​Nu a participat la Bad Homburg, iar până la startul celui de-al treilea Grand Slam al sezonului mai sunt doar câteva zile. Simona Halep a revenit pe centralul de la Wimbledon la aproape doi ani distanță după ce impresiona în finala contra Serenei Williams.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aflată la Londra, Halep a postat o imagine pe rețelele sociale de pe arena centrală de la All England Club.

Simona a rămas impresionată de splendoarea verdelui londonez și de amintirile de la ultima participare, iar reacția a fost una pe măsură: "No words needed" (Nu e nevoie de cuvinte).

Postarea lui Darren Cahill

Rămâne de văzut dacă Simona va putea lua startul la Wimbledon (este campioana en-titre) fără să dispute vreun meci pregătitor pe iarbă.

Simona Halep a abandonat în turul al doilea al turneului de la Roma (de categorie WTA 1000), deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a simțit dureri la gamba piciorului stâng, a cerut îngrijiri medicale, și a părăsit "Grand Stand Arena" cu lacrimi în ochi și şchiopătând.

Miza sezonului: Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep a anunțat încă de la finalul anului 2019 că principalul său obiectiv este câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice. Dacă nu va putea fi pe teren la Wimbledon (28 iunie - 11 iulie), Simona va avea mai mult timp de recuperare pentru Tokyo (24 - 31 iulie).