​Învinsă categoric de Marta Kostyuk în sferturile Transylvania Open, Emma Răducanu a declarat, vineri seară, că regretă că nu o va întâlni pe Simona Halep. Campioana de la US Open nu a decis deocamdată dacă va merge la Bucureşti să-şi vadă bunica, deoarece vrea să o protejeze din cauza pandemiei.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am fost obosită azi, dar am vrut să merg pe teren şi să dau totul. Trebuie să merg mai departe, o să fiu prezentă la alt turneu. Marta a jucat foarte bine, eu nu am meritat să câştig şi nu am câştigat. Am ştiut asta încă de la antrenamentul de azi. Am fost letargică pe teren şi astăzi toată lumea.

Cred că sunt obosită din cauza ultimelor şase luni, când mi s-au întâmplat multe, tot mai am de învăţat să gestionez situaţia. Săptămâna aici a fost minunată, oamenii au fost atât de primitori. Voi avea mereu amintiri frumoase de aici. Sper să revin anul viitor aici şi sper ca şi fanii să fie primiţi. Regret că nu m-a putut întâlni cu Simona, sper să câştige turneul.

Nu ştiu încă dacă mă voi duce la bunica mea, din cauza pandemiei aş vrea să o protejez. Sigur voi vorbi cu ea. Sper că e mândră de mine că am vorbit şi puţin româneşte. Tot ce ştiu româneşte am învăţat de la ea. Sper să învăţ mai bine" - Emma Răducanu, citată de News.ro.

Emma Răducanu (23 WTA şi favorită 3) a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 6-1, de Marta Kostyuk (55 WTA / 6), în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Cluj Napoca.

Pentru parcursul de la Transylvania Open, Emma Răducanu va primi 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA.

S-ar putea să te mai intereseze și: