Știrea zilei din tenis este furnizată de Emma Răducanu, jucătoarea momentului din circuitul mondial. Astfel, britanica a decis să se despartă de antrenorul Andrew Richardson, cel care i-a fost alături la US Open, acolo unde jucătoarea de 18 ani a furnizat o surpriză uriașă: venită din calificări, a cucerit trofeul pe Arthur Ashe.

Emma RaducanuFoto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Jurnaliștii de la Tennis Head vorbesc despre faptul că Emma își dorește un antrenor cu experiență mare în circuitul mondial. Conform sursei citate, Darren Cahill este în capul listei, putând fi o variantă foarte bună pentru tânăra britanică.

"Simt că mă aflu într-un moment al carierei în care am nevoie de cineva cu mare experiență la nivel înalt în circuitul WTA. Caut o persoană care să știe ce presupune munca la cel mai înalt nivel.

Mai ales acum, când mă aflu la început de drum și când am mare nevoie de cineva care să mă ghideze și care să fi trecut deja prin asta" - Emma Răducanu.

Pe lista celor de la Tennis Head se află următoarele nume importante din tenisul mondial:

Darren Cahill (tocmai s-a despărțit de Simona Halep după șase sezoane împreună), Greg Rusedski, Tim Henman, Nigel Sears, Ivan Lendl, Andrew Bettles și chiar Patrick Mouratoglou.

Emma Răducanu și Andrew Richardson se cunosc din perioada în care sportiva avea 11 ani, ei întâlnindu-se la Bromley Tennis Centre. De atunci au păstrat legătura, iar vârful colaborării de doar câteva săptămâni a fost atins la US Open, acolo unde britanica a cucerit trofeul.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO FOTO Emma Răducanu, meci special de tenis cu Kate Middleton, Ducesa de Cambridge