Organizatorii de la Indian Wells au anunțat programul celei de-a șaptea zi, iar pe Terenul 2 va avea loc partida dintre Simona Halep și Aliaksandra Sasnovich.

Simona HalepFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Conform programului, duelul dintre Halep și Sasnovich va fi al treilea de pe această arenă și nu va începe înainte de ora 01:00. Confruntarea va fi LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Digisport.

Ziua de tenis pe Terenul 2 va începe la ora 21:00 (ora României), iar primele dueluri vor fi Matteo Berrettini vs Alejandro Tabilo și Carlos Alcaraz vs Andy Murray. Următoarea partidă va fi cea dintre Simona Halep (favorită 11) și Aliaksandra Sasnovich (100 WTA).

În scenă își vor face apariția și Sorana Cîrstea și Irina Begu, pentru meciurile de simplu din turul al treilea.

Astfel, Sorana Cîrstea (40 WTA) va avea parte de un duel foarte dificil cu Elina Svitolina (7 WTA și favorită 4) pe cea mai mare arenă a complexului. Meciul va fi al doilea al zilei și ar putea începe undeva după ora 22:30 (ora României),

Pe Terenul 4 va juca Irina Begu (61 WTA) împotriva adversarei Shelby Rogers (44 WTA). Meciul va fi al doilea al zilei de pe această arenă și ar putea începe undeva în jurul orei 22:30.

Citește și: Indian Wells: Simona Halep și Gabriela Ruse, eliminate în optimile probei de dublu / Au câștigat setul secund revenind de la 1-5

De știut:

  • Dacă va trece de Elina Svitolina, Sorana Cîrstea va da în optimi peste învingătoarea partidei dintre Jessica Pegula (24 WTA și cap de serie numărul 19) și Jasmine Paolini (63 WTA).

  • În cazul unui succes cu Aliaksandra Sasnovich, pe Simona Halep o așteaptă un meci cu Petra Kvitova (11 WTA, favorită 7) sau Victoria Azarenka (32 WTA, cap de serie numărul 27).

  • Dacă o va elimina pe Shelby Rogers, Irina Begu se va duela în optimi cu învingătoarea partidei dintre Leylah Fernandez (28 WTA, cap de serie numărul 23 și finalistă la US Open) și Anastasia Pavlyuchenkova (13 WTA și cap de serie numărul 9).

​Simona Halep, traseul virtual de la Indian Wells 2021

Turul I - Liber

Turul II: 7-6(2), 6-1 vs Marta Kostyuk

Turul III - Aliaksandra Sasnovich

Optimi: Petra Kvitova / Victoria Azarenka

Sferturi - Elina Svitolina / Jessica Pegula

Semifinale: Iga Swiatek / Jelena Ostapenko / Anastasia Pavlychenkova / Leylah Fernandez

Finală - Karolina Pliskova / Bianca Andreescu / Barbora Krejcikova / Ons Jabeur / Angelique Kerber / Cori Gauff.

BNP Paribas Open, turneu de categorie "WTA 1000", are loc pe "hard" între 6-17 octombrie la Indian Wells (California) și este dotat cu premii în valoare de 8.761.725 de dolari.