Obligați să părăsească arena Philippe Chatrier din cauza orei de carantină, iubitorii tenisului au încercat din răsputeri să găsească soluții pentru a vedea finalul partidei dintre Novak Djokovic și Matteo Berrettini. Unul dintre spectatori, mai creativ, s-a întins între două rânduri de scaune refuzând să își părăsească ascunzătoarea.

Spectatorul si ascunzatoarea perfectaFoto: Captura video - ESPN Tenis

Organizatorii turneului de la Roland Garros au fost însă nevoiți să întrerupă disputa dintre Novak Djokovic și Matteo Berrettini pentru că spectatorii au refuzat să părăsească arena la ora 23:00, oră după care circulația persoanelor este interzisă în Franța din cauza pandemiei de coronavirus (după ce anterior termenul limită era ora 19:00).

În setul al patrulea al confruntării, la scorul de 6-3, 6-2, (5)6-7, 3-2 pentru sârb, jocul a fost întrerupt în fluierăturile spectatorilor. Pentru că aceștia nu doreau să respecte protocolul și să părăsească tribunele, Djokovic și Berrettini au fost nevoiți să iasă de pe teren timp de 20 de minute.

Novak Djokovic s-a calificat, miercuri, în semifinalele de la Roland Garros, unde îl va întâlni pe rivalul Rafael Nadal. Sârbul a trecut în sferturi de italianul Matteo Berrettini (9 ATP), scor 6-3, 6-2, (5)6-7, 7-5, după trei ore și 25 de minute de joc, iarreacția lui din finalul partidei a devenit virală pe internet.