Simona Halep vrea cu orice preț să aibă cât mai multe meciuri în picioare și să revină la forma de dinaintea accidentării. În acest sens, fosta lideră a ierarhiei WTA a ales să participe și în proba de dublu de la Indian Wells.

Simona HalepFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Astfel, Simona va face pereche la competiția de categorie WTA 1000 cu o compatrioată, Gabriela Ruse (92 WTA).

Halep și Ruse au primit un wildcard din partea organizatorilor pentru a putea participa pe tabloul de dublu.

În primul tur al competiției, cele două sportive din România se vor duela cu perechea Darija Jurak/Andreja Klepac (Croaţia/Slovenia), cap de serie numărul 7.

Este pentru prima dată începând din luna martie a acestui an când Simona Halep va participa într-o probă de dublu. Atunci, sportiva noastră a făcut pereche cu Angelique Kerber la turneul de la Miami.

Turneul de la Indian Wells se desfășura de obicei în luna martie, dar anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19, iar în acest an s-a amânat până în octombrie.

BNP Paribas Open, turneu de categorie "WTA 1000", are loc pe "hard" între 6-17 octombrie la Indian Wells (California) și este dotat cu premii în valoare de 8.761.725 de dolari.

Indian Wells: Traseul virtual al Simonei Halep - Adversare de calibru, Emma Răducanu în turul al treilea

Simona Halep, traseul virtual de la Indian Wells 2021

Simona Halep va începe ediția din 2021 de la Indian Wells cu un meci cu învingătoarea duelului dintre Marta Kostyuk și Shuai Zhang. Dacă va obține calificarea în turul al treilea, atunci pentru sportiva noastră sunt șanse mari să vină un meci de gală, așteptat de toată lumea: confruntarea cu Emma Răducanu.

Turul I - Liber

Turul II: Marta Kostyuk / Shuai Zhang

Turul III - Emma Răducanu

Optimi: Petra Kvitova / Victoria Azarenka

Sferturi - Elina Svitolina / Jessica Pegula / Elise Mertens

Semifinale: Iga Swiatek / Belinda Bencic / Anastasia Pavlychenkova / Elena Rybakina / Leylah Fernandez

Finală - Karolina Pliskova / Garbine Muguruza / Maria Sakkari / Bianca Andreescu / Barbora Krejcikova / Ons Jabeur / Angelique Kerber / Cori Gauff.