Simona Halep a anunțat marți, prin intermediul Facebook, că va participa la turneul de la ”Bad Homburg” (20-26 iunie). Va fi prima competiție a sportivei din România după accidentarea suferită la Roma.

Simona HalepFoto: Rob Prange / Zuma Press / Profimedia

Tenismena Simona Halep a postat un video pe Facebook în care a anunțat că va participa la prima ediție a turneului ”Bad Homburg” (20-26 iunie). Ea a adăugat că abia așteaptă să joace în fața fanilor prezenți în tribune.

Desfășurat în Germania, pe iarbă, turneul de categoria ”WTA 250” se află la prima ediție. Competiția va avea premii totale în valoare de 235.000 de dolari și este un turneu de pregătire în vederea Wimbledonului (28 iunie - 11 iulie).

Simona Halep a abandonat în turul al doilea al turneului de la Roma (de categorie WTA 1000), deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a simțit dureri la gamba piciorului stâng, a cerut îngrijiri medicale, și a părăsit "Grand Stand Arena" cu lacrimi în ochi și şchiopătând.

Simona Halep a anunțat încă de lafinalul anului 2019 că principalul său obiectiv este câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice (24 - 31 iulie), dar se pare că este decisă să nu rateze nici Wimbledon.