Ilie Năstase este recunoscut pentru unele derapaje verbale pe care le are în spațiul public. După succesul de la US Open al Emmei Răducanu, Ilie Năstase a fost solicitat pentru a intra în direct la o emisiune sportivă, unde l-a jignit pe jurnalistul Grigore Cartianu.

Ilie NastaseFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Fostul tenismen român a intrat în direct la emisiunea „Realitatea Sportivă” pentru a comenta succesul Emmei Răducanu. Discuția nu s-a îndreptat deloc spre sportiva cu origini românești și titlul obținut la US Open.

Ilie Năstase a observat că în platou se află Grigore Cartianu, cu care nu are o relație bună de când jurnalistul a dezvăluit în mai multe articole modul în care fostul jucător de tenis ar fi primit baza "Voința" de la statul român.

Intrat în direct, Năstase a început să-l jignească pe Cartianu: "Nu intru! Văd că aveți un personaj acolo, nu discut. Doi neuroni are el, nu eu! Întrebați-l pe el, se pricepe și la tenis, și la fotbal, și la politică. Eu nu știu ce a făcut omul ăsta în viața lui, eu știu ce am făcut. Este un escroc care nu se spală. E murdar la gură, de ce îl aduceți? Eu să mă împac cu ăsta? Doamne ferește!"

Jurnalistul Cartianu a replicat și el spunându-i că măcar el nu este condamnat penal pentru că a condus beat. Moderatorul a reușit să calmeze spiritele, iar Năstase a răspuns întrebărilor legate de noua câștigătoare a US Open.

Ultimul derapaj al lui Ilie Năstase data din februarie 2021, când a intervenit în conflictul dintre Ion Țiriac și familia Serenei Williams. Fostul sportiv ajuns la 75 de ani declarase că Serena Williams este bărbatul în casă, nu soțul ei.

Sursa video: Realitatea TV