După abandonul din finala de la Miami contra lui Ashleigh Barty, Bianca Andreescu a anunțat că nu va putea face parte din echipa Canadei pentru următorul meci de Fed Cup. Canadiencele înfruntă Serbia pe 16 și 17 aprilie, în deplasare.

Bianca AndreescuFoto: Michael Reaves / Getty images / Profimedia

Bianca Andreescu a fost nevoită să abandoneze în finala Turneului de la Miami, la 6-3 și 4-0 pentru Ashleigh Barty, după apariția unor probleme la gleznă.

Accidentările o urmăresc pe Andreescu încă de la Turneul Campioanelor din 2019. De atunci, Bianca a jucat foarte puțin, iar la Miami a fost prima ei finală după un lung șir de dificultăți fizice.

Ca urmare a problemelor de la gleznă, Bianca Andreescu a postat pe Instagram un mesaj prin care anunță că nu va putea reprezenta Canada pe 16 și 17 aprilie la meciurile din Bille Jean Cup (Fed Cup), potrivit sportsnet.

„Mă simt ușurată să spun că nu este o accidentare gravă, iar cu odihnă și pregătire mă voi întoarce cât de curând (...) Iubesc să reprezint Canada, așa că decizia (n.r. de a nu evolua în Fed Cup) nu a fost ușoară. Vreau să fiu 100% pregătită pentru restul sezonului”, a anunțat Bianca Andreescu.

Echipa feminină de tenis a Canadei va întâlni Serbia în deplasare, pe 16 și 17 aprilie, la Kraljevo, în cadrul Billie Jean Cup.

Te-ar putea interesa și: