Aventura Simonei Halep la Indian Wells 2021 s-a oprit în turul al treilea, fază a competiției unde a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich. La scurt timp după ce a fost eliminată, Halep a postat un mesaj în legătură cu participarea la Transylvania Open.

Simona HalepFoto: Rob Prange / Zuma Press / Profimedia

"Bună tuturor. Abia aştept să ne vedem la Cluj, la Transylania Open. Vă pup pe toţi" - Simona Halep.

Tablou de concurs foarte puternic la Transylvania Open

Competiția de categorie WTA 250 de la Cluj-Napoca va alinia la start multe nume consacrate ale circuitului mondial. Principala favorită va fi Simona Halep (17 WTA), dar și alte sportive din partea superioară a clasamentului mondial se vor afla la Transylvania Open, printre care și Emma Răducanu (22 WTA).

Posibila confruntare dintre Emma Răducanu și Simona Halep

Emma Răducanu (locul 22 WTA), noua senzație a tenisul mondial care a impresionat întreaga lume după ce a câștigat titlul de la US Open venind din calificări, va juca la Cluj, la Transylvania Open.

"Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj" afirmă Emma Răducanu, potrivit organizatorilor.

Turneul se va desfășura în perioada 25-31 octombrie și va avea premii totale în valoare de $235.238.

Competiția de la Cluj-Napoca este una dintre ultimele înainte de Turneul Campioanelor. Punctele puse în joc ar putea fi importante pentru sportivele care-și doresc să ajungă la WTA Finals.

Unde va mai juca Simona Halep în 2021

Kremlin Cup - Moscova, Rusia

18 - 24 octombrie 2021

Categorie "WTA 500", suprafață hard, 32 de sportive pe tabloul principal, premii totale în valoare de $565.530.

Transylvania Open - Cluj-Napoca, România

25-31 octombrie 2021

Categorie "WTA 250", suprafață hard, 32 de sportive pe tabloul principal, premii totale în valoare de $235.238.