Mihaela Buzărnescu și-a vândut scump pielea contra Serenei Williams, sportiva noastră reușind unul dintre cele mai bune meciuri din acest an. La finalul disputei, americanca a lăudat-o pe Miki și a scos în evidență un punct spectaculos care a fost câștigat de româncă.

Serena Williams si Mihaela BuzarnescuFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Serena este în turul trei la Roland Garros, dar după un meci de luptă contra Mihaelei. Americanca s-a impus după două ore și 5 minute, scor 6-3, 5-7, 6-1.

La finalul duelului, Serena a lăudat-o pe Miki.

"Adversara mea a jucat bine. Și eu am jucat bine. Ea a avut foarte multe lovituri direct câștigătoare, iar acel punct a fost atât de lung (n.r. raliul meciului, unul care i-a revenit Mihaelei)

A fost distractiv pe teren. E tare plăcut atunci când te bucuri de job-ul tău și zâmbești când ești la muncă. E ceva rar pentru mine. Îmi iubesc job-ul, dar nu zâmbesc prea mult pe teren. Sunt foarte încântată să fiu aici (n.r. la Paris)" - Serena Williams.

De știut:

  • În turul al treilea, Serena Williams o va întâlni pe compatrioata sa Danielle Collins (50 WTA), care a trecut de Anhelina Kalinina (139 WTA), scor 6-0, 6-2.
  • Pentru parcursul de la Paris, Mihaela va primi 84.000 de euro şi 70 de puncte WTA.

Turneul de la Roland Garros se dispută în perioada 30 mai - 13 iunie, are premii totale în valoare de €34.367.215, iar aceasta este ediția cu numărul 125. Campionii en-titre sunt Iga Swiatek și Rafael Nadal (de 13 ori câștigător la Paris).

Punctul la care face referire Serena Williams:

Rezumatul partidei dintre Serena și Mihaela:

Sursa video: Eurosport