Se fac investigații după cel puțin două meciuri de la Wimbledon pentru că ar fi fost „aranjate”, conform ziarului german Die Welt. Investigațiile au fost demarate după ce s-au făcut pariuri foarte specifice și suspecte la meciuri care au avut loc în iulie, informează CBS Sports.

The Championships, terenul centralFoto: Wikipedia

Conform informațiilor, un meci de dublu bărbați din primul tur a stârnit bănuieli. S-au făcut pariuri mari, la intervale neregulate, împotriva dublului favorit. Acesta a câștigat primul set, mărindu-și șansele de victorie, dar le-a pierdut pe următoarele trei.

Al doilea meci a fost unul de simplu al unui jucător german. După al doilea set s-au făcut pariuri „extrem de mari” pe scor și pe număr de servicii. Toate aceste pariuri s-au dovedit câștigătoare.

International Tennis Integrity Agency (ITIA) nu a făcut publice informații privind investigațiile de trucare a acestor meciuri. ITIA a primit din ianuarie 34 de rapoarte diferite despre meciuri ciudate.

Nu este prima oară când trucarea de meciuri este investigată la un turneu de Grand Slam. Jucătoarea Iana Sizikova din Rusia a fost arestată după astfel de acuzații în timpul turneului de la Roland Garros din iunie.