ATP Barcelona: Fabio Fognini, descalificat în turul secund - Italianul a înjurat un arbitru de linie

de Silviu Dumitru     HotNews.ro
Miercuri, 21 aprilie 2021, 19:27 Sport | Tenis


Fabio Fognini
Foto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia
Fabio Fognini a fost descalificat în turul secund al turneului de la Barcelona, după ce a abuzat verbal un arbitru de linie.

Condus cu 6-0, 4-4 de Bernabe Zapata Miralles (Spania, 147 ATP), Fognini a înjurat un arbitru de linie și a fost descalificat pentru comportament nesportiv.

Potrivit France24, Fognini se află printre puținii jucători care au fost descalificați în timpul unui meci. Cel mai cunoscut incident l-a avut în prim-plan pe Novak Djokovic, care a fost eliminat de la US Open 2020 pentru că a lovit cu mingea o arbitră de linie.

În 2017, Denis Shapovalov a lovit arbitrul de scaun cu o minge în timpul disputei cu Kyle Edmund (Cupa Davis). De asemenea, Nick Kyrgios a părăsit turneul de la Roma, în 2019, după ce a aruncat cu un scaun pe teren.

Fognini, locul 27 ATP, nu se află la prima descalificare. La US Open 2017, italianul a înjurat-o pe arbitra de scaun în primul tur și a fost eliminat și amendat cu 24.000 de euro.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















2231 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    de ce nu (Miercuri, 21 aprilie 2021, 21:41)

    Jeta [utilizator]

    De ce nu a fost descalificata perechea fratilor Tsitsipas in meciul cu Tecau?? Au aratat acelasi comportament!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by