A părăsit US Openul în turul al treilea, nereușind să-și apere titlul cucerit anul trecut. Naomi Osaka a făcut o criză de nervi pe teren, a dat cu racheta de pământ, iar la conferința de presă a făcut un anunț care a surprins toată asistența.

Naomi Osaka si-a varsta nervii pe rachetaFoto: Ed JONES / AFP / Profimedia

Întrebată de jurnaliștii prezenți în sală ce planuri are după înfrângerea de la US Open, Osaka i-a surprins pe toți cu răspunsul oferit. Asiatica a izbucnit în lacrimi și a spus că nu știe când va mai juca tenis.

Osaka: Nu știu când voi mai juca tenis

"Ca să fiu sinceră, simt că sunt într-un punct în viață în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac în continuare. Nu știu când o să mai joc tenis, care e următorul meu meci.

Cred că voi lua o pauză pentru o vreme. În ultima vreme când câștig nu mai simt nicio bucurie. Mă simt ușurată, atâta tot.

Când pierd mă simt foarte tristă. Nu cred că asta e normal. Vreau să mă distanțez de aceste stări" - Naomi Osaka la conferința de presă, citată de Eurosport.

Favorită numărul trei, Osaka a condus cu 1-0 la seturi și a avut break în față și în cel de-al doilea (a servit la 6-5 pentru a închide partida).

Nu a fost însă suficient, iar Leylah Fernandez a reușit să întoarcă soarta disputei.

După un meci de două ore și 4 minute, jucătoarea din Canada (19 ani) s-a impus în trei seturi, scor 5-7, 7-6(2), 6-4.

VIDEO Surpriză de proporții la US Open: Naomi Osaka, eliminată în turul trei de ocupanta locului 73 WTA