După ce Simona Halep a anunțat că nu va putea juca pentru România împotriva Italiei (baraj pentru Grupa Mondială), Monica Niculescu (antrenorul jucător) a mai primit o veste proastă: Patricia Țig s-a accidentat și nu va evolua în duelul din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca (16-17 aprilie).

Patricia TigFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Patricia Țig, jucătoare convocată în echipa României pentru meciul cu Italia, din cadrul "Billie Jean King cup", a anunțat că este accidentată și, din păcate, nu poate participa la această întâlnire, se arată într-un comunicat al Federației Române de Tenis, remis, duminică, HotNews.ro.

Cum vor arăta cele două echipe:

România: Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA), Monica Niculescu (174 WTA la simplu şi 55 WTA la dublu), Gabriela Ruse (166 WTA).

Italia: Martina Trevisan (99 WTA), Jasmine Paolini (103 WTA), Elisabetta Cocciaretto (111 WTA), Giulia Gatto-Monticone (177 WTA), Bianca Turati (281 WTA).

Meciul contra Italiei face parte din play-off-ul Billie Jean King Cup by BNP Paribas, acesta fiind noul nume sub care se va desfășura Fed Cup.

Întâlnirea România - Italia de pe 16-17 aprilie va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și se va desfășura fără spectatori. Toate meciurile vor fi Livetext pe Hotnews și în direct pe Digisport.