerea sosocilor nu poate in nici un caz fi un motiv suficient pentru exceptarea de la reguli.

    Cat despre stiinta, ea spune ca vaccinul are protectie 30% la Omicron, ceea ce e mai mult decat 0. Si daca australienii nu au chef sa-si mareasca numarul de cazuri cu 30% pentru ca unii berbeci nu cred in vaccin, e dreptul lor sa nu le dea drumul in tara.
    • -15 (25 voturi)    
     Iar te-au scos astia la munca... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:41)

     Crop [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

     Cum imi scriai mie? Ca ti-ai reactivat contul special ca sa-mi raspunzi? Pai tot activ a ramas. Cu dacii liberi sosoaca aur simionescunetc. Da da stim repertoriul.

     Hai ia cu lamaie ca nu o sa-ti vina sa crezi:

     https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-14/omicron-less-severe-even-for-unvaccinated-s-african-study-says?srnd=premium-europe
     • +12 (16 voturi)    
      tu intelegi ce-ai vrut sa spui? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:34)

      bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Crop

      Da, Omicron genereaza o forma de boala mai usoara, asta se stia deja. Dar nu zice nicaieri in articolul ala ca vacinatii nu-s mai protejati. Tu cand citesti un articol, ai capacitatea de a-l si intelege?
    • -10 (12 voturi)    
     Daca ce spui e adevarat (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:51)

     Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

     1. De ce justitia i-a dat dreptate sarbului?

     2. De ce exista exceptii?
     • +9 (13 voturi)    
      ????? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:24)

      T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

      Justitia nu i-a dat dreptate sarbului, nu a facut decat sa judece un viciu de procedura. Nu s-au verificat documentele pe baza carora i s-a dat viza, ci doar procedura prin care i s-a anulat aceasta viza la intrarea in Australia. Sunt doua chestii diferite.
     • +11 (13 voturi)    
      de aia (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:37)

      bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

      1. justitia a avut dreptul sa se pronunte, si asha a considerat judecatorul
      2. Guvernul avea dreptul sa retraga viza chiar si cu decizia judecatoreasca, si a facut-o.

      Asha se rezolva disputele juridice in tarile cu apa calda, dupa reguli legiferate.
    • +5 (9 voturi)    
     non stop apa calda... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:09)

     ..13 [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

     Pe meleagul in care vietuiesc this is a dream...

     daca incerc sa imi fac visul sa devina realitate - caci pot si nu ma las - vine factura de imi iese pe nas orice vis, orice dorinta

     cica inca piata este neasezata - nefunctionala - cum se zice pe la Bruxelles despre RO.
   • +10 (30 voturi)    
    Ca de obicei (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:52)

    DanCocis [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

    Ca de obicei din acest comentariu se vede ca noi suntem ca si sarbi balcanici noi ne apucam sa comentam daca legea este buna nu sa o respectam. Daca traim intro democratie legea este buna pentru ca a fost adoptata in urma unui proces cu care noi am fost de acord (proiectul a fost votat de reprezentantii nostri alesi si a fost promulgata de reprezentantul nostru ales presedintele), deci in loc sa spunem ca legea este rea pentru ca noua ca individ nu ne convine ar fi bine sa ne gandim sa respectam legea pentru ca am contribuit la adoptarea ei. Mai bizara este mentalitatea de a incerca sa mergi intro alta tara si in loc sa te gandesti ca trebuie sa respecti legea de acolo incepi sa argumentezi ca nu este buna dar pe tine nu te priveste pentru ca esti doar in vizita si nu ai contribuit la elaborarea ei. Asadar Djokovic avea in opinia mea posibilitatea sa accepte legislatia din Australia sau daca nu sa nu mearga in Australia dar el a preferat prin minciuna si fals sa eludeze legislatia asa ca doar expulzarea este o pedeapsa prea mica
    • +2 (6 voturi)    
     Dan Cocis apreciez explicatiile tale corecte (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:39)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui DanCocis

     si clare ! Din pacate poti constata ca adevarul, obiectivitatea, nu conteaza in ochii multora !

     PS. Dintre acestia care nu ti-au apreciat comentariul se vor gasi destui in viitor sa se planga pt ca s-a incalcat legea in ceea ce-i priveste si ca urmare au avut de suferit !
   • +17 (33 voturi)    
    irelevant (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:03)

    popa0606 [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

    Daca avea cancer si era imbarcat pe Titanic nu era nici o problema pentru ca, cancerul nu e transmisibil si nu poate infecta alti oameni.
    Cu Covid e altfel. Cu alte cuvinte, daca ai cancer mori doar tu, pe cand daca ai Covid poti sa omori si alti oameni.

    Tu bati apa in piua despre cum un vaccinat poate sa transmita boala. Dar lui Djokovici i s-a ridicat viza pentru ca nu a respectat regulile impuse de catre statul australian. Nu are nici o legatura cu faptul ca aceste reguli sunt bune sau mai putin bune.
    A mintit in declaratia de calatorie. Nu are importanta daca el a completat sau altcineva in locul lui. Declaratia aia e in responsabilitatea lui, indiferent.
    In cunostiinta de cauza, cand era infectat s-a intalnit cu o alta persoana (jurnalist). Nu a fost nici o eroare de judecata. Sau a mintit ca a fost infectat si atunci nu l-a expus pe acesta, sau chiar nu i-a pasat daca infecteaza si pe altii. In cazul asta, e foarte grav.
   • +11 (25 voturi)    
    ai dreptate (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:44)

    bufnitaroz [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

    De aceea nu opresc la trecerile de pietoni si la culoarea rosie la semafor. Pentru ca niste muritori au facut legea si nu se aplica zeilor...
    • +5 (9 voturi)    
     nimeni nu e deasupra legii (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:12)

     ..13 [utilizator] i-a raspuns lui bufnitaroz

     si plateste pentru greseala.

     dar sa minciunesti cand puteai sa pleci de mult acasa...
     • -4 (10 voturi)    
      Deci nazistii (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:33)

      Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui ..13

      Au avut dreptate executandu-i pe cei care nu respectau legile din acea perioada.
      • +3 (9 voturi)    
       ??? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 17:18)

       T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

       Ce generalizare simplista! De asta scoala romaneasca a ajuns de rasul Europei.
       • -2 (4 voturi)    
        Arata-mi te rog (Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 10:00)

        Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui T-Ora

        Un politician care in perioada pandemiei nu a minciunit. 2 saptamani in case pana trece, iti amintesti? Din cate stiu raspandirea de informatii false in perioada pandemiei este caz penal. Aaaa, putea sa spuna "nu stim" dar atunci isi pierdea voturile. Deci minciunica e mai buna dpdv politic.

        Deci daca legile au atata importanta pt tine, de ce nu incepi cu judecarea stricta a celor de sus, din conducere.
   • +7 (21 voturi)    
    probleme de sanatate/ probleme de justitie (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:48)

    B.T. Alexandru [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

    Cu toleranta si calm putem sa abordam problema separand apele:
    -problema de sanatate publica ( primul planal al abordarii) o concretizeaza specialistii in acest domeniu . Ei dau recomandarile medicale pe care noi le putem aproba sau le putem contesta in cadrul oranizat al statului de drept.
    -Problema de organizare a statului de drept ( al doilea plan al abordarii) il stabilesc puterile constitutionale prin mecanismul constitutional al fiecarui stat. Regulile si organizarea le putem contesta sau aproba in cadrul mecanismului existent al statului de drept.
    In cazul particular ND totul se supune legii locului : statul de drept al Australiei. Corpul lor medical a recomandat niste masuri medicale ( bune sau rele) , conform primului plan al discutiei. Institutiile juridice de reglementare ale statului de drept din Australia au facut regulile ( planul doi al discutiei) care sunt impuse pe teritoriul Australiei.
    Astfel statul australian ( prin institutiile sale ) a ajuns la concluzia ca ND trebuie sa plece din Australia. Chiar daca recomandarile medicale ( primul plan) pot sa fie gresite, nu putem folosi argumentul acesta pentru a ne opune regulii juridice ( al doilea plan). Asta daca vrem sa nu fie haos in convietuirea noastra civilizata. Sunt constient ca si eu poate gresesc chiar si acum , suport criticile dumneavoastra dar si eu respect ordinea de drept din Australia cand sunt acolo si ordinea de drept din Romania cat timp sunt aici.
    Djokocic,cred eu, va trebui sa faca la fel
   • +13 (21 voturi)    
    Dar daca ai respecta tu regulile... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:30)

    sfarleaza [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

    Daca esti ferm convins ca esti capabil sa conduci cu 60/h in loc de 50/h fara sa pui pe nimeni in pericol, inseamna ca ai si voie s'o faci ? Hai sa nu mai respecte nimeni nimic, da'o dreaq de lege si de ordine, astea's pentru prosti :)
   • +14 (22 voturi)    
    ce legatura are? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:38)

    Arlecchino [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

    Ce legatura are cazul unui super privilegiat cu libertatile oamenilor? Uite, daca ii pasa cu adevarat, spunea ca nu merge la AO, ca legea este nedreapta, ca un om sanatos ca el nu pune pe nimeni in pericol si asa mai departe. Dar el nu a facut nimic de genul asta. A incercat sa se strecoare pe langa reguli mintind? Ti se pare ok asta? Din nou, repet, nu discutam daca regulile sunt corecte. Djokovic nu le-a contestat. Nu a zis ca refuza sa se conformeze unor reguli absurde. Nu a zis ca refuza sa mearga nevaccinat, desi i se ofera posibilitatea, cat timp aceeasi sansa nu o are si numarul 250 mondial. Nu, el a vrut doar sa profite el si atat. Deci, acest subiect nu este despre reguli, putem sa le contestam si sa le discutam separat. Acest subiect este despre un om care minte fara nicio rusine si incearca sa insele legea.
   • +9 (11 voturi)    
    Atunci am fi avut un Titanic II care (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:54)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

    lua toate Oscarurile !

    PS. :)))
   • +9 (13 voturi)    
    sufletzel doua observatii (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:04)

    ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

    1. Legile alea date cu degetul de laser de Moise - parerea mea - sunt inca si astazi bune asa ca zau merita sa fie respectate si chiar impuse. Pentru mine a fost si este inca o maxima mirare cum de au reusit unii sa gandeasca asemenea legi chiar inainte de a se inmulti asa de tare...

    2. observatia 2 are in vedere starea de astazi: Dansul, vinovatul, a obtinut viza pe baza de proprie declaratie ceea ce in lumea civilizata se practica si ma bucur ca este asa pentru ca te scuteste de o graada de birocratie. Insa ferit-ar al de Sus sa minti in declaratia aia pe prorpie raspundere ca... Se verifica ca ce isi face omul cu mana sa lucru manual se numeste si unii chiar reusesc sa desfaca lucratura

    In final cred ca orice lege, fie buna, fie rea, ar trebui respectata si daca este rea ar trebui indreptata dar nu prin nesupunere, caci aici sunt in totala antiteza cu Dvs., ci prin demersuri specifice.

    sarmanii ceia din Australia...
    la fel sarmanii ceia din turneele de tenis din Australia si nu numai...

    Sigur ca merita mereu sa ne intrebam daca o lege este buna sau nu si daca nu sa purcedem a o schimba spre mai bine dar rog respectuos sa revenim la pct 1 si la mirarea mea maxima.

    mereu am spus ca daca legile sunt putine cu atat mai usor se respecta ele iar cuvantul dat - declaratia pe propria raspundere -reprezinta omul - oare ce este asa de greu???

    PS
    ca un copil cuminte, daca era, Djokovic putea de mult sa plece acasa dar el NU si NU...

    exista mereu consecinte pentru faptele si vorbele noastre. Este un caz absolut spectaculos si cu largi reverberatii all over the world
   • +3 (7 voturi)    
    dar dacă (Vineri, 14 ianuarie 2022, 17:18)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

    tu erai inteligent, mai puneai probleme fără relevanță? Așa, te-ai băgat și tu în seamă ca să-ți faci norma?
  • -16 (38 voturi)    
   DOVEZI ai pt aceste acuzatii? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:24)

   Gryphus [utilizator] i-a raspuns lui relax1

   NU exista dovezi pt aceste speculatii si acuzatii ale vaccinistilor
   • +13 (27 voturi)    
    da ... declaratiile prostului. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:56)

    Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

    da ... declaratiile prostului.
  • +7 (13 voturi)    
   cu putin bun simt (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:48)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui relax1

   Isi strangea bulendrele si pleca.

   dar el NU si NU si uite cum a ajuns.
   Bravos natiune - aia sarba! Asta ai vrut, asta ai!

   multa sanatate!
 • +32 (96 voturi)    
  CORECT (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:16)

  Pochi [utilizator]

  Logic pentru orice om de bun simț. Când doi îți spun că ești beat, trebuie să te duci să te culci. Când toți sportivii care participă (băieți și fete) sunt vaccinați cum cere legea din Australia, tu Djokovic vrei să faci excepție ? De ce ?
  • -9 (31 voturi)    
   corect (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:58)

   fghr [utilizator] i-a raspuns lui Pochi

   pe principiul asta , cand romanii spun ca nu vor vaccinare fortata/ vaccinare la munca , nu ar mai trebui sa maraiti pe aici. Subiect inchis
   • -7 (13 voturi)    
    Ei si tu (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:03)

    Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui fghr

    Sunt si exceptii :))
   • +3 (11 voturi)    
    dovada stiintifice ce spune??? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:25)

    ..13 [utilizator] i-a raspuns lui fghr

    Nu este numai despre lege ci si despre respectul pe care il acordam stiintei si chiar tehnologiei...

    Tu vrei sa inchizi gura multora - exact contrar declaratiei de intentie.

    Uneori o minoritate este mai pregatita decat o majoritate haoitica si pentru asta minoritatea se pregateste cu argumente
    • -3 (9 voturi)    
     Dovada stiintifica (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:32)

     Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui ..13

     Spune ca varianta omicron e raspandita la fel de cei vaccinati si cei nevaccinati. Pe scurt, vaccinul nu confera protectie impotriva infectarii, ci doar a unei forme grave. Asadar ce ii doare pe organizatori de sanatatea lui Djokovic, caci in relatiile cu ceilalti e la fel de infectios ca si un vaccinat. Si mai ales adica zero daca testul este real negativ.
     • +2 (10 voturi)    
      ...... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:00)

      T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

      Ai citit prost "dovada " asta stiintifica, presupunand ca ai citit-o si nu citezi cone stie ce stire de pe nu stiu ce site.
      Incarcatura virala a celor vaccinati scade foarte repede in timp, iar la cei nevaccinati aceasta se intampla mult mai lent. De unde o contagiozitate mult mai mare a unuia nevaccinat.
  • +6 (14 voturi)    
   da, şi chiar dacă nu era vaccinat dar (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:40)

   Ed___ [utilizator] i-a raspuns lui Pochi

   chiar dacă nu era vaccinat şi prezenta documente cu alergii, efecte adverse, că a avut COVID în trecut... era ok

   dar a minţit de prea multe ori
  • +3 (9 voturi)    
   poate ca asa a considerat el ca e mai bine (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:21)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Pochi

   dar atunci putea sa stea bine merci in Serbia sau la Monaco sau unde vroia el si putea/.era admis sa intre

   ceea ce mai este de observat este ca atunci cand banul circula bine - ca asta e una din fuctiunile sale - regulile uneori se mai schimba - romanii stiu cum e...
 • +24 (86 voturi)    
  păcat (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:16)

  nahir [utilizator]

  de talentul și reaslizările lui în tenis.
  Deh, l-a mâncat în c*r să meargă la AO nefiind vaccinat iar faptul că a mințit, nu l-a ajutat deloc.
  • -17 (53 voturi)    
   este foarte bine ca s a dus (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:00)

   fghr [utilizator] i-a raspuns lui nahir

   a demonstrat ca australienii sunt un popor de sclavi
   • +10 (28 voturi)    
    scalvi in acceptiunea shoshocilor (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:39)

    bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui fghr

    Atit atimp cat australienii au dreptul sa-si aleaga periodic parlamentul si atat timp cat parlamentul, care e reprezentantul vointei poporului a decis ca asha e mai bine, a respecta legile e doar o chestiune de bun simt. Sclavia e altceva, dar nu ma mai obosesc sa-ti explic, ca oricum nu ai intelege.
   • +8 (32 voturi)    
    hahaha sclavul prostiei esti tu ... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:58)

    Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui fghr

    hahaha sclavul prostiei esti tu ...
    • -6 (14 voturi)    
     Observati sclavii cum urasc si jignesc (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:44)

     Shoshok [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

     deoarece se simt si ei in consens existential cu aceasta stare.
   • +3 (11 voturi)    
    îți (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:16)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui fghr

    cam plouă în gură după nivelul de trai al australienilor.
    • 0 (0 voturi)    
     ce folos daca sunt bogati (Duminică, 16 ianuarie 2022, 16:01)

     fghr [utilizator] i-a raspuns lui nahir

     cand au fost redusi la un cod de bare. Ai cod de bare esti bun , nu ai , nu existi. Ca la Kaufland
  • +8 (20 voturi)    
   pentru $$$ (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:46)

   bufnitaroz [utilizator] i-a raspuns lui nahir

   Ce nu face omul pentru cate milioane $? Sa dai o spaguta ici-colo in Serbia e o nimica toata, sa minti cu nerusinare se pare ca e la fel de usor.
 • -19 (97 voturi)    
  Mda (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:16)

  Luk [utilizator]

  "Astăzi mi-am exercitat prerogativa, în conformitate cu secțiunea 133C(3) din Legea privind migrația, de a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic din motive de sănătate și ordine publică, pe baza faptului că este în interesul public să fac acest lucru"

  Asta-i motivul, nu restul balariilor (a mintit, a avut Covid).

  L-a dat afara pentru ca asa au vrut muschii lui. Punct.
  • +10 (38 voturi)    
   Adica dupa tine Covid nu are legatura cu (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:48)

   bancher [utilizator] i-a raspuns lui Luk

   sanatatea publica? ba are, ptr ca daca il ai, il poti da mai departe si altora. Iar faptul ca Djokovic a mintit are legatura cu ordinea publica, ptr ca cine minte are talent de infractor , ii poate pacali si pe altii.
   • -8 (18 voturi)    
    Strainul de Camus (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:15)

    Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui bancher

    Si strainul lui Camus a fost condamnat pentru ca "nu a plans la moartea mamei lui" si alte chestiunic are nu tineau de cauza procesului. Asa faceti si voi justitia poporului, inteleg.
  • +13 (29 voturi)    
   pai nu-i asa (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:02)

   relax1 [utilizator] i-a raspuns lui Luk

   Djokovic a avut covid acum 1 an si ceva...el a venit cu un certificat fals care ii arata ca a avut covid in ultimele luni...ca altfel nu se incadra la exceptie...de aici si toate miciunile:
   1. Test PCR pozitiv, el se plimba, da interviuri.
   2. A mintit in declaratia vamala (conform legii motiv suficient sa-ti fie anulata viza)
   3. A recunoscut ca a mintit
   • +3 (9 voturi)    
    ramane pentru mine intrebarea (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:30)

    ..13 [utilizator] i-a raspuns lui relax1

    de ce nu pleaca???

    banui ca este strans cu usa de datorii imense...
    sincer imi pare rau pentru el si familia sa.

    un om intelept intelegea si se retragea imediat dupa recunoasterea minciunii
  • +9 (19 voturi)    
   Argumentul tau ar fi fost valabil in conditiile (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:13)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Luk

   in care comportamentul lui Djokovic ar fi fost unul corect si nu s-ar fi bazat pe minciuni (cu caracter penal). Atunci da, ai fi putut spune cu deplin temei ca expulzarea lui Djokovic este motivata politic
 • -17 (109 voturi)    
  Pana una alta (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:17)

  idealogul [utilizator]

  Djokovic este sanatos tun. Trust the science. Sa i se faca test PCR si sa vedem ca este bolnav.
  Deocamdata politicul a calcat in picioare 2 comisii medicale si o hotarare judecatoreasca.
  In noua ordine mondiala oamenii sanatosi sunt suspecti iar bolnavii sunt normali.
  • +3 (25 voturi)    
   ??? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:35)

   T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui idealogul

   De unde stii ca este sanatos tun? Si-a facut un test covid in fiecare zi si ti-a transmis tie rezultatele? Poate fi bolnav si avea o forma usoara, poate fi asimptomatic.
   Si oricum ar fi, aici se discuta de altceva: de principii, reguli si respectarea lor, nu conturnarea acestora pe idee ca tipul are bani si poate cumpara/influenta pe cine vrea.
  • +9 (25 voturi)    
   testul pinochio (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:36)

   muciflenduri [utilizator] i-a raspuns lui idealogul

   Imi pare rau de Djokovic, imi e simpatic, chiar daca e antivaxxer. Pot intelege decizia de a nu se vaccina, dar nu si faptul ca a insistat sa intre pe fereastra.
   In plus, s-au adunat tot felul de chestii dubioase.
   Ba e fals certificatul ca a avut covid, ba ca i-a expus intentionat pe altii. Ba ca a fost, ba ca nu a fost in alte tari.
   Din pacate povestea asta nu se va termina bine pentru cariera lui, va fi un paria peste tot in lumea civilizata si va fi huiduit pe toate terenurile din 'vest'.
   Daca djokovic ar ajunge pe terenul de tenis, ar fi o atmosfera de meci de fotbal, ar fi huiduit nonstop.
   Cu siguranta si asta a contat in decizia de a-l expulza, faptul ca australienii de rand nu ar tolera ca djokovic sa participe la turneu.
   • -8 (18 voturi)    
    Tu nu vezi ca e presa? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:19)

    Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui muciflenduri

    Nu observi ca presa face toate povestile astea? Ba au intrat si fusese negativ si apoi pozitivat, ba alte minuni care chiar nu le iau in serios.
    Oricum, daca intr-adevar voia sa pacaleasca pe cineva se vaccina la chiuveta de cate ori vrei (eu cunosc un patron de firma in Romania care voia sa dea bine ca "toti angajatii sunt vaccinati" si pe cei pe care nu voia sa ii piarda le-a facilitat vaccinarea la chiuveta. Chiar crezi ca nu putea sa faca ceva mai serios asta? Doar ca daca vrei sa stai drept si militant o faci pe fata. Ce-i in gusa si-n capusa. Bravo la el, le-a dat o lectie de libertate individuala oilor australiene.
    • +4 (12 voturi)    
     nu intelegi... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:30)

     T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Atoatestiutorul

     ""ba alte minuni care chiar nu le iau in serios.""

     Nu le iei in serios pentru ca nu le intelegi.
     Iar libertate nu inseamna sa faci ce vrei tu; este extrem de limitat sa gandesti asa: confuzi libertatea cu anarhia.
  • +14 (36 voturi)    
   Mulți infractori sunt sănătoși tun (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:59)

   Alui [utilizator] i-a raspuns lui idealogul

   Slugile lui Djokovic din Australia l-au băgat in rahatul asta încurajându-i sa fenteze legea! Acum plătește!
  • +2 (6 voturi)    
   mincinos (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:32)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui idealogul

   Nici o consecinta pentru nesanatos si/sau mincinos??
 • +15 (27 voturi)    
  popcorn (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:19)

  garmin [utilizator]

  .
 • +32 (98 voturi)    
  Noi astia din Est ne cam dam smecheri (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:20)

  Bolovanu2 [utilizator]

  Noi astia din Est ne cam dam smecheri de cativa zeci de ani. Smecheri, smenari...sau cum ii zice prin cartier prin Ferentari, Bolintin etc. Mintim in masa, falsificam in masa si incercam sa-i ducem de nas pe ceilalti poate nu se prind. E regional iar la unii e sport national...
  Si chiar daca se prind poate ne lasa in pace ca suntem din Est... e de inteles.
  La cate minciuni credea el ca rezista guvernul australian ? 1,2,3 ... 10
  Pe bune ?
  • -25 (75 voturi)    
   e plin westul (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:30)

   bobo2 [utilizator] i-a raspuns lui Bolovanu2

   de smekeri din sud si din est care dau in cap la coltul strazii.
   Dar marele pericol e Djokovic.
  • +1 (5 voturi)    
   ce numar la pantof aveti? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:37)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Bolovanu2

   cred ca peste al meu asa ca va dau automat dreptate - cam asa este in RO si in alte tari estice dar nu numai.

   Inspir, expir - bine i-a facut Australia si zic ca este doar inceputul unui joc mai dur...
 • +26 (92 voturi)    
  Game,set,match! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:25)

  WonderLady [utilizator]

  Congrats, Australia! The law applies to everyone.
  • -6 (26 voturi)    
   Planeta inchisoare (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:37)

   parbriz [utilizator] i-a raspuns lui WonderLady

   Este exact opusul la ce zici tu. Djokovic a castigat in justitie si acum viza ii e anulata de un politician. In interesul public. In intereresul public al politicianului
 • -15 (101 voturi)    
  Bun venit (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:27)

  Un_cetatean_oarecare [utilizator]

  la noaptea mintii!

  Este sanatos. A trecut prin infectie, deci conform a peste 50 de studii precum si o gramada de statistici guvernamentale sansa sa se infecteze si sa infecteze pe altii este ZERO dar din motive de sanatate si siguranta publica (!) ii anuleaza viza :))

  Ca sa fii de acord cu asemenea abordare, trebuie sa fii....special....
  • +3 (19 voturi)    
   ???? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:37)

   T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Un_cetatean_oarecare

   De unde stii ca a " a trecut prin infectie"? Nu ai citit povestea cu QR-codul testului covid care va era pozitiv, ba negativ, ba avea data de 16 decembrie, ba cea de 26 decembrie.
   • -3 (7 voturi)    
    Testul e autentic (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:32)

    novax [utilizator] i-a raspuns lui T-Ora

    Pana la proba contrarie. Asa merge justitia. Si asta se va lua in considerare de catre judecator. Politrucii vor pierde din nou.
  • -11 (43 voturi)    
   Sistemul ne vrea disfunctionali (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:54)

   galeo [utilizator] i-a raspuns lui Un_cetatean_oarecare

   Cum scoate vreunul capul deasupra mocirlei in care suntem, trebuie tras repede inapoi.
   Daca esti sanatos, bogat, independent, mandru, atletic, frumos esti deja un pericol pentru sistem.

   Trebuie sa iti rupi o mana, un picior, sa iti scoti un ochi pentru a avea succes in ziua de azi
   • +3 (5 voturi)    
    ..... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:34)

    T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui galeo

    Djokovic este tanar, atlet , bogat, talentat, independent... de ani de zile. Sanatos nu as baga mana in foc, inteligent nu este in nici un caz.
    Nimeni nu s-a legat de el pana nu a incercat sa para mai independent decat este, deasupra legilor muritorului de rand. Cat despre mocirla, daca tu traiesti intr-o mocirla nu trebuie sa generalizezi. Si nici sa miorlai pe aici ce vrea este viata ca nu poti face tot ce vrei, fara sa tii cont de ceilalti, de societate. Putina demnitate nu ti-ar strica!
  • +9 (35 voturi)    
   Încălcarea legii n-are nimic de-a face cu sanatate (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:01)

   Alui [utilizator] i-a raspuns lui Un_cetatean_oarecare

   Djokovic a făcut un imens rău tenisului si turneului din Australia!
   • -3 (21 voturi)    
    Raul (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:00)

    Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui Alui

    Este facut de Australia. Uite viza, uite anularea. Daca legea e dura, NU PRIMEA VIZA si NU EXISTAU EXCEPTII.
    • +13 (17 voturi)    
     Ai dreptate! Au gresit si australienii! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:25)

     Alui [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

     I-au dat viza ilegal si a ieșit scandal. Toti cei responsabili pentru acordarea vizei ar trebui sa-si dea demisia. Cum a scris in jurnalist australian, scandalul asta a fost provocat de șeful turneului, numit in bătaie de joc majordomul lui Djokovic, care i-a sugerat cum sa evite interdicția. Apoi e responsabil politicianul care i-a acordat viza prima data “in condiții speciale”. Au dat de înțeles lumii si jucătorilor de tenis ca Australian Open e turneul personal a lui Djokovic.
    • +7 (15 voturi)    
     putin research pls (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:31)

     plsthink [utilizator] i-a raspuns lui Tokeniza. Din carne de vake.

     Viza nu este conditionata de statutul tau de vaccinat - nici covid, nici alte vaccinuri care pot fi cerute de anumite tari (vezi cele din Africa). Viza poate sa ti-o dea azi cu valabilitate 6 luni si tu sa ai timp sa iti pui your medical record la punct. Statutul de vaccinat sau exceptarea sunt necesare pentru intrarea in tara, in momentul in care intrii efectiv in tara. Declaratii etc. In cazul asta acolo a fost buba, nu cand i-au dat o viza.
     • -1 (5 voturi)    
      Serios? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:29)

      Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui plsthink

      Si tenismena cehoaica cum a intrat, tot nevaccinata, si apoi au scos-o in suturi afara? Daca avea probleme in acte, cine a lasat-o sa intre trebuia demis imediat, iar daca nu a putut legal sa fie demis, inseamna ca ea a intrat legal.
  • -9 (33 voturi)    
   ar fi bine (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:06)

   vox_bobuli_vox_bei [utilizator] i-a raspuns lui Un_cetatean_oarecare

   sa fie cativa "speciali" cei care sunt de acord cu astfel de abordare...uita-te in jur, oamenii nu iubesc libertatea

   nu are absolut niciun sens sa il consideri un pericol pentru sanatate, e de fapt scandalos - vaccinul nu te pazeste de a te infecta si nu te face mai putin contagios
   • +7 (27 voturi)    
    ce fumezi de aberezi atata ? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:10)

    Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui vox_bobuli_vox_bei

    ce fumezi de aberezi atata ?
    • -9 (21 voturi)    
     sugestie pentru fumat (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:42)

     vox_bobuli_vox_bei [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

     intra pe google, cauta "gibraltar covid cases", vezi ce se intampla intr-un loc cu rata de vaccinare de 140% si apoi spune-mi daca ti-a placut
  • +3 (23 voturi)    
   Si ce daca-i sanatos? Nu asta-i problema. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:20)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui Un_cetatean_oarecare

   Problema este ca a incalcat vreo 10 legi. Ori legea se executa, nu se discuta, caci altfel nu am avea civilizatie. Evident ca testul care l-a declarat bolnav in decembrie este fals.
   • -2 (14 voturi)    
    Mai multi speciali (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:58)

    Un_cetatean_oarecare [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

    au raspuns!

    Instantele au stabilit ca a respectat Legea.

    Eu am comentat decizia ministrului (care are un drept de veto personal) si cum si-a motivat aceasta decizie.

    Cred ca in afara de sistemul imunitar serul asta va afecteaza si celulele cenusii, cate or fi ele....
    • +2 (8 voturi)    
     te inseli (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:37)

     T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Un_cetatean_oarecare

     Te inseli: prima instanta nu a judecat decat procedura prin care i s-a anulat prima oara viza. Nimeni nu a verificat documentele prin care a obtinut aceasta viza.
     Cat despre " seruri" si sistem imunitar, cred ca ai nevoie de cateva lecturi stiintifice ca sa te lamuresti. Vei afla ca lipsa "serurilor" si infectarea cu covid poate sa-ti afecteze neuronii si starea generala de sanatate mult mai rau decat vaccinarea.
     Sau poate esti deja in aceasta situatie si nu iti dai inca seama.
 • +18 (76 voturi)    
  Corect (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:28)

  Lascu [utilizator]

  Tenisul a fost si trebuie sa ramana un mediu al fair-play-ului. Sunt si State in care legile existente sunt respectate. Mai putin cele balcanice, unde totul e permis daca esti VIP.
  • -8 (24 voturi)    
   fairplay-ul se tine la fileu (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:43)

   ovi84 [utilizator] i-a raspuns lui Lascu

   nu la la granita omule
   • +8 (16 voturi)    
    Fair-play-ul e valabil peste tot (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:54)

    Leon_Magnificul [utilizator] i-a raspuns lui ovi84

    Fileul e doar o mica felie de viata. Cind calci regulile si bunul simt doar ca sa ajungi la fileu, nu mai conteaza ce faci acolo.
 • -17 (73 voturi)    
  Daca Nole face recurs... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:30)

  periscop [utilizator]

  ... autoritățile vor născoci altă acuzație. De exemplu, că i-au găsit droguri în bagaje.
  • -4 (24 voturi)    
   Planeta inchisoare (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:39)

   parbriz [utilizator] i-a raspuns lui periscop

   Nu conteaza. Autoritatile australiene s-au facut deja de cacao. O decizie a justitiei este anulata de un politician, care in viata lui nu a facut nimic.
  • -8 (24 voturi)    
   In bagaje? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:41)

   Tokeniza. Din carne de vake. [utilizator] i-a raspuns lui periscop

   Pai au fost puse acolo din gresala tot de agentul sau care regreta fapta.
  • +9 (31 voturi)    
   .. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:47)

   alya_a [utilizator] i-a raspuns lui periscop

   Daca ar fi in Rusia - cu siguranta faceau asta.
   In statele civilizate nu se practica minciuna :)
  • +10 (36 voturi)    
   va face recurs... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:04)

   relax1 [utilizator] i-a raspuns lui periscop

   Un om care minte si infecteaza lumea voit iti dai seama ca nu are caracter....
   Problema lui este una de imagine de acum...ca a recunoscut ca a mintit.....deja sponsorii au inceput sa se retraga...
   Cu fiecare recurs, sponsorii vor pleca si imaginea lui va avea si mai mult de suferit.
   In locul lui m-as concentra sa castig celalalte turnee
   • +1 (5 voturi)    
    ba chiar mi-as cere scuze in public dar... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:45)

    ..13 [utilizator] i-a raspuns lui relax1

    .
 • +20 (76 voturi)    
  Djokovic- (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:31)

  Nonidem [utilizator]

  Djokovic-un golan cu un mare talent!Asta-i tot!O lectie:fii mare talent pe terenul de tenis, dupa-respecta legile ca orice cetatean!
 • +4 (12 voturi)    
  din scandalul asta toti iasa prost (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:33)

  Wheelwright [utilizator]

  Guvernul australian deja se facuse de rad cu greselile lor, prin lipsa de comunicare si colaborare intre autoritatile federale si a celor din statul Victoria, au asteptat ca ieri si liderul opozitiei sa se plaseze impotriva intrarii in tara a lui Novax si au actionat, pentru imagine interna, extern deja sunt mult atacati.
  Novax si-a aratat caracterul in cazul asta, nu de erau si Gizas, ci mincinos si arogant, el chiar merita o palma. Am crezut ca l-a mai umilit criza cand i-a dat o minge in gat la arbitra aia si cand americanii nu au stat la discutii si l-a descalificat, insa el arata ca e acelasi. El nu era placut in trecut de public, dupa asta o sa fie "si mai iubit" pe unde va juca. AO a castigat un prestigiu. Pana acum era cel mai obscut din cele 4 GS, se discuta cel mai putin despre el, anul asta le-a luat fata celorlalte turnee.
  • +7 (11 voturi)    
   ??? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:30)

   T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Wheelwright

   Lipsa asta de comunicare inseamna ca guvernul federal nu a raspuns insistentelor celor de la Tenis Australia si responsabililor local, ai statului Victoria. Acestia tineau cu orice pret sa-l aduca pe Djokovic la turneu, si cautau sa conturneze legile.
   Asta a fost lipsa de comunicare. Evident, cativa au inchis ochii, sperand ca toata lumea va sta drepti in fata lui Djokovic, aducand ca argument castigul financiar al turneului.
 • -5 (21 voturi)    
  Nu mai conteaza (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:34)

  galeo [utilizator]

  Djokovic a demonstrat deja cat de ticaloase sunt autoritatile australiene. Multi au vazut acum adevarata infatisare a Australiei, nu aia poleita de narketingul massmedia.
  Imparatul australian este gol!

  De asemenea este o ocazie numai buna pentru avocatii lui Djokovic sa ceara daune in instanta statuui Australia.

  De asemenea e o ocazie bina pentru alte tari ce au turnee sa spuna: veniti la noi sa jucati si sa vedeti tenis de calitate, noi nu suntem ca Australia.
  • +5 (11 voturi)    
   imparatul rusnac....e pitic...si.... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:38)

   florin4u [utilizator] i-a raspuns lui galeo

   si ingamfat....si?
 • +5 (17 voturi)    
  Nole infractor (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:34)

  nenea_jan [utilizator]

  Îi vor fi refuzate multe vize de acum înainte pentru falsificarea aceea .
 • +3 (33 voturi)    
  AFARAAA!! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:37)

  Ismail Paine de circ [utilizator]

  interdictie si lui, lu tacsu si urmasitor lui direct sa mai calce prin Australia i
 • -9 (31 voturi)    
  Invidia fata de cei care au reusit in viata (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:37)

  galeo [utilizator]

  Aici se vede ura si invidia looserilor fata de cei care sunt sanatosi, frumosi, bogati si de succes.
  Sistemul ne vrea pe toti disfunctionali, obezi, bolnavi si poate fara o mana, fara un picior. Asta e noua normalitate.
  • +7 (13 voturi)    
   noroc ca tu esti un rusnac....un rusnac sarac! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:14)

   florin4u [utilizator] i-a raspuns lui galeo

   de la vodka proasta ti se trage!
 • +7 (25 voturi)    
  Smecherul din Balkani (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:38)

  John M. [utilizator]

  a crezut ca fenteaza el imperiul lui Winston Churchill. Mai bine fa-ti bagajul si tai-o inainte sa te umfle mascatii si sa te vada tot mapamondul cum te cara la puscarie.
 • -10 (28 voturi)    
  Trebuie sa iti rupi o mana (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:38)

  galeo [utilizator]

  Sa iti scoti un ochi.
  Daca vrei sa ai succes in lumea asta ipocrita
 • -11 (47 voturi)    
  Probabil ca Nole nu va mai calca in viata lui (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:47)

  Fu Leng [utilizator]

  Pe pamant australian. Natiune de fosti parnai....
  • +4 (30 voturi)    
   Într-adevăr, poate îl prinde rușinea! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:04)

   Alui [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

   S-a comportat ca un cocalar balcanic!
  • +6 (40 voturi)    
   Ce ironie (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:05)

   justin [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

   O natie de fosti parnaiasi iti da clasa la cum sa respecti legile. Si tu care te credeai un om educat, cu bun simt si respect fata de reguli si legi.
   • -13 (27 voturi)    
    Tu respecti si legile strambe, bag seama! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:24)

    Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui justin

    Felicitari, esti un sclav etalon!
    • +6 (12 voturi)    
     Si cine determina daca legile sunt strambe? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:42)

     niponica [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

     E un proces pe rol sa asteptam rezultatul. Pana acum s-a dovedit ca a mintit in declaratiile vamale.
   • -2 (8 voturi)    
    Stai cuminte ca nu s-a terminat... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 20:18)

    FortApache [utilizator] i-a raspuns lui justin

    Natia de puscariasi nu are in constitutie posibilitatea de a ingradi dreprurile cetatenilor cum nici North Korea nu are...in schimb ei sunt obisnuiti cu abuzurile comuniste....prefera mersul turmei de oi cu capul plecat de frica :)))

    Orice curte suprema din lume desfiinteaza orice abuz impus in stil comunist...vezi USA. Asa se va intampla si in puscaria comunista la incheietea telenovelei.

    Nimeni nu-si pune insa problema de ce Djokovici este singurul sportiv din lume care nu cedeaza in fatza parnailor....pentru ca nu vrea si poate sa faca fatza politicienilor aflati in goana dupa voturi :)))
  • +4 (6 voturi)    
   Cand ai auzit ultima data (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:46)

   John M. [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

   ca Imperiul Britanic a avut nevoie de hotii din Balcani?!
   Spune-mi si mie ca sunt curios. Am o diploma in istorie, dar de voi n-am auzit decat ca va macelareati intre voi de vreo 500 de ani ...
 • -12 (36 voturi)    
  politrucu australopithec Hawke (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:51)

  di livio [utilizator]

  și-a ezercitat prerogativa, a ieșit la ezirciț de imagine că așa i-a zis stăpînu Morrison, în numele enteresului național, off course...mai îi ceva despre sănătate aici?...nu , nu mai îi nimic despre sănătate, un politruc jegos a hotărît că vaccinații sînt sănătoși și nevaccinații sînt bolnavi...fără să trebuiască să dovedească asta cu un test, nu, nu mai nevoie, politrucu știe, îl făcu mumă-sa munolog
  • +7 (25 voturi)    
   hehe, pangolinule sovietic (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:48)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui di livio

   Jo napot, fikuuuuszzzz, vo dat masti Putler sau va tine tot cu botnita, trolilor lihniti?
   Mwaahahahahsa, pangolinsky :))))
 • -3 (31 voturi)    
  e OK, milioane de oameni convinsi sa se vaccineze (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:52)

  tahomir [utilizator]

  Ca altfel e clar ca nu au nici o sansa sa joace la Australian Open.
  Eu unul nu vreau sa risc asa ceva, m-am programat deja pentru dozele 1-3 , fac un break si apoi merg spre 4-6. Fie ca cel mai vaccinat sa invinga!
  • -5 (11 voturi)    
   iar nu s-a prins nimeni (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:34)

   Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui tahomir

   ca e la mishto
 • +10 (34 voturi)    
  paguba'n ciuperci.. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:54)

  demaGOGU [utilizator]

  ...guvernum mafiot (uderstatement) de la Belgrade i-a confectionat deja un pasaport diplomatic (sic) ante-datat acum 11 ani.
 • +4 (40 voturi)    
  Ruxandra Maracineanu … (Vineri, 14 ianuarie 2022, 9:57)

  Alui [utilizator]

  Ministrul sportului din Franța si un alt majordom a lui Djokovic, a spus ca Djokovic o sa poată juca la Rolland Garros. Sarkozy si Parlamentul francez au zis ca unul ca el nu poate intra nici măcar intr-un birt sa bea apa. Sa vedem cât o sa mai fie Ruxandra ministru in guvernul lui Sarkozy.
  • +13 (13 voturi)    
   ???? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:37)

   T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Alui

   Sarkozy nu mai este presedinte de ani buni si nici nu conteaza ce zice el. In plus,
   in Franta nu sunt aceleasi legi/reguli ca in Australia,
  • +14 (16 voturi)    
   Spune-ne si noua ce fumezi... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:38)

   Task Damager [utilizator] i-a raspuns lui Alui

   Sarkozy nu mai e pres din 2012
  • -2 (12 voturi)    
   o cheama Roxana (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:28)

   mmmircea [utilizator] i-a raspuns lui Alui

   iar ti-au gresit colegii de la Vocea Rusiei traducerea.
 • -6 (24 voturi)    
  Oh wow. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:00)

  Crop [utilizator]

  Ai nostri sunt de scoala primara. Trebuie sa ia lectii de la italieni pe unde ne fug bogatii si de la australieni unde ce sa vezi...statul e stat si indiferent de decizia instantei, politicul face ce vrea si cum vrea.

  In limbaj de lemn caci cititi ce a declarat ministrul. Misto.
 • -9 (37 voturi)    
  Colonia penala (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:10)

  Mayhem [utilizator]

  Strikes again. Ce putea sa se intampla intr-un stat mai iliberal decat China comunista decat abuzuri de putere si persecutie politica? Nole ar trebuii sa boicoteze Australia de acum incolo si sa faca mereu campanie impotriva acestui stat nazist. Sa isi foloseasca pasaportul diplomatic de acum inainte promovand initiative anti-australiere si sa demaste regimul dictatorial din Australia. Australia este efectiv succesorul Germaniei Hitleriste.
 • +2 (40 voturi)    
  deja nu mai e o problemă de sănătate (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:13)

  mgexpert [utilizator]

  ci una penală, de fals în acte publice. Și una de bun simț și respect pentru ceilalți jucători.
  Chestia cu n-am vrut, n-am știut, a completat altcineva formularul, sunt glume de grădiniță. Nu țin..
  • -5 (17 voturi)    
   Ho bah, auzi la el, faza penala!!!! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:31)

   Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui mgexpert

   Fals in acte publice? Tu ai completat vreodata o declaratie in avion????
 • -6 (22 voturi)    
  Ii lua 20 minute sa se vaccineze (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:38)

  ciprian_ [utilizator]

  Timp in avion, aeroport si camera de hotel, zeci de milioane dolari pierdute, reputatie, interdictii, titluri: priceless.

  Ce facusi Bobita?
  • +3 (13 voturi)    
   34 de ani (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:03)

   Leon_Magnificul [utilizator] i-a raspuns lui ciprian_

   Ii lua, de fapt, 34 de ani ca sa fie alt om. Novak Djokovic, din familia Djokovic, este ceea ce vedem.
 • +5 (31 voturi)    
  O victorie rara a bunului simt (Vineri, 14 ianuarie 2022, 10:42)

  Leon_Magnificul [utilizator]

  Intr-o lume in care iliberalismul, autocratia, manipularea, smecheria, dispretul fata de legi si reguli fac de ani buni legea, bunul simt a inregistrat o rara victorie.

  Aminarea citeva zile a deciziei luate de ministrul imigratiei e in avantajul nostru, in meciul cu Echipa Djokovici.Sirbul si avocatii lui vor avea acum timp putin sa reactioneze inainte de inceperea AO.
  • -8 (22 voturi)    
   Oricat te-ai chinui sa il aduci pe Djokovic (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:29)

   galeo [utilizator] i-a raspuns lui Leon_Magnificul

   La nivelul tau, nu vei reusi.
   Tu tot un nimeni obez si frustrat vei ramane, iar el bogat, atletic si de succes.
   Nici macar in fata Covid nu sunteti egali, acest virus e selectiv si mult mai bland cu cei sanatosi, atletici si tineri precum Djokovic.
   • +3 (9 voturi)    
    s-o crezi tu. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:15)

    bancher [utilizator] i-a raspuns lui galeo

    Stiu om la 1.90 si 100km, sportiv, care a stat la terapie intensiva vreo 2 saptamani, si abia a scapat de Covid. Si nu avea alte boli..
 • +5 (21 voturi)    
  E bine. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:14)

  Heitarel Troleanu [utilizator]

  Lumea în care trăim rămâne una în care binele învinge.

  Câtă vreme legea triumfă în fața fărădelegii, adevărul în fața minciunii și inteligența în fața prostiei, e bine.

  În cazul lui Pinocchiovici, pe lângă aceste lucrușoare mai e și multă incultură generală și medicală, orgoliu personal și fanatism religios. E bine că au fost penalizate și astea.

  N-a fost nicio secundă vorba de tenis, de sport, de AO sau de milioanele aferente, sa fim serioși. Ci doar de respectarea unei legi - acel "lucru trainic, esențial în fenomene", după cum spunea Lenin, un băiat de care sârbii sigur au auzit.

  Mai rămâne un lucru de lămurit și penalizat. De ce, și cu sprijinul cui, a primit sârbul viza în primă instanță.
  • +2 (10 voturi)    
   Nu prea e bine (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:26)

   Leon_Magnificul [utilizator] i-a raspuns lui Heitarel Troleanu

   Cind a invins ultima oara binele? Victoriile binelui au devenit exceptii.
  • +2 (6 voturi)    
   se mai scutura o gasca (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:53)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Heitarel Troleanu

   asa cum in fotbal s-au limpezit niste ape urmeaza si clarificarile la nivel de ATP.

   schimbarea de macaz pentru jucatorul de tenis va fi dramatica. vom vedea cum se va descurca el si familia sa si chiaar natia sa cu aceasta noua situatie.
 • -11 (23 voturi)    
  bun, perfect chiar (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:16)

  Gogu_cel_viteaz [utilizator]

  guvernul australian prefera sa continue circul iar in tot acest timp oamenii incep sa se limpezeasca la cap. Urmariti datele statistice cu privire la opinia populatiei australiene legat de ce ar trebui facut in cazul lui Novax J. Veti ramane socati sa vedeti in ce hal s-au schimbat opiniile si in ce directie.
  Si da, legile trebuie aplicate oricui, indiferent de statut social si avere. Chiar si legile proaste. Doar asa se va sesiza un numar suficient din populatie care sa pretinda schimbarea lor.
  Poate invatam si noi ceva din asta si nu mai mergem pe principiul "las ca nu-i cine sa o aplice" si ulterior "nu mi se aplica mie... e pentru aia care fac x si y"
 • +8 (16 voturi)    
  MITING la Universitate!!!! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:25)

  Cheie primara [utilizator]

  Șoșoacă haide!
 • -8 (18 voturi)    
  Popor sacrificii (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:29)

  TrickyWicky [utilizator]

  Sacrificul suprem este sa bagi grafenul in vena
 • +16 (26 voturi)    
  O radiografie sociala (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:31)

  un.nick [utilizator]

  Mi se pare interesant cum reactiille diverse in fata acestui eveniment confera o radiografie sociala est vs vest extrem de buna. Pe scurt: oamenii din vest au in fibra lor respectul legii si al normelor sociale (fapt pe care mi l-au confirmat toti cei care au trait in vest), cei din est au inradacinata nevoia de "descurcareala", haiducie, evadare din constrangerile unor legi sau conventii pe care unul sau altul, la nivel individual, le considera abuzive. Concret:
  - sunt restrictiile din Australia exagerate si poate inutile? cel mai probabil ca da
  - e dreptul fiecaruia sa se vaccineze sau nu? evident da
  - e facuta legea sa forteze vaccinarea? clar da
  - a mintit Djokovici - evident da (in spiritul aceleiasi descurcareli balcanice)
  - e acceptabil sa incalci legea, sa te descurci, pentru ca, nu-i asa, e proasta? intr-un stat democratic NU
  - e nevoie sa o contesti pe cai legale? evident, e chiar indicat

  Din pacate, atitudinea estica este exact contrara ultimelor doua puncte. Daca legea e proasta, e acceptabil sa o incalci (pentru ca eventuala ei contestare nu aduce rezultate). E o atitudine explicabila prin prisma anilor grei de comunism si abuzuri.
  Totusi acest gen de atitudine influenteaza oamenii de la cel mai mic functionar care considera acceptabil sa nu iti dea o chitanta chiar daca e responsabilitatea lui pana la cei mai mari politicieni care se simt indreptatiti sa ia spagi de sute de mii de euro.

  Cum sa iesim din aceasta cultura sociala? Educatie? Ce e de facut?
  • +9 (13 voturi)    
   corect (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:27)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui un.nick

   nu poate decide un om sa incalce legea pt ca el considera ca e proasta...
   doar un exemplu: musulmanii considera legea care pedepseste violul proasta, sau aia care da drepturi femeilor, sau aia care-ti interzice sa te arunci in aer cu x oameni nevinovati... etc...
   sigur exemplele sunt exagerate pt un vaccin, dar vreau doar sa arat ca daca fiecare incalca legea pt ca "legea e proasta" se duce dracu tot. o ataci, faci proteste etc, dar nu te apuci sa o incalci ca esti tu "mai destept"
  • +5 (9 voturi)    
   interesant - multi considera ca e ok (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:49)

   un.nick [utilizator] i-a raspuns lui un.nick

   Se pare ca cei care dau "-" comentariului initial dar mai ales lui liviu_ , sunt de acord cu incalcarea legii atunci cand un anumit individ o considera "proasta". As fi foarte curios daca cineva ar si motiva acest punct de vedere, cumva, intr-un comentariu aici.
   • +6 (10 voturi)    
    Minusurile iau locul discutiilor (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:08)

    Leon_Magnificul [utilizator] i-a raspuns lui un.nick

    In lumea de azi, discutiile conteaza din ce in ce mai putin, e suficienta o majoritate de minusuri obtinute pe orice cale ca sa-ti impui punctul de vedere. Exemplul cel mai bun, Brexitul. Acum, unul din artizanii sai principali genereaza din nou minusuri in cazul Djokovic.
    • -4 (4 voturi)    
     Asa e. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:11)

     Gogu_cel_viteaz [utilizator] i-a raspuns lui Leon_Magnificul

     Dar cunosti foarte bine cum functioneaza lucrurile acestea. Sa pice cu "minusuri" cat timp sunt "pentru cel ce nu-mi imprataseste opiniile".
  • -7 (11 voturi)    
   Daca exista respect fata de lege (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:53)

   galeo [utilizator] i-a raspuns lui un.nick

   Autoritatile australiene nu i-ar fi dat viza de la bun inceput.
   Dar chestii de genul: uite iti dau viza, uite iti retrag viza inseamna o bataie de joc la adresa legilor si regulilor in general, ce trebuie sa fie clare, concise ai nu ambigue pe baza carora se poate specula politic in functie de interese.
  • +1 (3 voturi)    
   cum sa contesti o lege??? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:07)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui un.nick

   O lege se poate amenda doar daca cei care decid legile intr-o anume tara decid sa o faca sau daca se intrunesc alte conditii.

   este clar ca o lege poate sa fie contestata, dar daca ea conceptual are ghibe nu vei putea sa aduci tu in fata legii argumente in justitie ca sa iti susti cererea si mai ales ca justitia sa iti dea dreptate.

   factorii de influenta de proasta calitate urmaresc si uneori reusesc sa aplice tot felul de amendamente uneori mai proaste decat legea initiala.

   dezbaterile publice - unde oricine poate veni cu observatii/propuneri - sunt menite tocmai pentru a corecta/interveni pe lege inainte ca ea sa fie promulgata.

   Intai romanii ar trebui sa faca efortul de a respecta legea - nu este usor atat timo cat PM si altii din guvern si nu numai au doctoratele plagiate.

   altul fara doctorat dar cu relativ invatatura multa adunata a fost permanent atacat - asta ma lasa usor pe ganduri despre ceea ce isi doresc romanii. Bine ca proasta satului nu a avut si ea un doctorat ceva - cred ca pentru ea absolvirea universtatii a fost maximul posibil...

   ai grija de ceea ce iti doresti.
  • -2 (6 voturi)    
   A mintit djokovici? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:49)

   novax [utilizator] i-a raspuns lui un.nick

   Asta e foarte probabil, dar in instanta trebuie demonstrat cu probe. Asta e problema, ca nu sunt probe ca a mintit. Doar ca a completat gresit un formular, pe care nici macar nu l’a completat el.
 • +9 (21 voturi)    
  Ciudată specie mai suntem unii dintre noi (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:36)

  Listrauren [utilizator]

  Aparent balcanicul/est-europeanul are voie să umble cu șmenuri dar australianul la el acasă nu are dreptul să zică pas la o așa combinație. :)))) Asta se întâmplă regele îl i-a pe nebun drept sfătuitor, când lași niște extremiști să îți joace imaginea și cariera pe degete. Drum bun acasă, băiete.
 • +15 (35 voturi)    
  Australienilor nu le pasa de Novak și familii lui (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:37)

  AllCoolNamesAreTaken [utilizator]

  Locuiesc de 5 ani in Australia. Este a 5-a țară in care locuiesc în ultimii 20 de când am plecat din România. O lecție am învățat după ce am aplicat la zeci de vize (turist, rezident, etc) este ca NICIODATA sa nu minți în aplicație. O minciuna cât de mică de costa scump.
  In Australia cetățeanului de rând nu-i pasa de Novak. Toți aici îl vor pe avion în drum spre casa. Anularea vizei nu are nicio legătură cu vaccinurile lui (sau lipsa lor) ci cu faptul ca a mințit în actele pt viza. Chiar el a recunoscut. Iar pt cei care acuza Australia de dictatura, Aus are o populație de vreo 25 mil locuitori și 2500 decese de Covid, Romania are sub 20 mil și 60 de mii. Știu unde vreau sa locuiesc momentan.
  • -14 (30 voturi)    
   Bravo (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:24)

   Crop [utilizator] i-a raspuns lui AllCoolNamesAreTaken

   De bine ce e comentezi pe un forum romanesc. Faina australia. Cunosc eu australieni care te-ar contrazice, vehement.
  • +2 (8 voturi)    
   Spot on (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:47)

   Listrauren [utilizator] i-a raspuns lui AllCoolNamesAreTaken

   Comentariu pertinent și realist de altfel dacă e să ne luăm după ce zic australienii pe fb la paginile lor de știri. părerea lor e de fapt cea care contează. Ban-ul nu e pentru vaccin ci pentru șmenul care a încercat să-l strecoare în acte, în pârdalnicul stil care ne caracterizează și pe noi, de altfel. Șoșoneii care o dau cu discriminarea pe bază de vaccin comentează pentru că știu că nu mai au argumente odată ce Nole a deschis gura. Mno, ghinion, n-a mers, csf-ncsf.
 • -13 (31 voturi)    
  Daca rennta din prima era acum un gentleman (Vineri, 14 ianuarie 2022, 11:56)

  Boshoarca [utilizator]

  si nu mai statea la mila australienilor. Djoko trebuia sa fi renuntat de la prima restrictie, se supunea regulamentului tarii respective si spunea pas. Insa ce s-a intamplat e dovada de coruptie. Prima data, i s-a eliberat viza de catre autoritatile si federatia australiana. Apoi, tot ei au anulat-o. Au facut un circ de dute-vino, o saga a penibilului. Iar in sfarsit, zice BBC: "Immigration Minister Alex Hawke has used rare personal powers to cancel Novak Djokovic’s visa." Deci totul a fost decizie politica, iar asta demonstreaza paradigma ca cei vaccinati pot transmite virusul dar sunt acceptati, inchizandu-se ochiul.
 • +11 (23 voturi)    
  Surpriza Ilie Nastase (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:00)

  Leon_Magnificul [utilizator]

  De cind a inceput scandalul Djokovic, cea mai surprinzatoare pozitionare pentru mine e cea a lui Ilie Nastase. Cea mai previzibila, cea a lui Nigel Farage.
  • +2 (6 voturi)    
   sa nu uitam ca (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:11)

   ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Leon_Magnificul

   Nastase a trecut prin boleshnitza.

   Se mira si nevasta-sa de schimbarea petrecuta -dar cat o sa il tina???
 • +9 (21 voturi)    
  dura lex, sed lex (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:24)

  liviu_ [utilizator]

  simplu...

  a provitat de faptu ca e vedeta ca sa incerce sa fenteze legea si sai-a luat-o.... e bine de stiut ca macar in anumite tari nu te apara justitia daca ai oo...

  cat despre nole... pacat de el... jucator extraordinar, dar caracter infect... era asa complicat sa se vaccineze!? sau sa nu participe?!

  mi-a parut rau de el anu trecut ca nu a luat JO si US Open... acum.... nu-mi mai pare asa rau...
 • +13 (27 voturi)    
  mie mi-a placut (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:30)

  liviu_ [utilizator]

  declaratia lu ta-su ca nole apara intereselor oamenilor amarati blablabla (pt ca, toti oamenii amarati castiga milioane de euro / an).... da sigur... munceste pt ei, but that's not the point

  un golan care profita de pozitia lui ca sa manipuleze si sa forteze legea!
  foarte trist pentru ca este un mare jucator !
 • +4 (10 voturi)    
  Tare logica (Vineri, 14 ianuarie 2022, 12:49)

  Leon_Magnificul [utilizator]

  Va sa zica, timpul trece, asa ca va rugam sa-i impiedicati pe oficialii de imigrare sa-si faca treaba. Timpul trrece pentru toata lumea, nu numai pentru Zeul Djokovic.
 • -10 (22 voturi)    
  Detest sarbii, sunt toti niste sobolani. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:14)

  Shoshok [utilizator]

  Asta crede ca ai succes in lume dupa ce devii, prin pile, numarul 1 in Balcani. Mars in Franta, ca aia te accepta. In tarile cu istorie si cultura insa nu ai ce cauta. Mi se pare corect, nu te vaccinezi, nu mai primesti de mancare. Doar asa, orbetii vor intinde bratul sa accepte acul. Imi veti da cu minus, dar sunteti soareci.
  • +2 (6 voturi)    
   corect! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:44)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui Shoshok

   ti-am dat eu plus, face mai mult decat soarecii cu minus.
 • +8 (24 voturi)    
  Aoleu..i-au dat la operatie (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:16)

  cicoare [utilizator]

  Ce jale si bocete pe sosocii aurari :)))
 • -5 (21 voturi)    
  Deci Tomic, fiind vaccinat dar infectat, este ok (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:29)

  Shoshok [utilizator]

  Cand ai vaccinul poti transporta virusul avand autorizatie de infectare a altora. Cand esti nr 1 mondial si in mod sigur vii sa castigi si sa bati recordul mondial la titluri, nu ai cum sa intri nevaccinat, chiar daca ai avut boala si detii anticorpi. Politica vaccinarii in scopul maximizarii profiturilor corporatiilor producatoare de ser ineficient a depasit orice mizerie anti-logica si anti-democratica inchipuita. Concluzia: daca ai vaccin, poti infecta legal, deci ai acces.
 • +9 (13 voturi)    
  Aduceti floricele! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 13:58)

  Leon_Magnificul [utilizator]

  Abia astept sa-l vad acum pe tatal lui Djokovic zicind ceva despre judecatorul fantastic de luni.
 • +8 (16 voturi)    
  un imbecil cu staif din turma (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:02)

  acribion [utilizator]

  antivaccinistilor.

  buey, sunteti neanderthalienii sec.XXI.

  ignored!
 • -8 (26 voturi)    
  Vaccinistii sunt in extaz!!! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:04)

  Nothingtrue [utilizator]

  Sunt bucurosi acum. Nu inteleg nici ei de ce sunt bucurosi. Important este ca ei sunt vaccinati si trebuie sa fie toti vaccinati, ca sa nu moara ei, care sunt vaccinati. Djokovic e cel mai tare jucator de tenis si asta nu sterge valoare lui atat ca individ, cat si ca jucator de tenis. Doar vaccinistii sunt acum spalati pe creier. Ei cred ca tot ce se spune e adevarul absolut. Ei nu pun intrebari, iau totul de bun, nu ii intereseaza decat sa fie vaccinati, sa poarte masca, sa stea separati ca poate ii omoara un nevaccinat. Atat de spalati pe creier sunt incat inca mai cred in 14 zile carantina, masca are efect, vaccinul are efect, ... toate au esuat. Deschideti ochii si mintea. Sosoaca nu e adevarul, OMS nu e adevarul. Aleg sa traiesc asa cum cred eu ca imi protejez mai bine persoanele la care tin. restul e vorbaraie. Stingeti televizoarele. Ati uitat sloganul '' nu mintiti poporul cu televizorul?''. E actual acum.
  • +7 (17 voturi)    
   Mda, cand ai luat Nobelul pentru medicina? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:20)

   Alui [utilizator] i-a raspuns lui Nothingtrue

   Stii tu ca vaccinul nu are efect? Bine, stai nevaccinat. Dar vezi ca nu te vreu in preajma asa cum nu îl vreau pe unul care imi fumează in fata. Tu ai dreptul sa nu te vaccinezi, eu am dreptul sa iti cer sa stai departe de mine si sa nu respiri in spații in care am dreptul sa fiu, magazine, restaurante etc. Nu ai dreptul sa fumezi acolo, nu ai dreptul sa respiri acolo!
   • -3 (5 voturi)    
    Ooo ... avem un detinator de Nobel (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:51)

    Nothingtrue [utilizator] i-a raspuns lui Alui

    Clar. Spalat pe creier. Radeti de Sosoaca, dar sunteti exact ca ea. Respira unde vrei. Nu ai dreptul sa imi ceri nimic. Asta credeti voi, prostii, ca aveti drepturi sa cereti. Aveti dreptul sa fiti prosti. Asta este sigurul vostru drept. Restul le primiti pe QR cand vrea statul. Explica-mi si mie logica cu paturile de spital si inchiderea scolilor!!! vad ca esti destept.
   • -1 (5 voturi)    
    Cand "ati" luat Nobelul se spune!!! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:34)

    Nothingtrue [utilizator] i-a raspuns lui Alui

    Nu vorbesti ca milogul cu un detinator de Nobel. Si da. Ai dreptul sa respiri departe de mine. Nu vreau sa ma infectez cu prostie.
    • +2 (8 voturi)    
     informeaza-te (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:07)

     T-Ora [utilizator] i-a raspuns lui Nothingtrue

     Bati campii fara sa aduci un singur argument , doar niste chestii de care tu esti convins ca sunt adevarate.
     Te asigur ca cei informati asupra vaccinuriloe si vaccinarii nu isi iau informatiile de la televizor dar de pe cine stie ce site-uri ci din articole pertinente despre acest subiect, semnate de cercetatori in domeniu. Din pacate subiectul este foarte nou si ce era valabil acum 4 luni pentru un variant de covid, poate sa nu mai mearga in acest moment. Dar asta nu inseamna ca purtatul mastii este inutil, ca vaccinurile sunt inutile si ca lumea trebuie sa astepte prosteste sa ajunga la ATI in asteptarea medicamentului/ tratamnetului miraculos care va vindeca pe oricine.
     Nu si de prostie din pacate, asta pare a fi boala lunga si fara leac pentru multi ca tine.
  • +4 (4 voturi)    
   Singurul esuat esti tu (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:00)

   provest_1 [utilizator] i-a raspuns lui Nothingtrue

   Sunt cifre peste tot care spun ca vaccinarea scade rata de spitalizare si deces.
   Noi inchidem toate alea, televizoare, etc, dar inchide si tu sputnik.
   Si nu mai da banii pe vodka.
 • +16 (20 voturi)    
  Respect Australia !!! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:12)

  carvil [utilizator]

  O victorie a bunului simt si a legii in fata badaraniei si minciunii. Remarc cu satisfactie mugetele si behaielile turmei de antivaxxeri.
 • +6 (8 voturi)    
  Ce parșiv avocat are Djokovic! (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:14)

  Alui [utilizator]

  A zis ca judecătorul sa lase la înțelegerea avocaților unde sa fie deținut Djokovic. Daca ii accepta cererea, nu se înțelegeau in veci. Judecătorul a fost cam obosit si a înțeles ca deja avocații părților s-au înțeles in legătura cu asta, dar avocații statului au intervenit si au spus ca nu exista nici o intelegere. Într-adevăr, avocații sunt dati dracului!
 • -2 (8 voturi)    
  Acum , da, (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:19)

  Timonierul [utilizator]

  Simona noastră poate câștiga AO
  Politicul australian a fost impresionat de atitudinea Dvs . Dragi comentatori
  Acum
  Liniștiti-va și vedeți ce
  Noutăți va aduce guvernul PSD ist !
 • -1 (5 voturi)    
  again?? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:22)

  meandmyfriends [utilizator]

  Bai fratilor, iarasi sute si sute de comentarii pe subiectul asta?...nu-mi vine sa cred frate!!! care-i faza???
  • +2 (6 voturi)    
   Šošoković are mulți fani (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:36)

   Nyk1 [utilizator] i-a raspuns lui meandmyfriends

   Sunt genul de oameni care o susțin și pe Șoșoacă.
  • +3 (7 voturi)    
   dacii liberi.. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:45)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui meandmyfriends

   . si-au luat-o pe coaja. sa savuram momentul!
 • +10 (20 voturi)    
  Another one bites the dust (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:24)

  sprite [utilizator]

  s-a crezut mare smecher si a sfarsit ca un mare fraier.
  • +2 (8 voturi)    
   stai ca nu s-a terminat.. (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:45)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui sprite

   .. il mai tin refugiat prin centre de detentie, sa-si bata putin joc de el.
  • -2 (4 voturi)    
   Ce s’a sfarsit? (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:57)

   novax [utilizator] i-a raspuns lui sprite

   Cand? Unde? Finala e pe 30.
 • +6 (8 voturi)    
  :)))) (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:51)

  lemur [utilizator]

  Ce crize fac retarzii AURolaci :))))
 • +1 (7 voturi)    
  Asa scapa usor, pleaca inapoi (Vineri, 14 ianuarie 2022, 14:52)

  DanIoan [utilizator]

  Eu i-as fi cerut test de anticorpi. Daca are sa joace, daca nu trei ani suspendare din ATP pentru fals grosolan in acte, chiar inselaciune. Plus ca si in Australia s-ar incadra la cateva articole penale moment in care nu l-ar mai lasa ei sa plece.
 • +3 (9 voturi)    
  incredibil (Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:45)

  NoapteaCaHotii [utilizator]

  -203 comentarii si livetext pentru prostia cu domnul novax....
  -articolul cu fetita omorata de politie are doar 80+

  Atat puteti ...atat meritati....
  • +2 (6 voturi)    
   2 milioane copii si-au pierdut parintii (Covid) (Vineri, 14 ianuarie 2022, 16:44)

   ciprian_ [utilizator] i-a raspuns lui NoapteaCaHotii

   Cel putin 2 milioane. Deci e importanta si discutia asta.

   Si imi pare extrem extrem de rau si pentru fetita.

   ---

   https://www.scientificamerican.com/article/at-least-two-million-children-have-lost-a-parent-or-grandparent-caregiver-to-covid/
  • +3 (3 voturi)    
   La fel si articolul (Vineri, 14 ianuarie 2022, 19:36)

   g_xulescu [utilizator] i-a raspuns lui NoapteaCaHotii

   in care se prezentau schimbarile pe care vor sa le faca la Pilonul II de pensii, vreo 20/30 comentarii. Ne meritam soarta.
 • -3 (7 voturi)    
  Pfft (Vineri, 14 ianuarie 2022, 17:18)

  JustinCase [utilizator]

  Jale mare, bă băieți.
  Flagelarea lui Novax Djokovic a fost ultima bucurie sadică a Apostolilor Vaccinării De Doza A Șaptea.

  Șandramaua se prăbușește, să trecem la subiectele de climate change.

  https://www.g4media.ro/marea-britanie-se-pregateste-pentru-renuntarea-la-certificatul-verde-din-26-ianuarie-singura-masura-anti-covid-va-fi-obligativitatea-purtarii-mastii-in-interior.html
 • +8 (12 voturi)    
  Baieti binu (Vineri, 14 ianuarie 2022, 17:30)

  Kostas22 [utilizator]

  Chiar politicosi australienii, I-au explicat frumos ca e mai bine sa plece de bunavoie pana duminica altfel...
  Dar baiatu tine mai mult la mandrie si bani decat la bun simt.
  Daca il puneau in avion direct din aeroport zicea ca e persecutat
 • -2 (10 voturi)    
  ....oare cine-si inchipuia ca... (Vineri, 14 ianuarie 2022, 18:42)

  tacanel [utilizator]

  ...susufler0, marele trumpist al tarii l-a CITIT (nu cred) deci de fapt l-a CITAT pe marin preda...are o cultura solida al nostru trumpist...chiar vrea sa fie subtil auzi (las pe ceilalti sa stabileasca...)...cred ca am gresit cand te-am considerat 100% trumpist...esti doar 50%...restul de procente provin din amestecul meschin de prostie intruchipate de scott morrison si anthony hawke...merci rudelor tale de familie ca ti-au dat aceasta porecla:susufler0...minunat au grait...
 • 0 (6 voturi)    
  de fapt, nu e vorba (numai) despre Novax (Vineri, 14 ianuarie 2022, 18:42)

  Lime&Coconut [utilizator]

  In UE, Agentia Europeana de Medicamente s-a pronuntat impotriva boosterelor la 6 luni care "pot afecta imunitatea", si a cerut companiilor sa vina cu vaccinuri care se administreaza o data pe an, ca vaccinul antigripal.

  In Danemarca, o publicatie si-a cerut scuze pentru faptul ca au repetat "papagaliceste" datele guvernamentale care s-au dovedit a fi exagerate.

  In Anglia s-a dovedit ca in seara de dinaintea inmormantarii Printului Philip, sotul Reginei, angajatii ministeriali au participat la un chiloman de proportii, bine udat, in plin lockdown. A doua zi, Majestatea Sa a stat la distanta sociala de cei care i-ar fi putut oferi cat de cat un sprijin in acest moment dureros.

  Asa ca una peste alta, cu sau fara jocul lui Novak, sunt destui oameni din "majoritate", care, vorba lui Tzitzipas, deja se simt ca niste prosti.
 • -2 (8 voturi)    
  tare (Vineri, 14 ianuarie 2022, 20:25)

  gelu antigelu [utilizator]

  ce este cel mai caraghios este că aceste comentarii care fac din balcanici răul suprem al omenirii sunt scrise de ... balcanici. N-o să vezi așa ceva, o asemenea revărsare de ură nici la nordici, deși poate chiar ar avea motive să le pută balcanicii, nici la unguri, nici la alții, nici chiar la alți balcanici, cu excepția românilor. Să fii bălcanic, că asta suntem, cu toate ifosele noastre triste și să ai asemenea manifestări înseamnă să te urăști sincer! Să ne mai mirăm că aceiași români verzi nu știu, când ajung în străinătate, cum să se spargă în figuri să demonstreze că ei de fapt nu (mai) sunt români de fapt, în condițiile în care localnicii îi tratează cu milă pentru aceste deraieri neînțelese de nimeni.
  • +1 (1 vot)    
   Ai dreptate (Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 7:41)

   John M. [utilizator] i-a raspuns lui gelu antigelu

   Strainilor nu le plac emigrantii. Ei considera ca le invadeaza casa, le pocesc limba si ca au un scop subversiv. Cum foarte multi ajung pe ajutor social din prima zi si nu mai ies niciodata de teama ca nu se vor descurca in piata muncii, ingroasa randurile categoriilor parazitare sau criminale, dupa cum se vede si din presa.
 • -2 (6 voturi)    
  plin de pilde si inventiv (Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 8:33)

  zaboo [utilizator]

  vad ca nu-s Unica ce constata


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by