Jucătoarea americană de tenis Shelby Rogers a declarat că se așteaptă să primească „9 milioane de amenințări cu moartea” după eliminarea în turul 4 al US Open de către Emma Răducanu, relatează CNN.

Shelby RogersFoto: Ed JONES / AFP / Profimedia

Rogers a pierdut partida cu 2-6 1-6 la doar două zile după o victorie spectaculoasă în fața numărului 1 mondial, Ashleigh Barty, afirmând că a avut probleme să se reseteze mental după meciul respectiv.

„În mod evident, apreciez să fiu în centrul atenției în acele momente dar apoi vine ziua de azi și voi avea 9 milioane de amenințări cu moartea și alte cele”, a declarat jucătoarea americană.

„Este foarte polarizator, de la o extremă la cealaltă foarte rapid. În acest moment al carierei mele aș zice că m-am obișnuit cu asta. Dar este puțin spus să zic că nu este ușor”, a adăugat Rogers.

Sâmbătă, compatrioata lui Rogers, Sloane Stephens, a relatat că a primit peste 2.000 de mesaje în care era amenințată și acuzată pentru înfrângerea în fața Angeliquei Kerber în turul 4 de la US Open.

Stephens a arătat mai multe mesaje despre care a spus că le-a primit pe Instagram, unele din acestea conținând amenințări cu violență fizică. „Mi-aș dori într-un fel ca social media să nu existe”, a spus aceasta.

Întrebată de jurnaliști despre relatarea lui Stephens, Shelby Rogers a declarat că „aici suntem. Este o parte mare din marketing acum, avem contracte, trebuie să postăm anumite lucruri. Nu știu, probabil v-ați putea uita pe profilul meu chiar acum și sunt probabil o scroafă grasă și alte cuvinte pe care nu le pot reproduce”.

„Încerci să nu pui la suflet și este un aspect nefericit al oricărui sport și uneori te afectează”, a mai spus jucătoarea de tenis.

Citește și: