Stefanos Tsitsipas nu se dezminte: acuzat de Andy Murray că trișează, al treilea favorit al competiției de la Flushing Meadows a luat o pauză de opt minute și în timpul partidei din turul al doilea.

Stefanos TsitsipasFoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Grecul s-a calificat, miercuri, în turul trei la US Open, după ce l-a învins în patru seturi pe francezul Adrian Mannarino (44 ATP), scor 6-3, 6-4, (4)6-7, 6-0.

În cele două ore şi 44 de minute de joc, grecul a reuşit din nou să-şi enerveze adversarul şi publicul, când, după ce a pierdut al treilea set, a plecat la vestiare să se schimbe.

De această dată, Tsitsipas şi-a luat o pungă transparentă în care se aflau lucrurile sale şi a revenit fără aceasta, pentru a pune astfel capăt suspiciunilor legate de pauzele sale dese, scrie News.ro. Stefanos s-a mișcat mult mai bine în setul al patrulea și s-a impus cu 6-0.

Rezumatul partidei dintre Tsitsipas și Mannarino:

În turul trei, Stefanos Tsitsipas se va duela cu spaniolul Carlos Alcaraz (55 ATP), care a trecut de francezul Arthur Rinderknech (83 ATP), scor 7-6(6), 4-6, 6-1, 6-4.

Mai multe meciuri de la US Open, între care şi cele de dublu în care ar fi trebuit să evolueze perechile Horia Tecău/Kevin Krawietz şi Monica Niculescu/Gabriela Ruse, au fost amânate din cauza unei furtuni la New York.

Citește și:

VIDEO Scandal la US Open după un meci fantastic de cinci seturi: Andy Murray îl acuză pe Stefanos Tsitsipas că a trișat

Cum îl ironizează Andy Murray pe Stefanos Tsitsipas după pauza lungă de toaletă luată la US Open

Dominic Thiem intervine în scandalul dintre Andy Murray și Stefanos Tsitsipas - Părerea surprinzătoare a campionului de la US Open