Italia a anunțat jucătoarele cu care va ataca confruntarea împotriva României de pe 16-17 aprilie, din play-off-ul Fed Cup. Tathiana Garbin, căpitanul nejucător, nu se va putea baza pe principala jucătoare, bolnavă de Covid-19.

Camila GiorgiFoto: WALTER / Bestimage / Profimedia

Căpitanul nejucător al echipei Fed Cup a Italiei a anunțat jucătoarele convocate pentru întâlnirea de la Cluj contra României.

Camila Giorgi (locul 80 WTA) nu va putea reprezenta Italia la confruntarea de pe 16-17 aprilie din cauza faptului că a fost depistată pozitiv la Covid-19. Ea nu va face deplasarea la Cluj, conform Eurosport.

Lotul Italiei pentru meciurile contra României este următorul: Martina Trevisan (locul 99 WTA), Jasmine Polini (locul 103 WTA), Elisabetta Cocciaretto (locul 111 WTA), Giulia Gatto-Monticone (locul 177 WTA) și Bianca Turati (locul 281).

Noul căpitan jucător al României, Monica Niculescu, a anunțat și ea lotul pentru confruntarea cu Italia. Astfel, Simona Halep, Patricia Ţig, Irina Bara, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu sunt jucătoarele convocate pentru întâlnirea cu Italia de pe 16-17 aprilie, din play-off-ul Billie Jean King Cup.

Meciul contra Italiei face parte din play-off-ul Billie Jean King Cup by BNP Paribas, acesta fiind noul nume sub care se va desfășura Fed Cup.

Întâlnirea România - Italia de pe 16-17 aprilie va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și se va desfășura fără spectatori. Toate meciurile vor fi Livetext pe Hotnews și în direct pe Digisport.