Jaqueline Cristian, locul 111 WTA, a primit wildcard pentru Transylvania Open, turneul de categorie WTA 250. Aceasta se alătură unei liste impresionante de sportive care vor fi prezente în perioada 25-31 octombrie pentru competiția care se va desfășura în Cluj-Napoca.

Jaqueline CristianFoto: Mike Kireev/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

“Sunt foarte fericită să mă întorc la Cluj pe tabloul principal al turneului Transylvania. Sunt sigură că va fi un turneu frumos şi, ca de obicei, foarte bine organizat. Vă pup şi abia aştept să ne vedem”, a transmis Cristian, în cadrul unui mesaj video postat pe Facebook de către organizatorii turneului.

Tablou de concurs foarte puternic la Transylvania Open

Competiția de categorie WTA 250 de la Cluj-Napoca va alinia la start multe nume consacrate ale circuitului mondial. Principala favorită va fi Simona Halep (15 WTA), dar și alte sportive din partea superioară a clasamentului mondial se vor afla la Transylvania Open, printre care și Emma Răducanu (22 WTA).

Posibila confruntare dintre Emma Răducanu și Simona Halep

Emma Răducanu (locul 22 WTA), noua senzație a tenisul mondial care a impresionat întreaga lume după ce a câștigat titlul de la US Open venind din calificări, va juca la Cluj, la Transylvania Open.

"Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj" afirmă Emma Răducanu, potrivit organizatorilor, citați de actualdecluj.ro.

Transylvania Open WTA 250 se anunță a fi o competiție de nivel înalt, cu jucătoare de top mondial.

Turneul se va desfășura în perioada 25-31 octombrie și va avea premii totale în valoare de $235.238.

Competiția de la Cluj-Napoca este una dintre ultimele înainte de Turneul Campioanelor. Punctele puse în joc ar putea fi importante pentru sportivele care-și doresc să ajungă la WTA Finals.