Tunisianca Ons Jabeur şi iberica Paula Badosa se vor duela pentru un loc în finala turneului de la Indian Wells, după victoriile obținute joi în sferturile competiției din deșertul californian.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jabeur (14 WTA, favorită 12) a învins-o pe Anett Kontaveit (Estonia, 20 WTA şi cap de serie nr. 18), scor 7-5, 6-3. Meciul a durat o oră și 26 de minute.

Ons, care scrie istorie pentru tenisul arab, va intra în Top 10 WTA începând de luni. Aceasta a glumit spunând că își dorește ca Badosa și Kerber "să joace un meci de cinci ore".

Badosa (27 WTA, favorită 21) nu i-a respectat dorința tunisiencei și s-a impus tot după o oră și 26 de minute: 6-4, 7-5 vs Angelique Kerber (Germania, 15 WTA şi cap de serie nr. 10).

Paula i-a răspuns următoarei adversare la conferința de presă: "Sper că va mânca mulţi burgeri şi nu va putea juca. Tocmai ce am vorbit. Este distractiv să joc împotriva ei. Suntem prietene bune. Va fi un meci dificil".

În cealaltă semifinală se vor întâlni Victoria Azarenka (Belarus, 32 WTA / 27) şi Jelena Ostapenko (Letonia, 29 WTA / 24).

Rezumatul partidei dintre Jabeur și Kontaveit:

Rezumatul partidei dintre Badosa și Kerber: