Organizatorii de la Roland Garros au anunțat programul zilei de luni, 31 mai. România va fi reprezentantă pe tabloul feminin de simplu de Irina Begu (meci de gală cu Serena Williams), Sorana Cîrstea (duel cu Johanna Konta) și Mihaela Buzărnescu (partidă cu Arantxa Rus).

Roland Garros 2021Foto: rolandgarros.com

Când vor avea loc meciurile Irinei Begu, Soranei Cîrstea și Mihaelei Buzărnescu

Conform programului oficial, meciul dintre Irina Begu și Serena Williams va fi ultimul al zilei de pe Philippe Chatrier. Începând de la această ediție, turneul parizian va avea sesiune de noapte, iar duelul dintre Irina și Serena nu va începe mai devreme de ora 22:00 (ora României).

Apoi, pe Terenul 6 se vor duela Sorana Cîrstea și Johanna Konta. Va fi meciul al treilea al zilei, după Bertens vs Hercog și Norrie vs Fratangelo. Ar putea începe undeva în jurul orei 16:00.

De asemenea, pe Terenul 12, în ultimul meci al zilei, se vor întâlni Mihaela Buzărnescu și Arantxa Rus. Ar putea începe undeva la ora 16:30~17:00.

Programul zilei de luni, 31 mai, de la Roland Garros:

Turneul de la Roland Garros se dispută în perioada 30 mai - 13 iunie, are premii totale în valoare de €34.367.215, iar aceasta este ediția cu numărul 125. Campionii en-titre sunt Iga Swiatek și Rafael Nadal (de 13 ori câștigător la Paris).