Eliminată în semifinale de la Australian Open, ​Serena Williams le-a transmis un mesaj suporterilor australieni, în care le mulţumşte pentru susţinerea pe care i-au acordat-o.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Pentru Melbourne şi fanii mei australieni: Astăzi nu a fost rezultatul ideal sau o performanţă, dar se întâmplă... Sunt atât de onorată să pot juca în faţa voastră. Pentru sprijinul vostru, pentru ovaţiile voastre, îmi doresc doar să fi putut face mai bine pentru voi, astăzi. Sunt pentru totdeauna îndatorată şi recunoscătore fiecăruia dintre voi. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă iubesc. Vă ador", a scris Williams, pe Instagram.

Japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în finala Australian Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe americanca Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10.

Osaka s-a impus după un meci care a durat o oră şi 15 minute şi va evolua în ultimul act al competiţiei de la Melbourne cu Jennifer Brady (SUA, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22), care a trecut de Karolina Muchova (Cehia, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 25), scor 6-4, 3-6, 6-4.

Citește și:

​VIDEO Naomi Osaka, în finală după ce a învins-o categoric pe Serena Williams

VIDEO Serena Williams, în lacrimi la conferinta de presă: "Dacă m-aș retrage, nu aș anunța pe nimeni"

VIDEO Jennifer Brady va juca prima finală de Grand Slam din carieră / Victorie în trei seturi cu Karolina Muchova

VIDEO Mâncarea grecească, secretul victoriei - Naomi Osaka, aproape de al patrulea titlu de Grand Slam

Naomi Osaka, noua șefă a tenisului feminin: "Nu are prea multe slăbiciuni"