​Mult așteptata întâlnire dintre Simona Halep și Emma Răducanu se amână, după ce sportiva britanică a fost învinsă categoric de jucătoarea clasată pe locul 100 în ierarhia mondială în turul al doilea de la Indian Wells.

Emma RaducanuFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Răducanu (22 WTA și favorită 17) a pierdut în două seturi în fața Aliaksandrei Sasnovich (Belarus), scor 6-2, 6-4. Campioană la US Open după ce a câștigat 10 meciuri consecutive, Emma nu a reușit să gestioneze momentul și a comis prea multe erori neforțate.

Sasnovich a obținut a doua victorie a sezonului în fața unei jucătoare din Top 50 WTA după o oră și 25 de minute de joc.

"Este foarte special, cred că cel mai bun turneu pentru mine, cu cea mai bună mâncare și cei mai extraordinari oameni. Am o companie frumoasă, mă bucur să joc aici. Ieri am mâncat o prăjitură cu ciocolată, a fost foarte bună!

Va fi un meci foarte interesant. Halep este o mare campioană, dar oricine poate bate pe oricine" a spus Sasnovich, după ce a trecut de Răducanu.

Simona Halep și Aliaksandra Sasnovich s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA. În 2019, la Wimbledon, sportiva noastră a câștigat meciul disputat în primul tur, scor 6-4, 7-5.

Pentru Emma Răducanu urmează turneul de la Moscova, Kremlin Cup, în perioada 18-24 octombrie.

BNP Paribas Open, turneu de categorie "WTA 1000", are loc pe "hard" între 6-17 octombrie la Indian Wells (California) și este dotat cu premii în valoare de 8.761.725 de dolari.

Rezumatul partidei dintre Emma Răducanu și Aliaksandra Sasnovich: