Simona Halep (2 WTA), cap de serie numărul 1, va juca direct în turul al doilea la turneul Gippsland Trophy de la Melbourne, urmând să o întâlnească pe rusoaica Anastasia Potapova (101 WTA).

HotNews.roFoto: Hotnews

Potapova (19 ani) a trecut în primul tur de Whitney Osuigwe (SUA / 162 WTA), scor 6-3, 6-0. Meciul a durat doar 51 de minute.

"Sunt foarte fericită să obțin prima mea victorie după operație, mai ales în Australia", a scris Potapova, după meciul cu Osuigwe.

  • Întâlnirea dintre Halep și Potapova va avea loc luni, nu înainte de ora 09:30 (ora României). Meciul se va disputa pe terenul Margaret Court din complexul Melbourne Park, fiind primul din sesiunea de seară.

Simona Halep și Anastasia Potapova nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.

Simona Halep, traseu virtual la Gippsland Trophy:

Turul I - liber

Turul II - Anastasia Potapova

Optimi: Laura Siegemund / Zarina Diyas / Destanee Aiava / Chloe Paquet

Sferturi: Iga Swiatek / Ekaterina Alexandrova

Semifinale: Aryna Sabalenka / Polona Hercog / Qiang Wang / Karolina Muchova

Finală: Naomi Osaka / Elina Svitolina.

"Gippsland Trophy" se dispută la Melbourne, în perioada 31 ianuarie - 6 februarie 2021. Competiția are loc pe hard, pe tabloul principal sunt 64 de sportive, iar premiile sunt în valoare totală de $565.530.

Halep este cap de serie numărul unu, iar pe lista favoritelor urmează Naomi Osaka (2), Elina Svitolina (3) și Aryna Sabalenka (4). Turneul australian face parte din categoria "500".

S-ar putea să te mai intereseze și:

Gippsland Trophy: Mihaela Buzărnescu și Patricia Țig au fost învinse în primul tur

Yarra Valley Classic: Ana Bogdan, victorie categorică în primul tur / Urmează duelul cu Ashleigh Barty