Serena Williams (20 WTA) și Sofia Kenin (4 WTA) au anunțat că nu vor participa la "Western & Southern Open" de la Cincinnati. Nici Venus Williams (112 WTA) nu va fi prezentă la turneul de categorie Premier 5.

Serena WilliamsFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

”Din păcate, nu voi participa la turneul de la Cincinnati pentru că încă mă refac după accidentarea la picior de la Wimbledon”, a anunțat Serena Williams, de două ori câștigătoare a turneului.

Serena Williams a fost nevoită să se retragă în primul tur la Wimbledon din cauza unei accidentări. Venus Williams a anunțat și ea că nu va participa la Cincinnati, potrivit Reuters.

Numărul patru mondial, Sofia Kenin a declarat și ea forfait pentru "Western & Southern Open", în speranța că va putea participa la US Open (30 august - 12 septembrie).

Turneul va avea la start jucătoare de top precum Ashleigh Barty (1 WTA) sau Naomi Osaka (2 WTA).

Simona Halep va evolua la Cincinnati în al doilea tur cu câștigătoarea dintre Ekaterina Alexandrova și Carla Suarez Navarro.

"Western & Southern Open" are loc la Cincinnati, face parte din categoria Premier 5, are premii totale în valoare de $2,944,486 și se dispută în perioada 12-18 august. Pe tabloul principal sunt 64 de jucătoare, iar suprafața de joc este hard.