Simona Halep este pregătită să revină pe teren după accidentarea suferită la Roma. În primele fotografii realizate anul acesta pe iarbă, sportiva noastră poate fi văzută alături de ambii antrenori: Daniel Dobre și Darren Cahill.

Daniel Dobre, Simona Halep si Darren CahillFoto: Simona Halep / Facebook

"Am revenit pe iarbă și este un sentiment minunat", a scris Halep, pe Facebook.

Săptămâna viitoare, Simona Halep va participa la turneul de la "Bad Homburg" (20-26 iunie) înainte de a încerca să-și apere titlul de la Wimbledon (28 iunie - 10 iulie).

Alături de Daniel Dobre, Simona Halep a triumfat la All England Club după o finală memorabilă: a învins-o categoric pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Chiar dacă nu se afla în echipa sportivei noastre la acel moment, Darren Cahill o ajuta cu sfaturi.

"Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic. Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledon-ul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată", a spus Simona la plecarea spre Bad Homburg, potrivit Eurosport.

Simona Halep, primul antrenament pe iarbă după titlul cucerit la Wimbledon:

*sursă: Instagram - Simona Halep