Nu a mai jucat de la Doha, iar săptămânile de așteptare au luat sfârșit pentru fanii lui Roger Federer. Marele campion elvețian va putea fi văzut la turneul de la Geneva. Revenirea va avea loc marți, împotriva ibericului Pablo Andujar (75 ATP).

Roger FedererFoto: Samer Al-Rejjal / AFP / Profimedia

A pierdut contra lui Nikoloz Basilashvili la Doha, iar apoi a decis să revină pe terenurile de antrenament pentru a pregăti cum se cuvine restul sezonului.

Marele moment a venit: Roger Federer va reveni pe teren, de această dată pe zgură. Pe centralul turneului de la Geneva campionul elvețian îl va întâlni pe Pablo Andujar.

Va fi primul meci în care Roger și Pablo vor fi adversari în circuitul ATP.

De știut:

  • Duelul dintre Federer și Andujar va începe undeva după ora 16:00 (ora României). Este al treilea meci al zilei de pe arena centrală.
  • Turneul de la Geneva va putea fi urmărit în România pe Look Sport +.
  • Următoarea competiție unde Federer va participa va fi Roland Garros (30 mai - 13 iunie).
  • Pe 8 august, Roger Federer va împlini 40 de ani.

"Gonet Geneva Open" se dispută pe zgură, în perioada 16-22 mai, face parte din categoria "250" și are premii totale în valoare de €481.270. Are loc la Parc des Eaux-Vives, cel mai vechi și mai mare centru de tenis din Elveția. Ultimul campion este Alexander Zverev (2019). Primii patru favoriți sunt, în ordine, Roger Federer, Denis Shapovalov, Casper Ruud și Grigor Dimitrov.