​După ce Roger Federer și Novak Djokovic au anunțat că nu vor participa la competiția de la Cincinnati, turneul de categorie "ATP 1.000" a mai pierdut un nume foarte important: ibericul Rafael Nadal.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nadal a renunțat marți și la turneul de la Torontodeclarând că se confruntă de câteva luni cu dureri la piciorul stâng, iar acestea l-au împiedicat chiar să se antreneze timp de 20 de zile.

Nadal nu a luat startul la Wimbledon şi la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări la picior, iar la revenire nu a reușit să treacă de optimi la Washington.

Novak Djokovic și-a anunțat, marți, retragerea de la Cincinnati. Sârbul a inovcat timpul prea scurt de recuperare după participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a suferit o accidentare la umăr.

În urmă cu câteva zile, Roger Federer a anunţat că nu va participa la turneele Masters 1.000 de la Toronto şi Cincinnati, preferând să se concentreze asupra Openului Statelor Unite de la Flushing Meadows.

Turneul de la Cincinnati va avea loc pe între 15-22 august, în timp ce US Open se va desfășura între 30 august și 12 septembrie. Novak Djokovic este câștigătorul ultimei ediții de la Cincinnati, în timp ce Dominic Thiem a cucerit ultima ediție a US Open.