Novak Djokovic, numărul unu mondial, s-a fotografiat alături de un baschetbalist testat ulterior pozitiv la Covid-19, cu ocazia unui meci din Euroliga masculină, care a avut loc în capitala Serbiei.

Novak DjokovicFoto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Djokovic a asistat la partida dintre echipele Steaua Roşie Belgrad şi Barcelona Basket, care a avut loc marţi seara la Belgrad.

Însoţit de canadianul Vasek Pospisil (locul 133 ATP), campionul sârb a fost primit ca o adevărată vedetă rock, în aplauzele publicului şi cu o melodie care i-a fost dedicată, conform unui videoclip postat pe reţelele de socializare.

Liderul clasamentului ATP, care nu purta mască, a făcut numeroase fotografii cu această ocazie, una dintre ele alături de americanul Nigel Hayes-Davis, jucătorul Barcelonei şi MVP-ul partidei, care a fost testat pozitiv la Covid-19 în cursul zilei de miercuri, după cum a anunţat clubul catalan.

Novak Djokovic urmează să ia parte, peste două săptămâni, la competiţia ATP Cup de la Sydney (1-9 ianuarie), alături de echipa Serbiei, înainte de a evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, pe care speră să-l câştige pentru a zecea oară în cariera sa (un record).

Până în prezent, tenismanul sârb nu a anunţat însă dacă s-a vaccinat împotriva coronavirusului, o condiţie impusă de organizatori tuturor participanţilor la Australian Open (17-30 ianuarie) şi în general persoanelor care intră în Australia, după cum transmite Agerpres.

Novak Djokovic, Roger Federer și Rafael Nadal sunt la egalitate în ceea ce privește numărul titlurilor de Grand Slam cucerite, fiecare cu câte 20.

Novak Djokovic și primirea de care a avut parte la Belgrad:

S-ar putea să te intereseze și:

Într-un sezon în care Novak Djokovic a făcut legea, Roger Federer a fost votat cel mai iubit jucător din circuitul ATP