Locul 24 în ierarhia WTA, Emma Răducanu are alt antrenor față de Indian Wells, britanica pregătindu-se înainte de participarea la Transylvania Open de la Cluj-Napoca alături de Esteban Carril.

Emma RaducanuFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Ibericul Carril este un fost antrenor al sportivei Johanna Konta, după cum informează BBC.

Cel mai sus în clasamentul ATP s-a aflat la începutul anului 2003 - locul 462.

Câștigătoare alături de Andrew Richardson la US Open, Emma a mai lucrat cu încă un antrenor după succesul fantastic de la Flushing Meadows.

La Indian Wells, Jeremy Bates, antrenor în cadrul Federaţiei Britanice de Tenis, a colaborat cu Răducanu.

Conform jurnaliștilor de la BBC, este foarte posibil ca perioada de probă cu Esteban Carril să nu fie ultima înainte de participarea la Australian Open (în ianuarie 2021).

Răducanu este în căutarea unui antrenor potrivit pentru a o ajuta să treacă la nivelul următor al performanței.

Presa britanică a speculat că jucătoarea ar fi în negocieri cu Carlos Rodriguez. Argentinianul este cel care a pregătit-o pe Justine Henin timp de 15 ani. Surse apropiate lui Rodriguez au negat însă informația apărută în spațiul public.

La Indian Wells, Emma Răducanu a fost învinsă de la primul meci, Aliaksandra Sasnovich fiind cea care a eliminat-o pe câștigătoarea de la US Open.

Răducanu și-a anunțat prezența la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 care va avea loc săptămâna viitoare la Cluj-Napoca.

Jucătoare care sunt așteptate la Cluj-Napoca

Garbine Muguruza (5 WTA), Paula Badosa (13), Elise Mertens (18), Simona Halep (19), Anett Kontaveit (20), Emma Răducanu (24), Veronika Kudermetova (32), Ekaterina Alexandrova (37), Jil Teichmann (39), Ajla Tomljanovic (43), Viktorija Golubic (45), Marta Kostyuk (53), Irina Begu (56), Anhelina Kalinina (57), Maria Osorio Serrano (63), Mayar Sherif (64), Anastastia Potapova (68), Kaia Kanepi (70), Danka Kovinic (74), Andrea Petkovic (79), Varvara Gracheva (80), Rebecca Peterson (97) și Jaqueline Cristian (108 WTA, wildcard).

Transylvania Open - Cluj-Napoca, România

25-31 octombrie 2021

Categorie "WTA 250", suprafață hard, 32 de sportive pe tabloul principal, premii totale în valoare de $235.238.