​Nu a putut duce până la capăt pe teren finala turneului de la Miami, o nouă accidentare dându-i bătăi de cap. Bianca Andreescu a fost nevoită să abandoneze, iar ieșirea de pe teren a fost făcută cu ochii în lacrimi.

Bianca Andreescu, cu ochii in lacrimiFoto: Captura YouTube

La 6-3 și 4-0 pentru Ashleigh Barty, Bianca a decis să renunțe. Problema de la gleznă (căzuse cu doar câteva minute înainte) nu i-a permis să încheie finala de la Miami pe teren.

Este încă o problemă fizică pentru Andreescu, totul începând la Turneul Campioanelor, ediția din 2019. De la acel moment, sportiva care reprezintă Canada a jucat foarte puțin spre deloc.

Este păcat că un meci (nu doar o finală a unui turneu atât de important) trebuie să se încheie într-un asemenea mod. Trebuie însă scoasă în evidență supremația lui Barty, sportivă care se îndrepta oricum spre o victorie meritată.

Ce a spus Barty despre problemele Biancăi

"E crunt, da (n.r. ce i se întâmplă). Nu așa vreau să câștig un meci. Îmi pare rău pentru Bianca, a avut atât de multe accidentări, deși e foarte tânără. Sper să ne mai întâlnim și în viitor, tot în finale" - Ashleigh Barty, după încheierea finalei de la Miami.

De știut:

  • Începând de săptămâna viitoare, Bianca Andreescu va urca până pe locul 6 al ierarhiei WTA. Va fi un salt de trei poziții pentru ea, urmând să le depășească pe Aryna Sabalenka, Serena Williams și Karolina Pliskova.

Momentul în care Bianca Andreescu abandonează:

Aici poți vedea un rezumat al finalei de la Miami: