Fosta număr 1 mondial Garbine Muguruza s-a îndrăgostit pur și simplu de România iar la începutul lunii iulie a vizitat din nou țara noastră. Prietena cea mai bună a sportivei a făcut-o atât de atașată de aceste locuri, iar sportiva din Spania a povestit cum a ajuns în România și nu numai.

HotNews.roFoto: Hotnews

Garbine Muguruza a petrecut cinci zile de vis în țara noastră la începutul lunii iulie. Prietena cea mai bună a tenismenei este româncă iar sportiva a povestit că a vizitat țara noastră de cinci ori.

Campioană la Roland Garros în 2016 și la Wimbledon în 2017, Muguruza a vizitat mai întâi în România Parcul Naţional Piatra Craiului.

De asemenea, sportiva de 27 de ani a fost şi la Peştera Dâmbovicioara şi a postat un filmuleţ în care ascultă melodia lui Puya, "Undeva în Balcani".

Garbine s-a arătat impresionată și deCastelul Bran: "Castelul Bran aparține ziua Reginei Maria, iar noaptea Contelui Dracula". Ulterior, sportiva a participat la Fundata la aniversarea celei mai bune prietene.

Într-un interviu acordat Adevărul, fosta număr 1 mondial a vorbit despre afinitatea ei față de România.

Garbine Muguruza, îndrăgostită de România

  • "Am fost de cinci ori în România! Nu am aflat de zonele turistice de la Halep sau de la alte jucătoare din România, dar toate sunt foarte amabile. Totul a început când participam la concursuri în România, iar cum prietena mea cea mai bună este din România. Mereu am avut o mică atracţie către această ţară. Fundata am descoperit-o pentru că aici se află casa familiei prietenei mele, iar eu sunt foarte apropiată de ei. Este o casă minunată la munte în care eu am vrut să mă deconectez”, susține tenismena.
  • Despre oamenii din România, Muguruza a avut cuvinte de laudă: "Oameni modeşti, care muncesc din greu şi care reuşesc să-ţi arate că sunt fericiţi că ai venit să le vizitezi ţara, cel puţin aşa m-am simţit eu. Mi-a plăcut şi faptul că România are puţin din toate. Este o ţară foarte, foarte mare din care încă mai am multe de văzut, dar am putut să văd munţii, oraşul Bucureşti, plaja din Mamaia şi Constanţa, un oraş foarte frumos”.
  • ”Despre Nadia Comăneci am auzit multe atunci când eram mică, mama mea mereu îmi spunea: <>, era femeia perfectă. În minte îmi vin amintirile de la experienţele petrecute în România, plajele pe care le-am văzut, oamenii. Mereu am avut mulţi prieteni români care au vorbit spaniolă, persoane distractive. Îmi place mult şi muzica. Am ascultat multe hituri foarte bune, melodii de vară care îmi plac foarte mult", a mai spus Garbine Muguruza, care a mărturisit și ce mâncăruri îi plac din România: "Prăjiturelele de la Măgura, gemul făcut în casă, brânza telemea de oaie şi într-una din zile am făcut un grătar în aer liber cu mai multe feluri de carne şi mici".