Organizatorii de la US Open au anunțat că ultimul Grand Slam al anului, care se va desfășura în perioada 30 august - 12 septembrie, va avea loc cu tribune pline la toate meciurile competiției.

US Open, logoFoto: usopen.org

Federaţia americană de tenis (USTA), organizatoarea turneului, a anunţat joi că toate biletele pentru această competiţie vor fi puse în vânzare în cursul lunii iulie, conform Associated Press.

"Suntem optimişti în privinţa posibilităţii de a-i primi pe toţi fanii noştri la finele lunii august", au precizat organizatorii pe site-ul oficial al turneului newyorkez, care anul trecut s-a desfăşurată cu porţile închise, din cauza pandemiei.

La ediţia 2019 a turneului US Open au fost prezenţi peste 700.000 de spectatori în total la meciurile de pe terenurile de la Flushing Meadows.

Săptămâna aceasta, organizatorii turneului pe iarbă de la Wimbledon, care va debuta pe 28 iunie, au anunţat că publicul va avea acces în tribune până la o capacitate de 50%, iar finalele de simplu se vor disputa cu tribunele pline, pe terenul central. Ediţia de anul trecut de la Wimbledon a fost anulată din cauza pandemiei, potrivit Agerpres.