Emma Răducanu se află la Cluj-Napoca acolo unde marți va debuta la Transylvania Open (WTA 250). Sportiva britanică a avut mai multe declarații despre România, iar unele dintre ele au fost preluate și în presa internațională.

Emma RaducanuFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Tennis Channel o citează cu o declarație pe Emma Răducanu, sportivă care a impresionat la US Open (a câștigat titlul la Flushing Meadows venind din calificări).

Printre altele, Emma a spus că oamenii sunt prietenoși, au simțul umorului, iar mâncarea este una bună, de calitate. Răducanu mai precizează că are amintiri frumoase din România și că se bucură că s-a întors în țara noastră (are bunica la București, iar de-a lungul timpului a spus că vine anual în Capitală).

Simona Halep și Emma Răducanu au aflat numele adversarelorpe care le vor întâlni în primul tur al turneului "Transylvania Open", de categorie WTA 250, de la Cluj-Napoca.

În meciul de debut, Simona Halep (principala favorită) se va duela miercuri cu prietena sa Elena-Gabriela Ruse (83 WTA).

În runda inaugurală, Emma Răducanu (cap de serie nr. 3) va avea marți (26 octombrie) parte de un duel dificil cu slovena Polona Hercog (123 WTA, fost loc 35 WTA).

Simona Halep și Emma Răducanu se află pe aceeași parte de tablou și ar putea teoretic să se întâlnească în semifinale.

Transylvania Open - Cluj-Napoca, România

25-31 octombrie 2021

Categorie "WTA 250", suprafață hard, 32 de sportive pe tabloul principal, premii totale în valoare de $235.238.