Organizatorii de la Indian Wells au anunțat miercuri lista participantelor la turneu. Serena Williams nu se află printre jucătoarele așteptate la competiție, în timp ce Naomi Osaka, care a anunțat că nu știe când va mai juca tenis, este printre capii de serie.

Serena WilliamsFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

BNP Paribas Open urmează să aibă loc între 4 și 17 octombrie 2021 la Indian Wells Tennis Garden. Turneul se desfășura de obicei în martie, dar anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19, iar în acest an s-a amânat până în luna octombrie.

Miercuri, organizatorii au făcut publică lista participantelor, iar Serena Williams nu se află pe ea. Sportiva americană s-a retras și de la US Open, nefiind refăcută complet după accidentarea suferită la tendon.

Naomi Osaka, eliminată în turul trei la US Open de revelația Leylah Fernandez, declarase după înfrângere că nu știe când va mai juca tenis. Cu toate acestea, ea se află pe lista jucătoarelor care vor evolua la Indian Wells. Nipona a câștigat turneul în 2018, dar participarea ei la actuala ediție rămâne încă o necunoscută.

Pe lista feminină de la BNP Paribas Open se află și Simona Halep, Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka, Karolina Pliskova, Elina Svitolina sau Barbora Krejcikova.

Lista masculină a turneului include toate numele mari prezente și la US Open: Novak Djokovic, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev sau Matteo Berrettini.