Darren Cahill a fost alături de Simona Halep la turneul de la Miami, iar pe Twitter a explicat de ce nu a reușit încă să se vaccineze. Antrenorul australian a precizat de asemenea și care este serul pentru care ar putea opta.

Simona Halep si Darren CahillFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

În vârstă de 55 de ani, Cahill a vorbit cu fanii pe contul personal de Twitter despre vaccinarea împotriva Covid-19.

Cu toate că încă nu s-a vaccinat, Darren este 100% pentru a o face.

"Sper într-o săptămână (n.r. să se vaccineze). Este dificil cu perioada de trei săptămâni dintre doze, ținând cont de cât de mult călătorim (n.r. în circuit). Nu voi ezita când va fi găsită o soluție.

Problema mare este că nu voi fi în SUA peste două săptămâni. Plimbatul dintr-o țară în alta îngreunează tot procesul. Dacă fac o doză, să zicem în SUA, nu știu dacă pe a doua o pot face, să zicem, în România, și dacă ea va fi recunoscută" - Darren Cahill.

Va veni în România

Australianul a spus unde se va afla în următoarea perioadă: în România. Darren va fi în țara noastră pentru a o ajuta pe Simona să se pregătească pentru sezonul european de zgură.

Cea mai la îndemână variantă pentru Cahill ar putea fi un vaccin Johnson & Johnson, cel care se face într-o singură doză. "Sună bine", a punctat australianul.

De asemenea, Darren a mai spus că fiul său, Benjamin, a primit primul vaccin al celor de la Pfizer.

Simona Halep s-a vaccinat deja împotriva Covid-19. Locul 3 WTA a primit rapelul chiar înainte de a pleca spre Miami. A fost vorba despre un ser al celor de la Pfizer.

Startul va fi dat la Stuttgart

Sezonul de zgură din 2021 va debuta la Stuttgart, acolo unde printre favorite se vor afla Ashleigh Barty, Simona Halep sau Karolina Pliskova.

"Porsche Tennis Grand Prix" va avea loc între 19-25 aprilie pe zgură în condiții indoor. Competiția face parte din categoria "WTA 500" și are premii în valoare totală de $565.530. Pe tabloul principal se vor afla la start 32 de jucătoare.

Ce a făcut Simona Halep de-a lungul timpului la Stuttgart:

2020 / Nu a avut loc din cauza pandemiei de Covid-19

2019 / Nu a participat

2018 / Sferturi: Coco Vandeweghe vs Simona Halep 6-4, 6-1

2017 / Semifinale: Laura Siegemund vs Simona Halep 6-4, 7-5

2016 / Turul 2: Laura Siegemund vs Simona Halep 6-1, 6-2

2015 / Semifinale: Caroline Wozniacki vs Simona Halep 5-7, 7-5, 6-2

2014 / Turul 2: Svetlana Kuznetsova vs Simona Halep 7-5, 7-6(4).