Simona Halep pare că nu s-a regăsit în actualul sezon, ea fiind eliminată și de la ultimul mare turneu al anului, Indian Wells. După înfrângerea în fața Aliaksandrei Sasnovich (100 WTA) din turul trei, românca a atașat un scurt mesaj unei poze pe Facebook.

Simona HalepFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Să continuăm să muncim" (engl. Let’s keep working), a fost mesajul Simonei după înfrângerea neașteptată în fața lui Sasnovich din Belarus.

Cu 7-5, 6-4 după o oră și 37 de minute de joc, Sasnovich merge în optimile Indian Wells, în timp ce Simona Halep continuă un an de coșmar în care a ratat calificarea în fazele avansate ale marilor turnee ale sezonului.

În clasamentul live al WTA, Simona Halep a mai coborât o poziție, aflându-se în prezent pe 18. Pentru parcursul de la Indian Wells, Halep va primi 51.895 de dolari şi 65 de puncte WTA.

La ultima ediție de la Indian Wells (2019), Simona a fost eliminată în optimi (a fost învinsă de Marketa Vondrousova). Halep a cucerit trofeul de la Indian Wells în 2015.

România nu mai are nicio reprezentantă pe tabloul feminin de simplu: Irina Begu, Sorana Cîrstea și Simona Halep au părăsit turneul californian în aceeași zi.​

Pentru Halep urmează participarea la Kremlin Cup (18 - 24 octombrie 2021), cât și evoluțiile mult așteptate de acasă, de la Transylvania Open (Cluj-Napoca, 25-31 octombrie 2021).

VIDEO Indian Wells: Aliaksandra Sasnovich o elimină și pe Simona Halep în turul trei, după victoria în fața Emmei Răducanu