VIDEO Criză de nervi: Fost ocupant al locului 23 ATP, descalificat de la Acapulco

de L.V.A.     HotNews.ro
Marţi, 16 martie 2021, 14:02 Sport | Tenis


Dzumhur
Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Tenismenul bosniac Damir Dzumhur a refuzat să mai continue meciul său din turul doi al turneului ATP500 de la Acapulco, după ce s-a arătat vizibil nemulțumit de o decizie a arbitrului. Ca urmare, Dzumhur a fost descalificat.

Dzumhur, a cărui cea mai bună clasare a fost locul 23 ATP în 2018, și-a pierdut controlul în momentul în care mingea adversarului său, olandezul Botic van de Zandschulp, a fost declarată în teren de arbitrul de linie. Decizia a venit în contextul în care bosniacul servea la 5-5 și 40-40 în primul set.

La decizia arbitrului, bosniacul și-a aruncat furios racheta și a mers direct spre arbitrul de scaun pentru a-l trage la răspundere, informează Reuters.

Ulterior, Dzumhur a pierdut game-ul, iar scorul era 6-5 în favoarea adversarului. În continuare, tenismenul bozniac a continuat să comenteze și a fost sancționat de arbitrul de scaun pentru comportament nesportiv.

Revenit pentru al doilea set, Dzumhur a câștigat pe serviciul adversarului, dar a continuat comportamentul anterior. În acel moment, arbitrul de scaun l-a sancționat cu un punct.

Bosniacul și-a pierdut din nou cumpătul și și-a aruncat racheta în geantă, pentru ca mai apoi să bată pumnul cu van de Zandschulp, semn că nu va continua meciul.

Supervizorul a discutat în continuare cu Dzumhur, în timp ce adversarul părăsise deja terenul. ATP nu a comentat cu privire la evenimentul pe care Damir Dzumhur, actualul număr 125 ATP, l-a provocat.​







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















2054 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by