Deși a lucrat o scurtă perioadă cu Esteban Carril, antrenor foarte bine cotat în tenisul mondial, Emma Răducanu, campioana de la US Open, va avea un alt antrenor în 2022.

Emma RaducanuFoto: Melinda Nagy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Esteban Carril a lucrat în octombrie cu Răducanu, dar ibericul se va alătura lui Andy Murray în staff-ul acestuia.

Emma Răducanu se află în Linz, acolo unde este principala favorită a turneului WTA 250, care are loc în perioada 6-12 noiembrie.

"Sunt pozitivă în privința viitorului meu antrenor. Voi avea un antrenor până la începutul anului viitor, la Australian Open.

Sunt din nou propriul meu antrenor în această săptămână și cred că este bine pentru mine pe termen lung", a declarat Răducanu la Linz, conform BBC.

Cea mai bună jucătoare de tenis britanică la acest moment a fost eliminată în primul ei meci la Indian Wells, iar la Transylvania Open a ajuns până în sferturi.

Turneul de la Linz va fi ultimul pentru Emma în acest an în care a reușit să câștige US Open.

Răducanu a adăugat și că prima ei sesiune pe un teren de tenis în 2021 a fost abia la jumătatea lunii martie. La începutul anului ea a stat mai mult în casă.

Emma Răducanu va juca în optimile de la WTA Linz contra câștigătoarei meciului dintre Kateryna Kozlova (129 WTA) și Xinyu Wang (107 WTA).

WTA Linz: Simona Halep, duel cu jucătoarea care a învins-o recent la Indian Wells