Organizatorii de la Gippsland Trophy au anunțat programul zilei de miercuri (n.r. 3 februarie), una în care România va fi reprezentată de Simona Halep și Irina Begu.

Simona HalepFoto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

Cap de serie numărul unu, Simona se va duela cu Laura Siegemund (51 WTA). Nemțoaica o conduce pe Halep cu 2-1 în meciurile directe.

Confruntarea din optimi va fi al treilea meci de pe Margaret Arena, după alte două partide de simplu feminin (ziua de tenis începe pe această arenă la ora 02:00).

Halep vs Siegemund nu va începe mai devreme de ora 05:00, ora României. Meciul va fi LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Digisport 2.

Tot în aceeași fază a turneului, Irina Begu va da peste Johanna Konta (14 WTA, favorită numărul 5).

Duelul dintre cele două va fi al doilea de pe Terenul 7, după un meci de pe tabloul de simplu feminin. Ziua de tenis de pe această arenă va debuta la ora 01:30 (partida Irinei ar putea începe undeva în jurul orei 03:00).

Despre turneul de la Melbourne

"Gippsland Trophy" se dispută la Melbourne, în perioada 31 ianuarie - 6 februarie 2021. Competiția are loc pe hard, pe tabloul principal sunt 64 de sportive, iar premiile sunt în valoare totală de $565.530.

Halep este cap de serie numărul unu, iar pe lista favoritelor urmează Naomi Osaka (2), Elina Svitolina (3) și Aryna Sabalenka (4). Turneul australian face parte din categoria "500".