Karolina Pliskova, cap de serie numărul șase, a părăsit turneul ”WTA 1000” de la Madrid, în turul al doilea. Cehoica a fost învinsă în două seturi de Anastasia Pavlyuchenkova, numărul 41 mondial.

Karolina PliskovaFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rusoaica Pavlyuchenkova a învins-o pe Karolina Pliskova (9 WTA) în două seturi, 6-0, 7-5. Meciul a durat o oră și 14 minute.

Dacă primul set a fost câștigat fără drept de apel de Pavlyuchenkova, al doilea a fost mult mai echilibrat. A șasea favorită a turneului părea că va reveni în meci, dar în cele din urmă a cedat și setul al doilea și a părăsit competiția patronată de Ion Țiriac.

Tot duminică, Naomi Osaka a fost învinsă de Karolina Muchova (20 WTA), care s-a impus în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-1. Nipona era a doua favorită a turneului de la Madrid, făcând parte și jumătatea de tablou pe care se află Simona Halep.

Mutua Madrid Open are loc în perioada 29 aprilie - 8 mai. Face parte din categoria "WTA 1.000" și se dispută pe zgură. Ultima campioană (n.r. din 2019) este Kiki Bertens, ea trecând în finală de Simona Halep (6-4, 6-4). Jucătoarea noastră a câștigat trofeul la Caja Magica în două rânduri: 2016 și 2017.

Competiția este patronată de Ion Țiriac, iar în România întrecerea este LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Digisport.

Te-ar putea interesa și: