Organizatorii turneului WTA de la Sydney au efectuat tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal, iar Simona Halep nu se află printre sportivele participante. Inițial, sportiva noastră anunțase ca va juca la această competiție înainte de startul Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona HalepFoto: Mike FREY / AFP / Profimedia

Simona anunțase de mai multe săptămâni că în luna ianuarie va participa la trei turnee: Melbourne Summer 1 (competiție unde va disputa duminică finala cu Veronika Kudermetova), Sydney și Australian Open.

Sportiva noastră nu se regăsește însă pe lista participantelor de la Sydney. Cel mai probabil, Halep a ales să se retragă pentru a se menaja fizic înainte de startul Australian Open, ținând cont de faptul că la Melbourne Summer Set 1 va disputa finala.

România va avea însă o reprezentantă pe tabloul principal: Jaqueline Cristian (duel cu Priscilla Hon, beneficiară a unul wild card, în turul întâi).

Pe tabloul principal se găsesc jucătoare precum Ashleigh Barty (favorită 1), Garbine Muguruza (2), Barbora Krejcikova (3), Anett Kontaveit (4), Paula Badosa (5), Iga Swiatek (6), Ons Jabeur (7), Sofia Kenin (8) și Emma Răducanu.

Sydney Tennis Classic are loc în perioada 10-15 ianuarie, face parte din categoria "WTA 500" și are premii totale în valoare de $703.580.

S-ar putea să te intereseze și:

Explicația pentru care Simona Halep s-a retras de la WTA Sydney