​Organizatorii de la Roland Garros au anunțat programul zilei de miercuri, 2 iunie. În turul doi, România va fi reprezentată de Mihaela Buzărnescu (meci de gală cu Serena Williams) și Sorana Cîrstea (duel cu Martina Trevisan) pe tabloul de simplu, în timp ce Raluca Olaru și Andreea Mitu vor juca în prima rundă a probei de dublu.

Roland GarrosFoto: rolandgarros.com

Meciurile Mihaela Buzărnescu vs Serena Williams și Sorana Cîrstea vs Martina Trevisan vor fi transmise LiveText pe HotNews.ro.

Philippe Chatrier

Conform programului oficial, meciul dintre Mihaela Buzărnescu și Serena Williams va fi al treilea al zilei de pe această arenă, după Tan vs Vondrousova și Khachanov vs Nishikori. Confruntarea nu va începe mai devreme de ora 17:00 (ora României).

Terenul 12

Ziua de tenis pe această arenă va începe cu meciul Soranei Cîrstea. Sportiva noastră o va întâlni în turul al doilea pe italianca Martina Trevisan (97 WTA), de la ora 12:00.

Terenul 3

În al doilea meci al zilei de pe acest teren, perechea Raluca Olaru/Nadiia Kichenkok (România/Ucraina) se va duela cu echipa Lyudmyla Kichenok/Arina Rodionova (Ucraina/Australia). Partida va începe în jurul orei 13:30.

Terenul 11

În prima confruntare de pe această arenă (de la ora 12:00), echipa Andreea Mitu/Yulia Putintseva (România/Kazakhstan) se va confrunta cu Alicja Rosolska/Coco Vandeweghe (Polonia/SUA).

Turneul de la Roland Garros se dispută în perioada 30 mai - 13 iunie, are premii totale în valoare de €34.367.215, iar aceasta este ediția cu numărul 125. Campionii en-titre sunt Iga Swiatek și Rafael Nadal (de 13 ori câștigător la Paris).